Makita rundsav test
ElværktøjMakitaVærktøj

Makita rundsav. Se aktuelle modeller og priser

0

Du kan vælge mellem rigtig mange rundsave på det danske marked. Hvis du er relativt grøn på området, kan det virke utrolig udfordrende at vælge en ideel maskine. Er du professionel, så ved du sandsynligvis, hvad du vil have. I begge tilfælde er Makita dog et oplagt valg, da de skaber højt ydende og driftssikre rundsave.

Makita er kendt for flere ting. Det er dog særligt deres høje kvalitet, de er kendt for. Deres rundsave er dertil kendetegnet ved en høj ydelse, som gør den ideel til professionel brug. Den højere ydelse medfører dog også, at du selv kan løse flere opgaver i hjemmet. Derfor kommer det også gør det selv-folket til gode.

Hvis du leder efter en rundsav fra Makita, er du havnet på den rette side. Herunder finder du nemlig et stort udvalg af rundsave fra japanske Makita. Det differentierede udvalg har med garanti også noget, der tiltaler netop dig. Når du skal vælge din rundsav, skal det nemlig foregå med afsæt i egne krav og behov.

GRATIS FRAGT
Makita HM Klinge 270x30x40Z Makforce
Makita HM Klinge 270x30x40Z Makforce er ideel til skæring i træ.Skivediameter    270 mmKlingehul     Ø30 mmAntal tænder    40Spånvinkel    20°Snitbredde    2,6 mmBladtype    Makforce
Pris fra 641,00
GRATIS FRAGT
Makita Circular Saw
Rundsav, 1010 W, 5.200 o/min, støvsuger kan tilsluttes.
Pris fra 803,00
GRATIS FRAGT
Makita HS7601 Handheld Circular Saw
Cirkelsav, 1200 W, 190 mm
Pris fra 842,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 235
Makita Rundsav 85/25 10 - HS301DZ
MAKITA RUNDSAV 85/25 10,8VBrugerfordeleBeregnet til 10,8V slide batterierBlæse funktion blæser savstøv væk fra savelinienMed overbelastningsbeskyttelseLeveres uden kuffert, batterier og laderTekniske specifikationerBatteri kapacitet - 2,0-4,0 AhLadetid m
Pris fra 922,00
GRATIS FRAGT
Makita N5900B
Cirkelsav, 2000 W, 235 mm
Pris fra 1.349,00
GRATIS FRAGT
Makita DSS610Z
Cirkelsav, 360 W, 165 mm, 18 V
Pris fra 1.490,00
GRATIS FRAGT
Makita rundsav HS301DZ 85/25, 12 V
Med overbelastningsbeskyttelse. Blæse funktion blæser savstøv væk fra savelinien. Anvender 12-V-slide-batterier. Leveres uden kuffert, batterier og lader.
Pris fra 1.545,75
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 408
Makita Rundsav 190/68 1200w - HS7601
MAKITA RUNDSAV 190/68 1200W BrugerfordeleKompakt sav med gummibelagt grebAluminiums sålKraftfuld motorIdeel sav til byggepladserMulighed for tilslutning af støvsugerTekniske specifikationerOptaget effekt - 1200 WattOmdrejninger - 5200 min-1Max. skæredy
Pris fra 1.549,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 421
Makita Rundsav 136/51 18V - DSS501Z
MAKITA RUNDSAV 136/51 18VBrugerfordeleMed overbelastningsbeskyttelseDobbelt sikkerhedsafbryderMed indbygget LED lysLeveres uden kuffert, batterier og laderTekniske specifikationerBatteri kapacitet - 1,5-5,0 AhLadetid min. - 15-55 Medleverede batterier -
Pris fra 1.561,00
GRATIS FRAGT
Makita Makita 18v rundsav 165/57 dhs680z solo kulfri u/batterier, lader og kuffert
Cirkelsav, ledningfri, 165 mm, 18 V
Pris fra 1.696,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 621
Makita Rundsav 165/57 18v - DHS660Z
Makita Rundsav 165/57 18v - DHS660Z Produktbeskrivelse Ultra kompakt sav med kulløs motor, for længere driftstid Automatisk torque Drive Technology (ADT) holder hastigheden ved belastning Indbygget blow-off dyse Med overbelastningsbeskyttelse Med
Pris fra 1.699,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 500
Makita Rundsav 190/65 1600w - HS7611
MAKITA RUNDSAV 190/65 1600W Brugerfordele Kraftfuld motor på 1600Watt Kompakt sav med gummibelagt greb Aluminiums sål Ideel sav til byggepladser Mulighed for tilslutning af støvsuger Tekniske specifikationer Optaget effekt - 1600 Watt Omdrejninge
Pris fra 1.857,00

Hvad kan jeg bruge en rundsav til?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en rundsav kan tjene mange formål. Det er en kraftfuld og effektiv sav, der kan løse mange opgaver. Derfor er det også et alsidigt el-værktøj, der kan klare en lang række opgaver, uden de store problemer. Dens spidskompetence er dog træopgaver, hvorfor den primært bruges til dette.

