bosch bordrundsav
BoschElværktøjMærkerVærkstedsindretningVærktøj

Bosch bordrundsav. Find laveste priser her

0

Hvis du har besluttet at investere i en bordrundsav, så har du mange muligheder. Det skyldes, at der er et hav af producenter, der står bag denne type maskine. Bosch er dog en af de førende producenter på området, hvorfor du er garanteret, at du er i gode hænder, hvis du vælger en Bosch bordrundsav.

Føler du, at du har svært ved at skabe et godt overblik over dine muligheder, er du kommet til det rette sted. Her på siden præsenteres du nemlig for et udvalg, der udelukkende består af bordrundsave fra Bosch. Det inkluderer bl.a. deres mest populære serier:

Hvad kan en bordrundsav bruges til?

En bordrundsav er en stabil rundsav, der er forsynet med en klinge, der er indbygget i dens bord. Det eneste du skal gøre, for at bruge denne maskine, er at føre træ og plader hen til klingen. Når du gør dette, vil de på ganske effektiv vis blive skåret over.

Hvis du skal betjene en bordrundsav, kræver det dog du er forsigtig. Du kan komme slemt til skade, hvis ikke du ved, hvad du laver. Desuden kræver det også et præcist målearbejde og en rolig hånd, hvis du skal sikre, at du får det ønskede resultat gang på gang. Det er nemlig en kraftfuld maskine at betjene.

Du skal dog ikke bruge kræfter på at løfte materiale, der skal tilskæres. Det er en fordel, da det medfører, at du kan bruge rundsaven til flere formål. Som følge af dette, er det blandt andet et ideelt valg at benytte en bordrundsav, hvis du skal tilskære store plader, lange lister eller decideret tømmer.

Hvilke funktioner bør en bordrundsav have?

Det er svært at give et konkret svar på dette. En bordrundsav kan reelt set have mange forskellige funktioner. Det er dog ikke sikkert, at du skal bruge dem alle. Derfor er det vigtigt at vurdere dit behov for funktionerne, set i lyset af de opgaver og formål, du forventer at skulle bruge din nye bordrundsav fra Bosch til.

Uanset det tiltænkte formål, er der dog især fire parametre, der bør være i fokus. Derfor er det også vigtigt, at du altid har fokus på disse, hvis du har intentioner om at investere i en bordrundsav. Dette er gældende, hvad enten du ønsker at vælge en maskine, som Bosch står bag eller ej.

Vælg en bordrundsav med hjul

Det er essentielt, at du vælger en bordrundsav med hjul. Gør du ikke det, er det ikke specielt nemt at flytte rundt på den. Er du sikker på, at du kun kommer til at udføre dit savearbejde ét sted, har det naturligvis ikke den store betydning. Ved du, at den skal bruges flere steder, er hjul ganske enkelt uundværlige.

Skal maskinen bruges i et professionelt regi, hvor du ofte har forskellige arbejdsadresser, er det i særdeleshed vigtigt at erhverve dig en bordrundsav, der er forsynet med hjul. Derfor er det naturligvis et af de aspekter, der ikke bør gås på kompromis med i forhold til dit valg.

Sørg for, at den har spindellås

En anden vigtig funktion at have på din bordrundsav, er en såkaldt spindellås. Det er en særlig lås, der har til formål at holde din klinge fast, når du skal udskifte den. Det er en klar fordel, da du derved undgår at bruge unødvendig tid på klingeskift.

Hvis du ved, at du får brugt din bordrundsav en del, er dette specielt vigtigt. I en sådan sammenhæng vil det nemlig være nødvendigt med oftere klingeskift, end hvis du ikke bruger maskinen helt så meget.

Husk at overveje dine pladsbehov

Desuden er det også vigtigt at sikre, at du køber en bordrundsav, der er stor nok. Det er selve bordet, der er det, der skal være i fokus her. Hvis ikke bordet er stort nok, er det vigtigt, at den kan udvides ved hjælp af en bordforlænger. Det er nemlig et meget ærgerligt område at gå på kompromis med.

Hvis du sørger for at vælge en bordrundsav med god plads, er du garanteret, at du har den plads, du har brug for til at arbejde med store materialer.

Endvidere er det også en god idé at købe en bordrundsav med en støvsugertilslutning. Når du arbejder med en bordrundsav, kan du nemlig være sikker på, at der bliver efterladt store mængder savsmuld. Disse skal gerne fjernes – og helst gerne imens arbejdet står på.

Det er svært at stå med en støvsuger i den ene hånd, mens du arbejder med en bordrundsav med den anden. Derfor bør du sørge for, at det er indbygget i maskinen, så savsmulden kan suges væk under arbejdet. Det er ikke blot en sikkerhedsforanstaltning for dig, men er også effektiv rengøring.

Hvorfor skal jeg købe en bordrundsav fra Bosch?

Der bør ikke herske tvivl om, at du har mange muligheder, hvis du ønsker at købe en bordrundsav. Det er nemlig ikke kun Bosch, der laver denne type maskine. Faktisk er der mange producenter og modeller at vælge mellem, hvilket kan gøre det vanskeligt at vælge den mest ideelle model for dig.

Der er flere gode grunde til at vælge Bosch, da det ikke er uden grund, at de er en af de førende producenter på markedet for professionelt el-værktøj. Desuden bruges deres maskiner af professionelle verden over, hvilket er din garanti for, at der ikke er gået på kompromis med noget som helst.

Hos Bosch er driftssikkerhed et af de aspekter, der prioriteres højt. Derfor skal du ikke frygte, at din bordrundsav pludselig står af. Dog er det vigtigt at pointere, at du ikke helt slipper for at vedligeholde den. Det er dog ikke kun gældende for en bordrundsav, da alle typer el-værktøj er vigtigt at holde ved lige.

Endvidere har de også prissat deres bordrundsave på et fornuftigt niveau. Det betyder, at du er sikker på at få en god sav til en lige så god pris. Mange producenter er markant dyrere end Bosch, men det betyder ikke nødvendigvis, at de leverer save, der er bedre, end hvad Bosch er i stand til at levere til dig.

5/5 - (1 vote)

Hækkesaks. Perfekt til trimme hækken

Tidligere artikel

Excentersliber. Stor guide til bedste køb

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bosch