Køkkenredskaber

Blender test → Se de bedste køb på markedet lige nu

0

En blender er et af de mest essentielle hjælpemidler i køkkenet. Den både hakker, knuser, blander og purerer upåklageligt. Derfor bør blender også være en fast bestanddel af ethvert køkken. Det kan dog være svært at danne sig det fornødne overblik, når man skal vælge en blender. Og endnu sværere at vælge den helt rette.

Heldigvis har vi udarbejdet denne oversigt over de bedste blendere på markedet. Det kan hjælpe dig med at vælge den bedste blender for dit vedkommende. Læs derfor med herunder, hvis du ønsker at skabe et godt overblik over markedets bedste blendere. Du finder sandsynlig også en passende model blandt udvalget.

 

i samarbejde med PriceRunner


Hvordan finder jeg den bedste blender?

Det er ikke nemt at finde den rette blender. Der er mange modeller at vælge mellem, og mange faktorer at have fokus på. Heldigvis er det noget, du kan blive meget klogere på i denne blender test. Herunder beskrives de mest væsentlige faktorer ved valget af en blender. Med denne viden i bagagen, bliver dit valg nemmere.

Motor

Du skal vælge en blender, der er udstyret med en kraftig motor. Des mere kraft, den her, des flere opgaver kan den klare. Hvis din blender både skal bruges ofte og til mange opgaver, så er det særligt vigtigt med en god motor. Skal den blot bruges i ny og næ til mindre opgaver, så er det naturligvis ikke nær så vigtigt.

Der er ikke noget fast tal, du kan tage udgangspunkt i, når det kommer til motorens effekt. Du bør dog – så vidt muligt – holde dig over 1.000 W. Det er dog ikke blot effekten, der har relevans. Du skal også have fokus på at vælge en model, der kan levere et højt antal omdrejninger pr. minut. Det er der nemlig stor forskel på.

Kapacitet

Du kan finde blendere i mange forskellige størrelser. Det er dog ikke kun noget, der gør sig gældende ift. den fysiske størrelse. Det er i lige så høj grad størrelsen af kanden, der varierer. Derfor er det også noget, du skal være opmærksom på. Du skal nemlig vælge en blender, der har en passende kapacitet for dit vedkommende.

Her skal der tages udgangspunkt i egne behov, da det varierer fra person til person. Hvis du blot skal bruge din blender til mindre hakkeopgaver, så behøver kapaciteten ikke at være stor. Skal du kunne lave smoothies til hele familien, så kræver det naturligvis en større kapacitet. Vælg derfor med afsæt i dine egne behov.

Hastighedstrin

Du skal selvfølgelig også kunne regulere på hastigheden på din blender. Det kan vise sig at have relevans i en lang række sammenhænge. Der er mange opgaver, der udføres bedre, hvis du selv kan regulere hastigheden. Det gør sig eksempelvis gældende for smoothies, hvor det kan være ideelt at variere lidt i hastigheden.

I dag er det de færreste blendere, der ikke tilbyder dette. Det er dog ikke alle, der kan reguleres trinløst. Du bør – som udgangspunkt – lede efter en model, der kan dette. Ved at vælge en blender, der ikke har bestemte hastighedstrin, så kan du altid ramme den helt rette hastighed. Det er ikke garanteret, hvis den har faste trin.

Programmer

Udvalget af blendere udgøres i dag af rigtig mange forskellige modeller. Det er kun et fåtal af disse, der ikke leveres med et udvalg af programmer. Der er dog forskel på, hvor mange, de har udstyret med. Derfor er det også noget, der skal tages højde for, når du vælge en blender. Dette er dog vigtigere for nogen end for andre.

Programmerne er dog fordelagtige, da de kan løse specifikke opgaver med et klik på en knap. Derfor er det typisk også en god idé, at du vælger en blender med et godt udvalg af programmer. Det skyldes hovedsageligt at du blot kan indstille blenderen og lade den passe sig selv. Programmet automatiserer dermed opgaven.

Udseende

Udseendet er selvfølgelig ikke det mest essentielle aspekt af dit blendervalg. Ikke desto mindre, så bør det dog fortsat være noget, du tænker lidt over. Det er trods alt en relativt stor maskine, der skal stå fremme i dit køkken. Du skal se på den hverdag, så derfor bør du udvælge en blender, der har et tiltalende udseende.

