180x200 Springmadras
BoligMadrasserSenge

180×200 Springmadras. Stort overblik over de bedste

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

En springmadras er en madrastype, der ofte ikke bruges for sig selv. Den kræver enten en boxmadras under eller en sengeramme med bund. Det skyldes, at en springmadras er meget bøjelig og ikke har en ramme, der støtter madrassen. Men faktisk er det springmadrassen, der står for en stor del af sengens komfort og støtte.

Det er endvidere meget normalt at have en topmadras hen over springmadrassen, hvilket både øger sovekomforten og øger springmadrassens levetid.

Da springmadrassen er senges vigtigste madras, er det vigtigt, at du anskaffer dig en madras, der er som skræddersyet til dig. Der er stor forskel på, hvad folk har af præferencer, når det kommer til søvn og senge. Derfor er der heller ikke én springmadras, der er den bedste for alle. At vælge den bedste springmadras, handler om kendskab til sine egne krav.

I og med, at det er en madras, der leverer en stor del af sengens komfort og støtte, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg. Det er vigtigt, at du træffer et valg om at investere i en springmadras, der er perfekt for dig. Ganske vist kan det være, at den koster lidt ekstra end tiltænkt, men det er pengene værd.

Hvordan finder jeg den rette springmadras?

Udvalget af springmadrasser er stort.
Derfor kan det være svært at finde den rette. Som følge af dette, er der desværre mange, der giver op. Når de mister deres tålmodighed, ender de med blot at vælge en vilkårlig én. Det er ikke den rette måde at gøre det op, og i de fleste tilfælde ender folk også med at fortryde deres valg.

Vil du gerne undgå at fortryde dit valg af springmadras, er det vigtigt at vælge med afsæt i dine egne kriterier og præferencer. For at kunne gøre dette, kræver det, at du først har et godt kendskab til dem. Derfor er det vigtigt at starte med at identificere dine behov og ønsker, da det er dem, der skal diktere valget af madrassen.

Derfor er det også vigtigt, at du slipper idéen om, at der skulle være en springmadras derude, der appellerer til alle. Det er ikke tilfældet, og derfor kræver det også god indsigt i egne sovepræferencer og -vaner at kunne købe en springmadras. Er du i tvivl om, hvad du egentlig skal tage stilling til, kan du blive klogere herunder.

Hvilke faktorer er de vigtigste ved valg af springmadras?

Der bør ikke herske tvivl om, at der er mange faktorer, der er vigtige, når man vælger springmadras.
Hvad du dog heller ikke bør være i tvivl om er, at der er nogle faktorer, der er vigtigere end andre. I og med, at de er vigtigere, så skal de også tildeles en større del af dit fokus. Det er bl.a. gældende for de følgende faktorer:

  • Fjedre
  • Komfortzoner
  • Størrelse
  • Fasthed
  • Kvalitet

En springmadras er ikke til megen gavn, hvis ikke den er forsynet med fjedre og komfortzoner. Faktisk er det en madras, der gerne skal have et størst muligt antal af begge dele.
Et stort antal komfortzoner, der er udfyldt med et stort antal fjedre pr. m2 resulterer i både komfort og støtte, om end kvaliteten af fjedrene også skal være i orden.

Foruden fjedre og komfortzoner, er det også vigtigt at fokusere på fasthed. Fastheden er dog relativt nem at have med at gøre. Den skal nemlig blot vælges med afsæt i din kropsvægt. Størrelsen er også forholdsvis nem at have med at gøre.
Størrelsen på din springmadras er nemlig en personlig vurdering ud fra egne ønsker.

Hvad koster en god springmadras i størrelsen
180×200?

En god springmadras koster fra ca. 3.000 kr. I og med, at 180×200 er en størrelse, der er meget populær, er udvalget af springmadrasser selvfølgelig stort. Derfor kan du også vælge mellem et hav af forskellige modeller. Det er dog ikke det eneste, det betyder. Det betyder også,
at der er stor forskel på priserne på de mange springmadrasser, der er at finde på markedet. Du kan ofte finde gode tilbud på 180×200 cm springmadrasser i Jysk og Ikea. Hvis du ønsker at købe din madras online, anbefaler jeg dig at tage et kig på Bedre Nætter, Sengefabrikken eller NordicDream. De er specialister i at rådgive online, f.eks. via chat og kan hurtigt hjælpe dig med det bedste tilbud på en springmadras 180×200 cm der passer til netop dig. 

Der er mange, der gerne vil vide, hvad de skal betale for en god springmadras af denne størrelse. Det er dog ikke noget, der kan gives et fast svar på. Der er ganske enkelt for mange faktorer, der har indflydelse på dens pris.

Du kan dog være helt sikker på, at du er nødt til at betale for det, hvis du vil sikre, at du får fat i en madras, der kan bryste sig af en fortrinlig kvalitet.

5/5 - (3 votes)

Løvsuger. Mest populære modeller

Tidligere artikel

Kantklipper. Se de bedste til at klippe

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig