bosch boremaskine tilbud pris
BoschElværktøjVærktøj

Bosch boremaskine

0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har rigtig mange muligheder for at finde en ny boremaskine. Derfor kan det også være svært at finde frem til den, der er den helt rette for dig. Hvis du vil være sikker på, at du får høj kvalitet til en god pris, er det dog – uden tvivl – en Bosch boremaskine, der er det rette valg for dig.

Bosch er en tysk producent, der især er kendt for sin høje kvalitet og sit fokus på driftssikkerhed. Dette er to parametre, der er vigtige for de fleste købere af boremaskiner, hvorfor Bosch er et meget populært valg. Du kan herunder se et udpluk af det store sortiment af boremaskiner fra Bosch.

Hvorfor skal jeg vælge en boremaskine fra Bosch?

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge en boremaskine fra Bosch. Det er nemlig ikke uden grund, at de i dag kan bryste sig af at være en af de mest prominente producenter inden for el-værktøj. Af denne grund er du også garanteret, at du får høj kvalitet og fuld valuta for dine penge, når du køber en sådan boremaskine.

Særligt ved købet af en boremaskine, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg. Det er nemlig en maskine, der bruges til en lang række opgaver, og er sandsynligvis det el-værktøj, som du får brugt mest. Derfor skal du være sikker på, at du ender med at investere i en maskine, der kan klare jobbet.

Du er garanteret, at du får en høj kvalitet og et flot design, hvis du vælger en bore- eller skruemaskine fra Bosch. Dertil kan du også være sikker på, at den er blevet udstyret med et gummibelagt håndtag, som sikrer dig, at du får en behagelig og ergonomisk korrekt betjening af enheden.

Vælger du en Bosch boremaskine, er du sikret en pålidelig følgesvend, som ikke blot vil være trofast og ved din side i mange år, men som også bryster sig af en lang række innovative funktioner. Det er funktioner, der ikke blot gør det trivielle arbejde mere spændende, men også adskiller den fra andre boremaskiner.

Sådan udmærker boremaskinerne fra Bosch sig

Det er vigtigt at understrege, at boremaskinerne fra Bosch udmærker sig på mange punkter. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at du er i gode hænder, hvis du beslutter at erhverve en bore- eller skruemaskine fra den tyske producent. Den udmærker sig blandt andet ved:

  • At være forsynet med en LED-lampe, der kan oplyse dit arbejdsområde
  • At byde på en motorbremse, der medfører et mere præcist arbejde

Derudover er det også en maskine, der kan bryste sig af nogle meget unikke løsninger. Det er bl.a. noget, der er gældende for det følgende:

  • CoolPack-batterier: Dette er et batteri, der er udviklet af Bosch selv. Det adskiller sig især fra andre batterier ved at have en standtid, der er øget betydeligt
  • FlexiClick-forsatser: Her er der tale om en meget unik form for forsatser. Det er blandt andet muligt at låse dem i intet mindre end 16 forskellige funktioner
  • Elektronisk cellebeskyttelse: Beslutter du dig for at købe en boremaskine fra Bosch, får du også en maskine med elektronisk cellebeskyttelse. Det er ensbetydende med, at dit batteri er beskyttet godt mod overbelastning og overophedning

Endvidere er det også vigtigt at understrege, at ergonomien ikke er noget du skal bekymre dig for. Hvis du vælger en bore- eller skruemaskine, der er udviklet af Bosch, kan du være helt sikker på, at der ikke er gået på kompromis med ergonomien. Derfor kan du roligt både bore og skrue i flere timer – uden problemer.

Bosch laver bore- og skruemaskiner til alle

Hvad enten du vil købe en Bosch boremaskine batteri eller en Bosch boremaskine med ledning, kan du være helt sikker på at finde noget, der lever op til dine krav. Bosch kan nemlig bryste sig af at have et stort og bredt sortiment af bore- og skruemaskiner, hvorfor de selvfølgelig har noget at byde på for enhver.

For at gøre det lettere at finde frem til den mest ideelle model for dit vedkommende, har de valgt at inddele deres boremaskiner i to kategorier. De er nemlig blot inddelt i hhv. en blå og en grøn serie. Begge disse serier er beskrevet nærmere herunder.

Den blå serie

I den blå serie finder du deres såkaldte PowerTools. Det er maskiner og værktøj, der er udviklet til brug i et professionelt regi. Derfor er det her du skal lede, hvis du er professionel og bruger dit værktøj på daglig basis.

Det kan dog også være i tilfælde af, at du har brug for en bore- eller skruemaskine, der skal kunne klare at arbejde i mere besværlige materialer. Her er der nemlig brug for ekstra kraft, og det er netop, hvad du får, hvis du vælger en model, der er en del af Boschs blå serie.

Hvad det betyder er, at PowerTools er kraftigere og har en længere batterilevetid. Det er noget, som de fleste synes om, men til gengæld er de dog også dyrere, end modellerne fra den grønne serie. Derfor skal du gøre op med dig selv, om det er værd at betale ekstra for dette, set i forhold til dine kriterier og behov.

Den grønne serie

I denne serie finder du el-værktøj, og dermed også boremaskiner, der egner sig til gør det selv-manden, der har brug for maskineri til mindre krævende opgaver. Hvis du ved, at du kun skal bruge din nye boremaskine i ny og næ, giver det sandsynligvis bedre mening at købe en model fra den grønne serie.

Den grønne serie er karakteriseret ved at være knap så kraftfulde maskiner, men til gengæld er der penge at spare ved at vælge den grønne serie. Netop af denne grund skal du ikke blot vælge den blå serie, fordi det er her, du finder de mest kraftfulde stykker el-værktøj.

Købet af en boremaskine skal altid baseres på egen kriterier og behov. Der er ikke nogen grund til at betale i dyre domme for en professionel bore- og skruemaskine, hvis dine behov reelt set er langt mindre.

Boremaskine med eller uden ledning?

Når du skal erhverve dig en boremaskine er der mange parametre, der skal tages op til overvejelse. Derfor er det ikke et nemt valg. Har du besluttet dig for, at din næste bore/skruemaskine skal være fra Bosch, er du et skridt tættere på målet. Der er dog fortsat en del ting at tage stilling til.

Bl.a. bør du tage stilling til, om det skal være en boremaskine med eller uden ledning, før du går i gang med at lede. Der er ikke nogen grund til at bruge tid på at kigge på maskiner med batteri, hvis du ved, at du skal have en kraftfuld model med ledning. Det er ganske enkelt blot spild af din tid at gøre dette.

Omvendt bør du heller ikke kigge på modeller med ledning, hvis du ved, at du vil have en model, der kommer med et batteri, da det giver dig en større bevægelsesfrihed. Derfor anbefales det naturligvis, at du tager stilling til dette, inden du kaste dig ud i eftersøgningen.

Ydermere bør det nævnes, at det ikke er alle akku boremaskiner fra Bosch, der leveres inklusive batteri. Dette skal i nogle tilfælde tilkøbes ved siden af, hvilket du skal være opmærksom på.

Andre relevante artikler: 

5/5 - (1 vote)

Plantebord. Guide til bedste bord til drivhus og terrasse

Tidligere artikel

Bosch overfræser. Her finder du de bedste lige nu!

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bosch