Heldigvis udgøres det samlede udvalg af rigtig mange forskellige blendere. Derfor kan du selvfølgelig også finde en blender, der lever op til dine krav. Når du kigger på udseendet, så skal den både matche dine krav, men også dit køkken. Du bør dog ikke været bekymret for dette, da udvalget byder på noget for enhver.

Sådan rengør du din blender

Det kan virke besværligt at rengøre en blender. Sådan behøver det dog slet ikke at være. Faktisk er det ofte noget, der kan klares på kort tid. Det er dog svært at vurdere, hvor lang tid, der skal bruges på dette. Der er nemlig op til flere aspekter, der har indflydelse i denne sammenhæng. Det tæller bl.a. de brugte ingredienser.

Endvidere er der også stor forskel på, hvorvidt den vaskes i hånden eller den tåler vask i opvaskemaskinen. Hvis du skal rengøre din blender, så er det – som udgangspunkt – følgende trin, du blot skal følge:

 1. Put de aftagelige dele i opvaskemaskinen. Du skal dog sikre dig, at de tåler dette, inden du gør det
 2. Rengøre de øvrige dele under rindende vand. Hertil bør du bruge en svamp eller børste
 3. Sørg for at alle overflader tørres godt af, inden du samler blenderen igen

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv, så bør du fylde blenderkanden op med varmt vand. Du bør også tilsætte en smule opvaskemiddel. Når du har gjort det, så skal du lade den stå i blød i en rum tid. Det gør det nemmere at vaske den helt ren, da ingredienserne bedre opløses, hvis de får lov til at stå i blød i lidt tid.

På trods af, at du garanteret helst ser rengøringen hurtigt overstået, så er det vigtigt, at du er omhyggelig. Hvis du ikke er det, så kan du risikere, at der opstår uønskede bakterier. I værste fald kan det endda føre til sygdom. Derfor er det ikke værd at tage et sats – brug i stedet hellere lidt længere tid på rengøringen.

Du er også sikret, at der ikke sidder rester af råvarer, ingredienser eller smag. Lader du dette sidde, så kan det forstyrre smagen af det næste, du bruger blenderen til. Det kan derfor medføre, at din smoothie får smag af den suppe, du lavede forinden. Derfor er det vigtigt, at du altid er meget omhyggelig med rengøringen.

Hvad med vedligeholdelse af blenderne?

Der er meget minimal vedligeholdelse forbundet med en blender. Hvis blot du har fokus på god rengøring, så er det typisk nok. Det er blot med til at sætte en streg under, at du ikke bør gå på kompromis med det. Hvis ikke den gøres ordentligt ren, så kan det faktisk ende med at minimere levetiden på din blender.

Nogle blendere kræver naturligvis mere vedligeholdelse end andre. Som udgangspunkt er det dog minimalt. Det kan du læse mere om i den medfølgende brugervejledning, hvorfor det er en god idé at læse denne. Det bør dog understreges at optimalt opbevaring også er vigtigt – den må nemlig ikke opbevares for fugtigt.

KitchenAid Artisan Blender

✅ Med 2 kander: 1,5 og 0,75 liter

[afp id=”204″]

Denne blender fra KitchenAid kan klare alt fra isknusning til hurtig blendning. Det er der flere grunde til, men det skyldes hovedsageligt den skarpe kniv i rustfri stål. Den kommer dertil med en kraftig motor, der byder på intelli-speed-styring. Derfor er det garanteret, at den altid opretholder en optimal arbejdshastighed.

Derfor er det også en blender, der er let at bruge. Som følge af KitchenAids soft-start funktion, så starter den langsomt, hvorefter den øger hastigheden. Derfor er du garanteret en ensartet og jævn blendning hver gang. Uanset den valgte indstilling, så opretholdes en optimal hastighed, så du altid får det bedste mulige resultat.

Udstyret med kraftig blenderkande

Der medfølger en kraftig blenderkande med en stor kapacitet på 1,5L. Til denne kande medfølger der også et tætsluttende låg og et praktisk målebæger. Derfor er kapaciteten næppe noget, du kommer til at mangle. Hvis det er lige i overkanten med 1,5 liter, så medfølger der også en ekstra blenderkande på 0,75 liter.

