Beurer BF 700
PlejeTræning og fitness

Beurer BF 700

0

Hvis du har et ønske om at købe en kropsanalysevægt, er dine muligheder mange. Der findes nemlig et stort antal af sådanne vægter, der adskiller sig fra hinanden på flere punkter. Vil du have en af de bedste på markedet, bør du tage et kig på Beurer BF 700.

Testvindende kropsanalysevægt

Beurer BF 700 kan bryste sig af at være en af de bedste kropsanalysevægte på markedet. Derfor er det også en vægt, du roligt kan købe, hvis du vil have en vægt i høj kvalitet. Dertil er det også en vægt, der byder på en lang række funktioner.

Beurer BF 700 Kropsanalysevægt Badevægt

DKK 935,00
DKK 324,00
 på lager
Apuls.dk
opdateret 17. juni 2024 02:27

Blandt andet har den tyske producent valgt at udstyre deres BF 700 med automatisk brugergenkendelse. Det sikrer, at det er let at bruge den i dagligdagen, hvis I er flere, der skal deles om den. Samtidig bliver det også hurtigere at benytte den.

Ydermere er det også en rigtig flot vægt, som du ikke behøver at gemme væk ude på dit badeværelse. Du får nemlig en kropsanalysevægt, der er udført i sort glas med fire smalle elektroder i børstet stål. Kombinationen giver den et moderne og stilrent udseende.

Samtidig bør det også påpeges, at den indeholder Bluetooth, hvilket betyder, at du nemt kan overføre data til en app på din telefon. På den måde kan du nemt holde styr på dine målinger, da du altid har dem lige ved hånden.

Det er bestemt ikke uden grund, at det er blevet en af de mest populære vægte på det danske marked. Den udmærker sig nemlig på mange punkter, og det er de også enige i hos Forbrugerrådet Tænk, hvor denne vægt er blevet kåret som ‘Bedst i test’.

Kropsanalysevægt med Bluetooth-kompatibilitet

Beurer BF 700 kan bryste sig at være kompatibel med Bluetooth. Faktisk kan den endda bryste sig af at være kompatibel med Bluetooth SMART. Det fører flere fordele med sig, men det betyder også, at du skal have en relativt ny telefon, hvis det skal fungere.

I og med, at dette betyder, at du har nemt ved at synkronisere data fra din vægt til en app på din smartphone, er det nemt at holde styr på det. Det betyder desuden også, at det er nemt for dig at have din data med på farten, hvis der er behov for dette.

Faktisk er der op til flere apps, der kan bruges til dette formål, men der er dog især to apps, der er gode til denne vægt. Den første hedder Beurer Health Manager, og er en komplet app, der kan hjælpe dig med at måle din sundhed og din krop.

Dertil er det også muligt at bruge en app, der hedder Beurer Body Shape, der fungerer på en lidt anden vis. Det er nemlig en app, der fungerer som en form for personlig træner, og derfor guider dig til et sundere liv. Begge apps kan fås til både iOS og Android.

Det er naturligvis ikke alle, der går op i, at de har mulighed for at tage deres data med på farten. Er du typen, der godt kan lide at holde øje med din udvikling, er det dog en klar fordel, at din kropsanalyse kan sende data til en app via Bluetooth.

Kommer med automatisk brugergenkendelse

Et andet aspekt, der får denne vægt til at skille sig ud fra mængden er, at den kommer med automatisk brugergenkendelse. Det betyder, at den er i stand til automatisk at huske og genkende ikke blot en, og heller ikke to, men helt op til otte brugere.

Det vil sige, at BF 700 fra Beurer er et glimrende valg, hvis du leder efter en vægt, der kan bruges af hele familien. Ikke nok med, at den er i stand til automatisk at genkende op til otte personer, så skal man heller ikke frygte, at ens data overskrives af andre.

Hvis du blot skal bruge den selv, er denne funktion naturligvis ikke noget, der har den store betydning. Der er dog mange købere af de såkaldte kropsanalysevægte, som ikke kun skal bruge den selv. Derimod skal en stor del af køberne dele med sin partner e.l.

Derudover har Beurer også sørget for, at deres BF 700 har hele fem forskellige aktivitetsniveauer. Det er niveauer, der bliver brugt til at fortælle vægten, hvor aktiv en hverdag hver enkelt bruger har, hvilket hjælper med mere præcise målinger.

Udstyret med stort LCD-display

Har du ikke planer om at synkronisere dine data til en app på din smartphone? I så fald vil du sandsynligvis sætte pris på, at det er nemt at se dine data på selve vægten. Det har Beurer heldigvis også tænkt på, da vægten er udstyret med et stort LCD-display.

På dette display bliver dine målinger vist med baggrundsbelyste tal, så det er nemt at se og aflæse dem. Dermed vil du ikke være i tvivl om, hvad der står på skærmen på din BF 700. Det er naturligvis også en klar fordel for dig, der er synsbesværet.

Det er muligt at få BF 700 til at vise i måleenhederne kg og lb, alt afhængigt af, hvad man foretrækker. Desuden har den en kapacitet på op til 180 kg. Det betyder også, at hvis du har en vægt, der lyder på den anden side af 180 kg, er dette ikke den rette vægt for dig.

Med i prisen får du også 3 stk. 1,5 V AAA-batterier, som skal bruges til at drive din kropsanalysevægt. Når vægten er løbet tør for batteri, skal du blot sætte tre nye batterier i. Beurer er desuden overbeviste om kvaliteten af enheden, og giver hele fem års garanti.

Kan måle mange forskellige ting

I og med, at der er tale om en kropsanalysevægt, kan du bruge Beurer BF 700 til at måle en lang række ting. Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad man ønsker at måle. Uanset hvad du ønsker at måle, er der dog en god chance for, at BF 700 kan gøre det.

Hvis du har besluttet dig for at investere i en Beurer BF 700, kan du bruge den til måling af følgende:

  • Kropsvægt
  • Kropsfedt
  • Kropsvæske
  • Muskelmasse
  • Knoglemasse
  • BMI

Det er dog ikke alt, for Beurer har også udstyret deres BF 700 med både AMR- og BMR-beregning. For at kunne få en beregning af AMR og BMR, er det dog nødvendigt, at du først har angivet et af de fem aktivitetsniveauer.

AMR er en forkortelse for Aktiv Metabolistisk Rate, og er en vurdering af det antal kalorier, som kroppen anvender i aktivitet. BMR er derimod en forkortelse for Basal Metabolistisk Rate, og er en vurdering af det antal kalorier, kroppen gør brug af i hviletilstand.

En af markedets mest populære kropsanalysevægte

Hvis man har intentioner om at købe en kropsanalysevægt, har man mange muligheder. Alligevel er der rigtig mange, der ender med en BF 700 fra Beurer. Det skyldes i høj grad, at det er en model, der giver dig rigtig god værdi for dine penge.

Derfor er det også blevet en af de mest populære vægte på det danske marked. Planlægger du selv at købe dig en kropsanalysevægt, er BF 700 derfor et godt bud. Det bliver kun understreget af, at den er blevet kåret som ‘Bedst i test’ hos Forbrugerrådet Tænk.

Giv denne post en karakter

Batteri plæneklipper

Tidligere artikel

Træningsmåtte

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Pleje