Dewalt vinkelsliber priser
DeWaltElværktøjVærktøjVinkelsliber

DeWalt vinkelsliber

0

Der kan være mange årsager til, at du leder efter en vinkelsliber. Det er nemlig en maskine, der kan løse et hav af forskellige opgaver for dig. Uanset hvad der ligger til grund for, at du leder efter en vinkelsliber, er det vigtigt at vælge med omhu. Du skal nemlig sikre, at du anskaffer dig en maskine, der passer til dine behov.

Desuden er det også vigtigt at pointere, at det ikke er alle vinkelslibere på markedet, der er pengene værd. Du er derfor nødt til bevidst at navigere udenom de modeller, hvor du blot brænder penge af. Vil du være på den sikre side, når du køber en vinkelsliber, skal du vælge en af maskinerne herunder fra DeWalt.

En vinkelsliber kan tjene mange formål

En vinkelsliber er et alsidigt værktøj, der er skabt til både skæring, slibning og polering. Derfor får du faktisk en maskine, der samler hele tre maskiner i én. Ikke nok med det, er det endda også en kraftfuld og effektiv maskine. Netop af denne årsag, er der også mange årsager til at anskaffe sig en ordentlig vinkelsliber.

Faktisk er der tale om et stykke el-værktøj, der må siges at være en nødvendighed for enhver professionel håndværker og gør det selv-mand. Med en DeWalt vinkelsliber kan du klare mange forskellige opgaver. Hvis du har de rette opgaver, er det faktisk muligt at arbejde i materialer såsom:

 • Granit
 • Beton
 • Jern
 • Træ
 • Sten

Desuden kræver det også de rette skiver, men har du dem, kan du bruge maskine til både at:

 • Skære
 • Polere
 • Slibe
 • Skrubbe
 • Kappe
 • Børste

Hvorfor skal jeg vælge en vinkelsliber fra DeWalt?

DeWalt er en amerikansk producent, der er kendt i store dele af verden. De er blandt andet kendt for at have udviklet en række højt ydende og effektive vinkelslibere, der leverer op mod 7.000 rotationer i minuttet. Du er derfor garanteret, at der er tale om vinkelslibere, der altid leverer yderst præcise resultater.

Som følge af den høje kvalitet skal du heller ikke være bange for at bruge vinkelsliberen fra DeWalt. Den kan endda hjælpe dig med de helt hårde opgaver, da den er forsynet med en motor, der er nedslidningsbeskyttet. Det er ensbetydende med, at det er meget besværligt at overbelaste eller nedslide en sådan motor.

DeWalt er anerkendt blandt professionelle håndværkere

Der skal ikke være nogen tvivl om, at DeWalt er et meget anerkendt og populært brand blandt professionelle håndværkere. Faktisk kan de bryste sig af at være det bedste sælgende brand til denne gruppe i Nordamerika. Det vidner om, at de går meget op i at levere robuste og pålidelige produkter til deres kunder.

Af den samme årsag har de også formået at være det hurtigst voksende brand inden for professionelt værktøj gennem de seneste fem år. Det betyder dog ikke, at det er et nyt brand. Faktisk har det eksisteret i hele 70 år, og har siden den spæde start fået et ry inden for udvikling og produktion af kraftfulde maskiner.

Produkterne fra DeWalt er både stærke, kraftfulde, præcise, robuste og pålidelige. Det er netop dét, der har medført, at det er det foretrukne brand blandt et utal af danske håndværkere. Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, når du skal købe en vinkelsliber, så tilføj en DeWalt-vinkelsliber til dit arsenal.

Hvor ofte skal vinkelsliberen bruges?

Der er stor forskel på de mange vinkelslibere på det danske marked. Derfor er det vigtigt, at du har en god idé om, hvad du egentlig har brug for, hvis du skal købe en vinkelsliber. Det er ikke alle, der har det, og derfor ender de med at vælge i blinde. I de fleste tilfælde resulterer det i et forkert valg.

Skal du kun bruge den i ny og næ, er det ofte nok med en akku-vinkelsliber. Det vil sige, at den er drevet af et batteri. Desuden kan du også nøjes med en motor med en effektivitet på mellem 600 og 800 W. Skiven behøver heller ikke at være større, end Ø 125 mm, hvis den ikke skal bruges ofte eller til hårde opgaver.

Er der derimod tale om en vinkelsliber, der skal bruges hver dag eller hyppigt, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med den. Her er det vigtigt at sikre, at den er forsynet med en kraftig motor, der kan holde til, at den bliver brugt hver dag – eller måske mange timer i streg flere gange om ugen.

Ovenstående gør sig også gældende, hvis du har i sinde at skulle bruge den til at skære i større flader eller i forskellige materialer. Her vil det være en fordel, at du investerer i en maskine, der har en motor, der yder minimum 2.000 W. Endvidere bør du også vælge en model, der er forsynet med en skive på Ø 230 mm.

Vinkelslibere til hyppig brug bør have ledning

Når du skal vælge din vinkelsliber, skal du også vælge dens drivkraft. Her kan du vælge mellem en model med enten batteri eller ledning. Som udgangspunkt foretrækker de fleste en model med batteri. En sådan model byder nemlig på en større fleksibilitet, da du ikke er begrænset af, at den er forsynet med en ledning.

Ofte er du dog nødt til at ofre kraft og effektivitet, hvis du vil have højere fleksibilitet. Et batteri kan nemlig ikke levere en lige så høj kraft, som et strømudtag. Det er også vigtigt at tage højde for, når du skal vurdere, hvilken af de mange vinkelslibere fra DeWalt, der vil være det rette valg for netop dit vedkommende.

Hvad det betyder er, at det er en god idé at vælge en vinkelsliber med ledning, hvis du ved, at der er tale om en maskine, der ofte skal være i brug. Grunden til dette er ikke blot, at du har konstant kraft. Det handler i højere grad om, at det er en kraft, der bliver leveret direkte til klingen.

Desuden skal der også tages højde for dit budget, da der er store prisforskelle mellem de forskellige modeller. På trods af, at det kan virke tiltalende, skal du dog ikke blot vælge en af de billigste modeller. Har du plads i budgettet, giver det faktisk bedre mening at vælge en af topmodellerne, da det giver mere for pengene.

5/5 - (1 vote)

Lille Gasgrill 2023. 10+ smarte modeller til terrassen eller stranden

Tidligere artikel

Rulleskøjter til børn. Find de bedste modeller her

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om DeWalt