Betjeningspanelet er KitchenAids eget Clean Touch-betjeningspanel. Det er blevet integreret i et både glat og afrundet design. Derfor er det nemt at betjene og rengøre. Det er selvfølgelig også på dette panel, at du kan vælge mellem de forudindstillede programmer. Du kan desuden også skifte mellem hastighedstrinene.

Stabil formstøbt metalfod

Artisan-blenderen står på en formstøbt metalfod. Det gør blenderen stabil, så den ikke tipper over under brug. Samtidig er den udstyret med en transmissionsmotor, der er både støjsvag og energibesparende. Den leverer nemlig et forbrug på 550 watt. På trods af dette, er den stadig stærk nok til f.eks. at knuse is.

Detaljer:

 • Hastighedstrin: 5
 • Kapacitet: 1,5 L / 0,75 L
 • Effekt: 550 W
 • Vægt: 5,9 kg.
 • Mål: H: 37,5 cm. x B: 21,6 cm. x D: 23,2 cm.
 • Garanti: 3 år

Braun JB3060 BK

✅ Kåret til markedets bedste blender af Forbrugerrådet Tænk

[afp id=”205″]

En robust blender fra Braun, der leverer en effektiv blendning. Det gør den som følge af et unikt trekantet design. Faktisk leverer den så godt et resultat, at den er kåret som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. I den trekantede glaskande skabes der både vandret og lodret omløb. Dette garanterer et godt resultat hver gang.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med resultatet af din blendning, så er dette et godt valg. Du får tilmed lov til at vælge mellem hele fem hastighedstrin samt en turbofunktion. Det sikrer dig ikke blot et godt resultat, men også et præcist resultat i forhold til en given opskrift. Derfor kan den også tjene flere forskellige formål.

Udstyret med en kraftfuld 800 W-motor

Braun har desuden valgt at udstyre deres JB3060 BK-blender med en kraftfuld 800 W-motor. Derfor er den også driftssikker, men også stillegående og kompakt. Denne blender kan derfor klare de fleste opgaver, du stiller den overfor. Vil du gerne have en omfattende model, så er dette naturligvis et glimrende resultat.

Endvidere er blenderen blevet udstyret med en aftagelig kniv, der er fremstillet i rustfri stål. Der medfølger én blenderkande, der er både robust og tåler maskinopvask. Derfor er rengøringen af blenderen klaret med et snuptag. Én af de største hovedpiner ved blendning, der er stort set elimineret med Braun JB3060 BK.

God og effektiv hjælp i køkkenet

En blender skal ikke blot være en blender. Det skal være en god og effektiv hjælp i køkkenet. Med en BJ3060 BK er du sikret, at du får den hjælp, du skal have. Som angivet herover, så slipper du tilmed for en krævende rengøring, da kniven kan afmonteres og kanden kan maskinvaskes. Du kan desuden få den i to farver.

Detaljer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,75 liter
 • Hastighedstrin: 5 stk.
 • Turbofunktion: Ja
 • Garanti: 2 år

Sage The Boss To Go

✅ Kraftig motor kan klare det hele.

[afp id=”206″]

Hvis du skal lave en sund smoothie, så skal den typisk laves med hårde ingredienser. Derfor er der reelt set tale om ingredienser, der ikke egner sig specielt godt til at blive blendet. Med denne blender fra Sage er det dog ikke noget problem. The Boss To er med helt i top om kampen om at være den bedste smoothie blender.

Faktisk er den så effektiv, at den giver en 42% finere smoothie end andre lignende produkter. Når du blender ingredienser til en smoothie, så får du en helt jævn smoothie, selvom du bruger grønne blade som spinat. Skal du hovedsagelige bruge din blender til at lave smoothies, så er The Boss To Go et særligt oplagt valg.

Udstyret med en kraftfuld motor

Sage har også udstyret deres The Boss To Go med en kraftfuld motor. Uden denne motor, var den ikke i stand til at præstere ovenstående. Netop derfor er de udstyret med en motor på 1.000 W. Der er derfor, den kan blende selv de hårdeste ingredienser fint og jævnt. Alt lige fra frossen spinat til nødder og hårde frugter.

