Skummadras 80x200
BoligMadrasserSengeSoveværelse

Skummadras 80×200

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

En skummadras er en madras, der kan anvendes til et væld af formål. Den kan både ligge direkte på gulvet, men kan også placeres i en sengeramme. Derfor egner den sig både til daglig brug, men mange benytter dog skummadrasser til gæstesengen. Dertil er der også mange, der bruger disse madrasser i deres fritidsbolig.

Dertil er en skummadras også som skabt til at blive brugt i en elevationsbund. Det skyldes, at skummet gør madrassen meget fleksibel. Derfor kan der også være et hav af årsager til, at du leder efter en skummadras. Udvalget af madrasserne er dog stort, og de enkelte madrasser adskiller sig på baggrund af mange punkter.

Derfor kan det være vanskeligt at vælge den rette skummadras. Der er mange faktorer, der er vigtige, og det er derfor vigtigt at vælge med omhu. Et af de aspekter, der især er vigtigt at være opmærksom på, at der er stor forskel på skumtyper, der anvendes til madrasserne – og de er bestemt ikke alle lige gode.

Hvad er en skummadras?

Enhver skummadras er bestående af flere lag af forskellige typer skum. Vælger du eksempelvis en madras, der har en kerne af purskum og et lag memoryskum, vil det resultere i god komfort. Purskum for sig selv er dog ikke noget, der gør underværker din søvnkvalitet, eller den komfort du oplever, når du ligger i sengen.

Der er mange skummadrasser, der kan vendes, fordi kernen har to forskellige fastheder. Det er smart, da du kan tilpasse madrassens opbygning efter dine egne behov. Når du skal vælge en skummadras, er der typisk mulighed for at vælge mellem følgende skumtyper:

  • Purskum: Dette er en meget populær skumtype, der fås i flere forskellige fastheder og kvaliteter.
  • Koldskum: En skumtype, der både har en større vægt og elasticitet end purskum. En madras, der har en kerne af koldskum, giver ofte en høj bæreevne. Det resulterer i, at kroppen får god støtte, og at madrassen har en lang levetid.
  • Memoryskum: Dette er en meget fleksibel skumtype, der er i stand til at tilpasse sig specifikt til din krops konturer. Det medfører, at du får en rigtig god støtte, og derved også kan forebygge diverse former for kredsløbsproblemer samt muskel- og ledsmerter.
  • Latex: Latex bliver anvendt i nogle af de mere avancerede madrasser. Det er et støttende og fleksibelt naturmateriale, der kan bryste sig af en høj åndbarhed. Derfor er det en god løsning for dig, der har en tendens til at blive varm om natten.

Hvordan finder man den rette skummadras?

Udvalget af skummadrasser er enormt. Der findes mange hundrede, hvis ikke tusinde, forskellige madrasser. Derfor kan det være svært at finde frem til netop dén, der er den rette for dit vedkommende. Her er det dog vigtigt, at du ikke overlader noget til tilfældighederne. Du skal selv sørge for at vælge med største omhu.

Det kræver dog, at du har et godt indblik i, hvad du egentlig har af krav. Hvis du ikke har det, er det svært for dig at finde en madras, der er ideel for dig. Hvis du ikke ved, hvad du forventer af en skummadras, er det her du skal starte. Brug lidt tid på at identificere dine behov, da det gør valget af en ideel madras nemmere.

Der er mange faktorer, der er vigtige at tage højde for, når du skal vælge en sådan madras. Som der også er givet udtryk for tidligere, er det bl.a. vigtigt at tage højde for valget af skum. Der er nemlig stor forskel på de mange typer skum. Dertil er faktorer som størrelse, tykkelse, kvalitet og pris også vigtige faktorer.

Skummadrasser findes i mange prisklasser

Hvis du skal købe en skummadras, der bryster sig af høj kvalitet, er det sjældent blandt de billigste madrasser på markedet, at du finder den. Tværtimod er kvalitet noget, som man skal være villig til at betale for. Det er ikke alle, der er villig til dette. Er du ikke det, er du nødt til at gå på kompromis med dit valg.

Til trods for, at det kan virke tiltalende at vælge en billig skummadras, kan det sjældent betale sig. Det er en meget lille merpris, der skal betale for en skummadras, der er fremstillet i lækre materialer, og byder på en høj kvalitet.

Aktuelle tilbud

Find den bedste pris lige nu. Klik på logoerne nedenunder og gå direkte til sengebutikkernes aktuelle tilbud.

5/5 - (2 votes)

Romaskine guide

Tidligere artikel

Drænspade

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig