starmix støvsuger
RengøringTil den professionelleVærkstedsindretningVærktøj

Starmix støvsuger – Effektiv industristøvsuger

0

Der kan være flere grunde til, at du har brug for en industristøvsuger. Hvis du har brug for ekstra kraft til at fjerne støv og skidt, kommer du nemlig længst med en industristøvsuger. Er du på jagt efter en sådan støvsuger, er der mange muligheder, da der findes mange producenter af dem.

Vil du være sikker på, at du får fat i en kraftfuld og effektiv støvsuger, er Starmix et godt bud. Det er en tysk producent, der er kendt for høj kvalitet og effektivitet. For at gøre dit valg lettere, har vi herunder samlet et udvalg af de støvsugere, som den tyske producent står bag.

Starmix Industristøvsuger 1420 Energetic "H" tør/våd ★★BESTSELLER★★

DKK 3.370,00  på lager
Toolster.dk
opdateret 15. juni 2024 02:02

Hvem er Starmix?

For mere end 100 år siden fandt Robert Schöttle ud af, at han kan skubbe en forretning på varm luft. Det fik ham til at grundlægge Elektrotechnische Spezialfabrik für Staubsauger und Gebläse i Stuttgart i 1921. Det var her, han tog spadestikkene til en teknologisk og hygiejnisk revolution.

Det var nemlig her, han begyndte at udvikle Starmix-industristøvsugeren, der siden da er blevet solgt i store dele af verden. Hertil lavede firmaet også håndtørrere. Allerede i 1930 kom 70% af deres omsætning fra eksport af deres produkter, der blev solgt i 49 lande i hele verden.

Starmix blev inden for kort tid til en stor succes, og i 1948 valgte de også at træde ind på det kommercielle køkkenmarked. De stod nemlig bag den første elektriske blender, som fik navnet ‘The Starmix’. Og det var faktisk også her, at brandet Starmix første gang kom til.

Selvom navnet blev opfundet i 1948, var det dog først 20 år senere, at deres produkter skiftede navn fra Electrostar til Starmix. Siden dengang har de udviklet en lang række produkter, hvoraf op til flere af dem er førende på markedet – både i Danmark, men også i flere andre lande.

I 1968 sendte de f.eks. deres T5-håndtørrer på markedet, som placerede den tyske producent som den førende producent af håndtørrere. I 1972 sendte deres SM6-støvsuger på markedet, der også blev en stor succes, og blev en industristøvsuger, som alle andre forsøgte at måle sig med.

Hvorfor skal man vælge en støvsuger fra Starmix?

Hvis du har planer om at købe en industristøvsuger eller en våd- og tørstøvsuger, er du næppe i tvivl om, at du har mange muligheder at vælge mellem. Derfor er det heller ikke alle, der føler, at det er nemt at vælge den helt rette model eller producent.

Er det også noget, du kan genkende, er det ikke sikkert, at du ved, hvorfor du bør vælge en af de mange modeller fra Starmix. Er det noget, du har gjort dig tanker om, bør du ikke være i tvivl om, at det er et godt køb. Er du i tvivl om, hvorfor det er et godt køb, skal du blot læse med herunder.

De er effektive

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange grunde til, hvorfor en støvsuger fra Starmix er et godt køb. Den primære årsag er dog, at de er effektive. Derfor er du sikker på, at de kan klare de fleste opgaver. Netop af denne grund bruges de af rigtig mange i industrien.

Støvsugerne har desuden den klare fordel, at de kan fjerne støvet direkte ved kilden. Dermed kan du begrænse mængden af støv, der ender i lokale. Hvis du har brugt et stykke elværktøj e.l., som du skal rydde op efter, vil en Starmix-støvsuger dog også være en glimrende løsning.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med dit valg af industristøvsuger, er det en model fra Starmix, du skal have fat i. Køber du en sådan støvsuger, kan du vide dig sikker på, at du kan løse stort set alle rengøringsopgaver. Det er gældende, uanset om den skal bruges privat eller professionelt.

Kan håndtere giftigt byggestøv

Der er flere former for byggestøv, der er giftigt. Da det ikke er sundt at indånde dette, er det vigtigt, at det bliver fjernet. Derfor skal man bruge en industristøvsuger, der er i stand til dette. Det kan du glæde dig over, at en støvsuger fra tyske Starmix også er i stand til at gøre.

Blandt andet kan du bruge den til at fjerne giftigt og skadeligt byggestøv, der stammer fra arbejde med asbest. Det er dog ikke dem alle, der kan dette, da du kan få støvsugerne i forskellige klasser. Dette vil sige, at de hver især kan håndtere forskellige typer og grader af farligt støv.