Faktisk er det den klart kraftigste model på markedet, hvis der kigges udelukkende på de såkaldte smoothie blendere. Hvis du ved, det primært er dette formål, du skal bruge din blender til, så er dette et godt valg. Der er nemlig tale om en smoothie blender, der har meget at byde. Den har derfor kunne blot en god motor.

Medfølger to krus med låg på 500 ml.

Til købet af denne blender medfølger der to krus med låg. Begge disse krus har en kapacitet på 500 ml. Derfor er de også perfekte at tage med på farten. Endvidere bør det også understreges, at de er både robuste og tåler opvaskemaskine. Hvis du laver en smoothie med denne blender, så kan du drikke direkte af beholderen.

Detaljer:

 • Effekt: 1.000 W
 • Hastighedstrin: 1 stk.
 • Turbofunktion: Ja
 • Vægt: 6,4 kg.
 • Mål: H: 40 cm. x B: 15 cm. x D: 15 cm.
 • Kapacitet: 2 stk. krus á 500 ml.
 • Materialer: BPA-fri plast og rustfri stål

Wilfa PB-1600S Power Blender

✅ 3 programmer samt pulsfunktion.

WILFA PB-1600S POWER BLENDER

[afp id=”207″]

Wilfa er én af de førende producenter af blendere. Derfor kan du roligt investere i en Wilfa blender, hvis du vil have kvalitet for pengene. Det inkluderer bl.a. deres PB-1600S Power Blender, der er en kraftfuld blender, hvor der ikke er gået på kompromis. Den har en effekt på 1.600 W, og yder op til 33.000 omdrejninger.

Derfor kan den nemt knuse is, lave sauce, nøddesmør og meget andet. Du er garanteret, at den kan håndtere enhver opgave, du måtte stille den overfor. Den er tilmed udstyret den med tre forudindstillede programmer. Disse programmer gør det nemt at lave henholdsvis smoothie, sauce og isknuser med din Wilfa-blender.

Kan lune indholdet op

Der er ikke blevet integreret en decideret varmeplade i blenderen. Den kan dog præstere en så høj hastighed, at den an lune indholdet i kanden op. Hvis du skal lave en sauce, så kan det varmes op til en god temperatur. Ønsker du at servere det varmt, så bør du varme det op i en gryde bagefter, da det kun lunes op i kanden.

Der medfølger også en madstav til købet. Det medfører at nye ingredienser nemt kan tilhøres kanden, selvom den allerede kører. Den er også udstyret med et praktisk påfyldningslåg, der blot understreger dette. Her kan du nemlig blot åbne en lille åbning i låget. Dermed skal du ikke have hele låget af, for at tilføje ingredienser.

Seks stærke knive i rustfri stål

Wilfa har udstyret blenderen med seks stærke knive i rustfri stål. De er både i stand til at klare stort set alle opgaver, du stiller den overfor. Den medfølgende kande er en varme og brudsikker BPA-fri plastkande. Den kan derfor klare temperaturer på helt op til 95 grader. Derfor kan du også lave varme retter i denne blender.

Detaljer:

 • Effekt: 1.600 W
 • Kapacitet: 2 liter
 • Hastighedstrin: 3 stk.
 • Turbofunktion: Ja
 • Mål: H: 54 cm. x D: 21 cm. x B: 23 cm.
 • Vægt: 5,9 kg.
 • Garanti: 10 år (på motoren)

MQ745 Apertif Stavblender

✅ Kåret til markedets bedste stavblender af Forbrugerrådet Tænk.

[afp id=”208″]

Dette er ganske vidst ikke en stavblender test, men for mange er en stavblender faktisk en bedre løsning end en almindelig blender. Hvis du selv er på udkig den bedste stavblender for dit vedkommende, så er MQ745 Apertif et oplagt valg. Den kan bl.a. bryste sig af en kåring som testvinder hos danske Forbrugerrådet Tænk.

Det er en stavblender, der giver dig et væld af muligheder. Faktisk er der nærmere tale om et stavblendersæt, da der bl.a. også medfølger en hakker, et blandebæger, et piskeris og en stor 1,25 liters kande. Hakkeren er i stand til at kød, hårde oste, nødder, urter osv. på få sekunder, mens blandebægeret måler 600 ml.

