Tilbud Pris 90×200 Springmadras
BoligMadrasserSengeSoveværelse

90×200 Springmadras – find de billigeste

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

En springmadras er en madrastype, der ikke kan bruges for sig selv. Den skal kombineres med en boxmadras, og også gerne en topmadras. Benytter du alle tre madrasser i din seng, har du en såkaldt kontinentalseng. Det er en sengetype, der er blandt de mest populære hos danskerne, da den yder en suveræn komfort.

Tempur 90×200 cm springmadrasser

Sover du i øjeblikket blot på en boxmadras, og har du et ønske om højere komfort? I så fald bør du investere i en god springmadras, der kan lægges ovenpå. Det er der heldigvis rig mulighed for at gøre, da du kan finde et væld af sådanne madrasser. Det garanterer, at udvalget også indeholder noget for netop din smag.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig springmadras. De adskiller sig på baggrund af forskellige faktorer, hvorfor de ikke alle vil appellere til dig. Det betyder, at de ikke alle vil yde en støtte og komfort, der harmonerer med de ønsker du har. Derfor er det vigtigt, at en madras altid vælges med afsæt i egne krav.

Venus 90x200 Springmadras

DKK 2.499,00  på lager
Bedrenaetter.dk
opdateret 19. maj 2024 02:03

Venus er en danskproduceret springmadras med syv komfortzoner og moderne pocketfjedre. Hos Bedre Nætter har vi valgt at opgradere Venus-springmadrassen, som nu tilbyder en endnu bedre komfort og støtte. Denne springmadras er opbygget af moderne pocketfjedre, hvis opdrift påvirker din krop, således at typiske trykpunkter som nakke, skuldre og lænd udsættes for minimalt modtryk, hvilket sikrer...


Sådan finder du den rette springmadras

I og med, at udvalget består af flere tusinde springmadrasser, er det ikke nemt at finde lige dén, der er den rette. Det kræver ikke blot tålmodighed, men også, at du ved, hvad du leder efter. Det betyder, at det kræver et godt indblik i dine præferencer, hvis du skal kunne vælge en ideel springmadras blandt det store udvalg.

Der er dog en række faktorer, der er vigtigere end andre, hvis det er en springmadras du skal købe. Det er fx vigtigt, at den har et stort antal fjedre og komfortzoner. Dertil er det også vigtigt, at det er fjedre i høj kvalitet, ligesom den skal have den rette fasthed. Det fortæller noget om, at der er mange ting at tage stilling til.

Der er stor forskel på folks ønsker og præferencer. Alle oplever nemlig ikke komfort på samme måde. Derfor er det ikke alle, der foretrækker den samme fasthed i deres madras. Dertil er der også fokus på, hvor meget og hvordan fjedrene giver støtte. Dette er også noget, der skal tages hensyn til, når du vælger springmadras.

Størrelsen er også et vigtigt aspekt

Hvis du leder efter en springmadras, er størrelsen også en faktor, der er vigtig. Skal din springmadras bruges ovenpå en boxmadras, der allerede står i soveværelset, skal størrelsen være ens. Er den ikke det, vil din seng ikke blot få et deformt udseende. Det vil også medføre, at du ikke sover optimalt i den gyngende seng.

Har du ikke en boxmadras i forvejen, men har i sinde at bygge din egen kontinentalseng fra bunden, medfører det ikke, at størrelsen ikke er vigtig. Her skal du blot anskue størrelsesvalget på en anden måde. Her skal du nemlig tage højde for, hvad den rette størrelse er for dig – sover du selv kan det fx være 90×200 eller 120×200.

Udvalget af springmadras er nærmest uendeligt

Du skal ikke være bekymret for, om du kan finde en springmadras, der lever op til dine krav. I dag er udvalget af springmadrasser af en størrelse, der gør, at alle kan finde en ideel springmadras. Det er gældende, uanset hvad dine krav er. Derfor er du ikke nødt til at gå på kompromis med dit valg, som følge af et lille udvalg.

Det er vigtigt, at du også er klar over, at et stort udvalg ikke kun er en fordel. Da der er flere tusinde modeller at vælge mellem, er det ikke nemt at finde frem til netop dén, der er den rette for dig. Det betyder, at du skal være villig til at væbne dig med tålmodighed, når du skal vælge en ny springmadras.

Hvor stort et budget har jeg brug for?

Ved at sætte et budget, er det nemt at frasortere de springmadrasser, der er for dyre for dig. Derfor er det en god idé at sætte et budget, før du går i gang med at lede. Når du gør det, er det vigtigt, at du er realistisk i forhold til dine krav. En lang liste over krav harmonerer nemlig ikke med et begrænset budget.

Husk på, at kvalitet koster penge. Det gør sig også gældende, når det er springmadras, der skal vælges. Derfor er det vigtigt, at dit budget ikke er for småt.

5/5 - (1 vote)

160×200 Topmadras – mange modeller og tilbud

Tidligere artikel

Worx hækkeklipper. Bedst i test 2023

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig