Hikoki hækkeklipper
HavemaskinerHækkeklipperHikoki

Hikoki Hækkeklipper (Hitachi). Stort overblik over modeller

0

Det er endnu ikke alle, der kender til HiKOKI. Det er ikke som følge af, at det er et nyt brand. Det skyldes blot, at de fleste er bekendt med, hvad brandet hed før. Før HiKOKI kom til, blev deres produkter solgt under et navn, som de fleste kender. Det er nemlig det velkendte Hitachi, der i 2018 skiftede navn til HiKOKI.

Hvis du har gjort dig tanker om at købe en hækkeklipper fra HiKOKI, men hidtil har tøvet, fordi du ikke kender til brandet, er der bestemt ingen grund til at tøve. Der er ingen forskel fra Hitachi til HiKOKI, hvorfor det er den samme høje kvalitet, der kendetegner deres produkter – og derfor også deres hækkeklippere.

Hikoki Hækkeklipper CH3656DA MultiVolt TOOL ONLY 36V uden batteri og lader

DKK 1.868,75  på lager
Toolster.dk
opdateret 15. juni 2024 02:05

  • Velbalanceret med lav vægt og høj klippehastighed
  • Støjsvag - perfekt til støjsensitive områder
  • Hastighedsregulering i 4 trin
  • Dobbeltsidet sværd med trippelslebne skær


Hvorfor skal jeg købe en hækkeklipper fra HiKOKI?

Det er ikke alle, kender til HiKOKI, som angivet herover. Derfor er det heller ikke alle, der ved, hvorfor de bør købe en plæneklipper fra HiKOKI. Hvis du er en af dem, der ikke ved, hvorfor det er et godt valg, skal du vide, at der er flere gode grunde til at investere i en effektiv hækkeklipper fra norske HiKOKI.

En af de klare årsager til, at du bør købe en hækkeklipper fra HiKOKI er, at du kan købe den til en god pris. Der er stor forskel på prisen på de mange hækkeklippere, der er at finde på det danske marked. Derfor er det ikke alle modeller, der kan købes til det budget, som HiKOKI du har sat dig for, at du gerne vil holde dig til.

Det betyder dog ikke, at du kun skal vælge HiKOKI, fordi du kan købe din hækkeklipper til en god pris. Der er flere andre brands, der også kan bryste sig af gode priser, men det er dog langt fra dem alle, der også kan bryste sig af at levere den samme høje kvalitet, som du får, hvis du vælger en hækkeklipper fra HiKOKI.

3 års garanti på både batteri, lader og maskine

En helt anden grund til, at det er værd at købe en hækkeklipper fra HiKOKI er, at de yder hele tre år garanti på både batteri, lader og selve maskinen. Det kræver dog, at det er en af jeres akku-modeller, du har valgt. Har du valgt en el-drevet model, er der selvfølgelig stadig tre års garanti på selve hækkeklipperen.

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er alle hækkeklippere, der kan bryste sig af den samme kvalitet. Som følge af dette, er det et aspekt, du er nødt til at være opmærksom på, hvis du skal købe en hækkeklipper. Der dog intet at være bekymret for, hvis du vælger en HiKOKI-hækkeklipper, da kvaliteten er helt i top.

Hvis ikke HiKOKI var sikre på deres kvalitet, ville de selvfølgelig ikke yde tre års garanti på både maskine, batteri og lader. Det gør de kun som følge af, at de ved, at der ikke er noget galt med deres kvalitet. Tværtimod ved de, at der ikke er mange, der kan måle sig med den høje kvalitet på deres maskine.

Brugervenlige maskiner udviklet til haveejeren

Du kan finde et stort antal hækkeklippere på det danske marked. Hvis du blot skal bruge en simpel hækkeklipper til at klippe din hæk i ny og næ, har du sikkert ikke behov for det store. Hvis du ikke har det, er der ikke nogen grund til at gå på jagt efter en professionel eller kraftig model med benzinmotor e.l.