I deres udvalg finder du dog flere modeller, der kan håndtere H-klassen. I denne klasse finder du op til flere forskellige former for farligt byggestøv. Det er kun et fåtal af støvsugere på det danske marked, der kan bryste sig af dette, hvorfor det bestemt også er en fordel ved at vælge Starmix.

Kan tage sig af vådt og tørt

Der kan forekomme en lang række situationer, hvor der er behov for at støvsuge våde materialer op. Står du i en sådan situation, er det ikke enhver støvsuger, der kan bruges. Har du købt dig en støvsuger fra Starmix, er det dog ikke noget, du kommer til at have problemer med.

De fleste af deres støvsugere er nemlig i stand til at tage sig af både vådt og tørt. Er det et krav, at din nye støvsuger kan dette, skal du dog vælge med omhu. Som angivet herover, er det ikke alle modeller, der kan bryste sig af dette. En stor del af dem kan dog.

En industristøvsuger, der kan suge både vådt og tørt op, er særligt anvendelig på en byggeplads. Her kan man nemlig støde på begge dele i et stort omfang. Skal du bruge din nye industristøvsuger på en form for byggeplads, anbefales derfor at vælge en våd- og tørstøvsuger.

Sådan finder du den rette støvsuger fra Starmix

Har du besluttet dig for, at din næste støvsuger skal være fra Starmix? I så fald er der en lang række ting, du skal tage stilling til. Der er nemlig stor forskel på deres modeller. Det betyder selvfølgelig, at det ikke er dem alle, der lever op til dine krav.

Hvis du ikke har den store erfaring med sådanne køb, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvordan du skal bære dig ad med dette. Der er nemlig op til flere ting, der skal være i fokus, hvis du vil sikre, at du træffer det rette valg. Det gør sig blandt andet gældende for nedenstående.

Hvilket filter skal den have?

Når du skal købe en støvsuger fra Starmix, skal du finde ud af, hvilket filter den skal have. Du skal nemlig sikre, at det er i den rette klasse. Hvis du f.eks. skal bruge den til at støvsuge i forbindelse med arbejde med asbest, stiller det krav til filterklassen. Den skal nemlig være klasse H.

Hvis du ikke skal bruge den til farligt byggestøv, er det dog en anden sag. Her er det nemlig ikke et krav på samme vis, at du har et bestemt filter. Det ændrer dog ikke på, at det altid er en god idé, at du har et effektivt filter i din industristøvsuger.

Skal den kunne kobles til el-værktøj?

Du skal også overveje, om du har et krav om, at du kan koble den til el-værktøj. Hvis det er et krav, skal du nemlig vælge en støvsuger, der passer til dine maskiner. De fleste støvsugere fra Starmix kan kobles til el-værktøj, men der er dog forskel på mulighederne.

Af denne grund skal du naturligvis undersøge, hvilket el-værktøj, der skal kunne kobles sammen med støvsugeren, inden du går på jagt efter den. Dermed kan du nemlig sikre, at du får købt en model, der faktisk er i stand til arbejde sammen med dine maskiner.

Hvor kraftfuld skal den være?

Når du skal vurdere, hvor kraftig en støvsuger er, skal du kigge på luftmængden. Her kan du nemlig se, hvor stor en luftgennemstrømning, den kan levere. I de fleste tilfælde vil det være angivet i liter pr. sek. Jo højere tallet er, desto mere kraftfuld vil en støvsuger derfor være.

Her er det op til dig selv at vurdere, hvad du har brug for. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk har af krav til deres nye støvsuger. Husk dog på, at det altid vil være bedre at have en model, der er mere kraftfuld, end man har brug for, frem for en model, der ikke er kraftfuld nok.

Har du krav til dens beholderkapacitet?

Du bør også gøre dig tanker om, hvorvidt du har et krav til dens beholderkapacitet. Her er der nemlig også stor forskel på deres modeller. Hvis du skal bruge den ofte, eller du skal bruge den til at støvsuge på et stort areal, er det en fordel med en støvsuger, der har en stor kapacitet.

I sidste ende er det dog dig selv, der skal vurdere, hvad dit behov er. Du kan selvfølgelig glæde dig over, at udvalget hos Starmix indeholder for alle. Som følge af dette, skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en industristøvsuger, der er ideel for dig.

Giv denne post en karakter

Støjhegn – Værd at vide om støjhegn

Tidligere artikel

Spejlbassin – Skab en flot effekt i haven

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Rengøring