bosch vinkelsliber
BoschElværktøjVærktøjVinkelsliber

Bosch Vinkelsliber

0

En vinkelsliber er et alsidigt stykke el-værktøj, der kan bruges til mange formål. Derfor er det også et stykke el-værktøj, der bør være at finde i både den professionelle håndværker og gør det selv-mandens arsenal. Dog er det ikke alle vinkelslibere, der er lige effektive, hvilket du naturligvis skal være opmærksom på.

Står du over for at skulle investere i en ny vinkelsliber, er der mange parametre, der skal tages højde for. Som følge af dette, er det vigtigt, at du vælger din kommende vinkelsliber med omhu. En god idé er dog at starte med at fokusere på Boschs udvalg af vinkelslibere, da du derved er garanteret, at kvaliteten er i top.

En Bosch vinkelsliber kan tjene mange formål

Beslutter du dig for at købe en vinkelsliber fra Bosch, får du et alsidigt stykke el-værktøj. Det er nemlig muligt at skifte mellem flere skiver, hvorfor det er en maskine, der kan løse en lang række opgaver. Ved at skifte mellem de forskellige skiver, kan den både bruges til at slibe, skrubbe, skære, polere, kappe og børste.

Ikke nok med det, så er det også en maskine, der kan arbejde i en lang række materialer. Derfor er du heller ikke synderlig begrænset på dette punkt. Vinkelsliberen tillader dig nemlig at udføre forskellige opgaver i materialer såsom beton, granit, sten, jern og træ.

Bosch har valgt at inddele deres el-værktøj i to kategorier. De har lavet en hhv. grøn og blå serie. Det betyder, at du nemt kan finde ud af, om et produkt er ideelt for dig, uanset om du er professionel eller gør det selv-mand. Den ene serie er nemlig til professionelle, mens den anden serie er til gør det selv-folk.

  • Den blå serie: Hvis du har brug for en vinkelsliber, der kan bruges i et professionelt regi, skal du kigge blandt den blå serie. Det er nemlig en serie af el-værktøj, der er udviklet til professionelle, der bruger værktøjet til dagligt. Derfor er det også lidt stærkere værktøj, end hvad du har brug for i privat regi.
  • Den grønne serie: Produkterne i denne serie er derimod lavet til gør det selv-manden. Derfor er det produkter, der henvender sig til dig, der ikke bruger værktøjet nær så ofte. Desuden er det også dette el-værktøj, der er det rette valg, hvis du ved, at det ikke ska bruges til helt så krævende opgaver.

Hvilke funktioner har en vinkelsliber fra Bosch?

Det er vigtigt at pointere, at de mange vinkelslibere fra Bosch skiller sig ud fra mængden på mange punkter. Der er dog særligt en række funktioner og parametre, der er værd at fremhæve, da det ofte er disse, der er medvirkende til, at det er pengene værd at investere i en Bosch vinkelsliber.

En sådan vinkelsliber er blandt andet udstyret med et nøglefrit X-Lock-kliksystem. Det er et innovativt system, der gør det nemt at skifte tilbehør på din vinkelsliber. Der er bl.a. ikke nogen møtrik, der kommer i vejen under arbejdet med din vinkelsliber, som følge af dette system, og derfor ridser man ikke overfladen.

Foruden dette, så har vinkelsliberne også både soft-start, genstartsbeskyttelse samt bremsefunktion, der alle tre er funktioner, der øger sikkerheden under brug. Sikkerheden bliver endda øget yderligere, da modellerne også er forsynet med en sikkerhedsskærm, der tilmed nemt kan justeres efter behov.

Du har mange muligheder ift. indstilling af hastighed

Du kan ikke arbejde med højeste hastighedsindstilling på alle materialer. Hvis du skal arbejde med forskellige materialer, er det derfor et krav, at du kan indstille hastigheden. Det kan du heldigvis nemt gøre, hvis du har en Bosch vinkelsliber. Det medvirker til, at du kan bruge vinkelsliberen til en lang række opgaver.

Det er også værd at fremhæve, at Bosch har stort fokus på designet af deres el-værktøj. Det er også noget, der er gældende i forhold til deres vinkelslibere. Det er dog ikke kun udseendet, der tæller, for de har i lige så høj grad fokus på ergonomien, så du får en god komfort, når du arbejder med maskinen.

Hos Bosch ved de godt, at det er en fordel at maskinen har en lav vægt, hvis man skal arbejde med den i lang tid. Derfor er dette også et stort fokuspunkt hos dem. Slutteligt er det også værd at nævne, at det er muligt at montere håndgreb på både venstre og højre side, alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Du kan roligt vælge at købe en vinkelsliber fra Bosch

Du kan vælge blandt et stort udvalg af vinkelslibere på det danske marked. Derfor kan det også være svært at vurdere, hvilke af de mange modeller, der rent faktisk er værd at købe. Hvis du holder dig til at vælge fra Boschs sortiment, er du i gode hænder.

Dog er det vigtigt, at du fortsat har fokus på at finde en vinkelsliber, der harmonerer med dine kriterier. Derfor skal du ikke blot vælge en topmodel, hvis du reelt set ikke har brug for det.

5/5 - (2 votes)

Transportabel aircondition. De meste effektive modeller

Tidligere artikel

Skydelære. Se anbefalede modeller

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bosch