En håndrundsav kan vise sig at være yderst brugbar til både grove og fine saveopgaver. Hvilken model, der er den rette for dig, er dog svært at sige. Det afhænger selvfølgelig især af, hvad du skal bruge den til. Det er dog ikke alle, der ved, hvad du egentlig kan bruge rundsaven til. Du kan bl.a. bruge den til:

 • At save søm og betonrester over i bygningstømmer
 • At lave en elegant afslutning på en køkkenplade
 • At afkorte et emne
 • At lave et præcist snit i plader
 • At flække et stykke tømmer på langs af træets årer
 • At save i møbelfiner, uden at det bliver flosset i kanten

Det er vigtigt, at du ikke tro, at saven kun kan bruges til opgaver, der er angivet herover. Du kan bruge den til et hav af andre opgaver. Det er netop derfor, at der er mange professionelle håndværkere, der bruger den flere gange om dagen. Som gør det selv-mand er det desuden også et godt el-værktøj at have i sit arsenal.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger rundsav?

Har du besluttet dig for, at du ønsker at købe en ny rundsav? I så fald bør der ikke herske tvivl om, at du kan vælge blandt et stort udvalg. Af denne grund kan det være svært at vurdere, hvilken af de mange modeller, der er den rette for dig. Det hjælper dig en kende på det, når du ved, hvad du skal holde øje med.

Det er nemlig ikke blot savens formål, der er værd at tage op til overvejelse. Det er også en god idé at overveje om du får brug for en eller flere af de følgende funktioner. Modellerne fra Makita varierer en del, og det er ikke dem alle, der byder på alle følgende funktioner. Derfor er det vigtigt at holde øje med det.

 • Konstantelektronik (Sørger for, at den faste eller valgte hastighed holdes konstant – også selvom der er skifte i belastning)
 • Startstrømsbegrænsning (Sikrer at saven starter blødt op. Derved er det lettere at begynde arbejdet, og det er sværere at komme galt afsted)
 • Reguleringselektronik (Giver dig mulighed for at justere omdrejningshastigheden, alt afhængigt af dit valgte materiale)
 • Justerbar savedybde (Hvis du fx har brug for at save en plade over, men ikke ønsker at ødelægge det underlag, som du saver på)
 • Linjelaser (En linjelaser lægger en laserstråle præcist ud på savelinjen. Det er selvfølgelig en fordel, i og med, at du får lettere ved at save lige og præcist)
 • Lys (Det kan blandt andet være i form af en lille forlygte, der oplyser dit arbejdsområde. Det er der op til flere af modellerne fra Makita, der har)
 • Mulighed for montering af støvsuger (Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan støve, når du bruger en rundsav. Derfor er det en fordel at kunne montere en rundsav)

Makita laver alsidige, funktionelle og effektive rundsave

Det er ikke alle rundsave fra Makita, der tiltaler dig. Til gengæld kan du være sikker på, at de alle er alsidige, funktionelle og effektive. I og med, at det er vigtigt at finde en kraftfuld og præcis rundsav, er det vigtigt, at du ikke vælger en vilkårlig model. Med en model fra Makita er du dog sikker på aldrig at gå galt i byen.

Maskinerne har mange funktioner, der adskiller dem fra konkurrenterne. Blandt andet kan du nemt tilslutte en støvsuger til dem, som letter dit arbejde med træ på markant vis. Du får ikke blot et bedre udsyn til træet, men slipper også for at gøre rent bagefter – der er i hvert fald ikke helt lige så meget oprydning og rengøring.

Desuden er der også en række af deres modeller, der kan bryste sig af at være forsynet med forskellige smarte funktioner, der gør det nemmere at påbegynde arbejdet. De selvsamme funktion er som regel også med til at hjælpe dig med at udføre mere præcist savearbejde.

Du kan nemt og hurtigt skære et præcist snit

Det er ikke meget værd at have en rundsav, hvis du ikke kan bruge den til at skære et præcist snit. Det er du dog sikret, at du kan med enhver af modellerne fra Makita – endda på hurtig og nem vis. Ikke nok med det, er det faktisk også muligt at bruge den til at skære i geringsvinkler, så du altid får det ønskede resultat.

Skæredybden kan du også selv bestemme, idet du kan bruge den til at save i både træplader, spånplader, hårdfiberplader samt møbelplader. Din samling af værktøj er ikke komplet, hvis ikke den indeholder en god rundsav i høj kvalitet. Med Makita er du endda sikker på at få én af de bedste af slagsen.

Andre artikler

DeWalt bordrundsavBosch rundsavMetabo rundsav

4.7/5 - (3 votes)

Nilfisk Højtryksrenser Tilbehør. Bedste priser på tilbehør

Tidligere artikel

180×200 Kontinentalseng. Find de bedste priser og tilbud lige nu!

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Elværktøj