I stedet skal du have fokus på at finde en enkel maskine, der er udviklet til haveejeren, der ikke stiller de store krav til deres hækkeklipper. Det er netop den type maskiner, som de har fokus på hos HiKOKI, hvorfor det også er den type hækkeklippere, som en stor del af deres sortiment er udgjort af.

Som følge af dette, kan du være helt sikker på, at de har udviklet en række hækkeklippere, der er nemme at bruge. Derfor er det også hækkeklippere, som alle kan finde ud af at bruge. Det er en klar fordel, da du derfor kan fokusere på at klippe din hæk, fremfor at forsøge at få din hækkeklipper til at fungere.

Hvad skal jeg se efter, når jeg skal vælge en hækkeklipper?

Der er mange faktorer, der er vigtige at se efter, når du skal vælge en hækkeklipper. Derfor er det også et valg, som du er nødt til at træffe med omhu. Gør du ikke det, er der en risiko for, at du ender med at købe en maskine, der reelt set ikke egner sig til det formål, som du regner med at skulle bruge den til.

Hvis det er første gang, at du skal købe en hækkeklipper, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal se efter. Som angivet herover, er der flere faktorer, der er vigtige, men der er dog nogle af dem, der er vigtigere, end andre. Disse bliver du præsenteret for herunder.

1. Drivkraft

Hvis du skal købe en hækkeklipper, er det især drivkraften, du skal starte med at overveje. Du kan typisk vælge mellem benzin-, el- og batteridrevne modeller. Der er fordele og ulemper ved dem alle, hvorfor det er op til dig selv at vurdere, hvad du mener, der er den bedste løsning for dit vedkommende.

I de fleste tilfælde vælger de danske haveejere en batteridrevet model. Det er der flere gode grunde til, men det handler dog især om, at der er en stor fleksibilitet forbundet med dette. Du er nemlig ikke afhængig af, at du har en ledning på slæb, som skal kunne række rundt i hele din have.

Dertil er det også værd at fremhæve, at du ikke skal tænke på, om der er benzin i tanken. Du skal dog sikre, at der er strøm på batteriet. Er der ikke det, så kan du ikke bruge maskinen, hvilket selvfølgelig er en af ulemperne ved at vælge en hækkeklipper, der er drevet af et batteri, fremfor at vælge en model med ledning.

Hvis du har brug for en hækkeklipper, der er i stand til at yde en høj kraft, er det ofte en model med benzinmotor, der er bedst. Det er dog ikke noget, der er i fokus hos HiKOKI, hvor de primært har valgt at fokusere på batteridrevne modeller. De har dog også enkelte modeller i sortimentet med ledning.

2. Kraft og effektivitet

Det er ikke alle, der har brug for en kraftfuld hækkeklipper. Har du en kraftig hæk med tykke grene, kan det dog være en nødvendighed. Har du en alm. hæk, er der dog ikke det store behov for kraft. Derfor kan du også sagtens nøjes med en model med fx batteri eller ledning, i stedet for en benzinmotor.

Hvis du har en meget stor hæk, kan det dog være en fordel at vælge en hækkeklipper med stor kraft. Det gør nemlig, at du hurtigere bliver færdig med at klippe hæk. Du kan dog sagtens få modeller med batteri eller ledning fra HiKOKI, der har kraft til at klippe en stor hæk på forholdsvis kort tid.

3. Vægt

Det er ikke rart at klippe hæk i flere timer, hvis det foregår med en hækkeklipper, der er for tung. Derfor er vægten også en faktor, der skal være i fokus. Heldigvis er de bekendt med dette hos HiKOKI, hvorfor de har fokus på at skabe letvægtige maskiner, der gør dem mere komfortable at arbejde med.

Metabo hækkeklipperRyobi hækkeklipperBosch hækkeklipper

Giv denne post en karakter

80×200 Boxmadras

Tidligere artikel

Kropsanalysevægt

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Havemaskiner