Præsterer 13.300 omdrejninger pr. minut

Der er mulighed for fuld udfoldelse med denne stavblender. Den kan nemlig præstere 13.300 omdrejninger pr. minut. Derfor er der også tale om en både kraftfuld, funktionel og meget stavblender. Det er i høj grad den stor motor med en effekt på 750 W, der garanterer dette. Dertil er den faktisk endda også støjsvag.

Braun har tilmed udstyret den med deres patenterede PowerBell-teknologi. Det betyder at den giver et både finere og mere jævnt resultat. Endvidere har den et unikt antistænk-design. Det er udviklet til at holde køkkenet rent, så det ikke sprøjter. Det sparer dig for både tid og besvær i forbindelse med rengøringen.

Enhåndsbetjening er muligt

Det er muligt at betjene maskine med én hånd. Hastigheden reguleres alt efter, hvor hårdt, der trykkes – det er både nemt og enkelt. Det er en stabil, brugervenlig og langtidsholdbar stavblender i høj kvalitet. På trods af dette, så kan den købes til en lav pris, hvorfor der bestemt er tale om et rigtig godt stavblender tilbud.

Detaljer:

 • Effekt: 750 W
 • Omdrejning: 13.300 pr. minut
 • Mål: H: 39,6 cm. x Ø: 57 mm.
 • Farver: Sort og stål
 • Hastighedstrin: Variabel
 • Tilbehør: Hakker, bæger, piskeris og blender

Kenwood BL237WG Blend Xtract

✅ Minihakker til nødder medfølger.

[afp id=”209″]

Her får du en 3-i-1-maskine, der kan tjene flere formål. Det er derfor ikke blot en almindelig blender. I stedet er der tale om både en blender, minihakker og smoothie blender. Til dette køb medfølger der nemlig både en kande, drikkedunk til smoothies på farten og en minihakker, der kan hakke alt fra nødder til krydderurter.

BL237WG Blend Xtract fra Kenwood er desuden udstyret med både to hastighedstrin og en pulse-funktion. Derfor kan den klare langt de fleste opgaver med bravur. Det er dog en maskine, der hovedsageligt henvender sig til dig, der skal lave smoothies. Særligt den integrerede pulse-funktion gør denne opgave nemmere.

Er let at rengøre

Da den er udstyret med knive af rustfri stål og medgørlige materialer, så er blenderen nem at rengøre. Det samme gør sig i øvrigt gældende for de tre medfølgende dele. Rengøringen er derfor hurtigt overstået efter brug af din Kenwood BL237WG Blend Xtract. Det er naturligvis noget, der er af høj prioritet for mange.

Endvidere har Kenwood også valgt at udstyre deres Blend Xtract-blender med såkaldte non slip-fødder. De sørger selvfølgelig for, at den hverken vælter eller rykker sig, når den bruges. Det er hovedsageligt noget, der kommer dig til gode, når pulse-funktionen bruges. Her skruer den nemlig omdrejninger helt i vejret.

Vælg mellem to hastighedstrin

Maskinen yder en effekt, der lyder på 350 Watt. Den giver dig dertil også mulighed for at vælge mellem to hastigheder. Ved siden af de to hastighedstrin, er det også muligt at bruge en pulse-funktion. Det er en god løsning, hvis du vil sikre, at alt bliver blendet fint. Det er selvfølgelig nemt at skifte hastighed på drejeknappen.

Detaljer:

 • Effekt: 350 W
 • Kapacitet: 1 liter
 • Mål: H: 31,5 cm. x B: 15 cm. x D: 17 cm.
 • Vægt: 1,5 kg.
 • Hastighedstrin: 2 stk.
 • Pulse-funktion: Ja
 • Materiale: Plastik

Sage The Super Q

✅ Med auto-clean funktion.

[afp id=”210″]

Sage SBL920 BSS (som i daglig tale blot hedder The Super Q) er en unik blender, der er bygget omkring en støjreducerende teknologi. Det er en teknologi, du hurtigt kommer til at sætte pris på. En blender kan nemlig larme meget, men det gør sig ikke gældende for Super Q. Derfor har det også skabt en stor anerkendelse.

Sage har desuden integreret helt seks forskellige indstillinger i denne blender. Det er såkaldte One Touch-indstillinger. Derfor kan du sætte gang i disse indstillinger ved blot at klikke på én knap. Derfor er der ikke nogen problemer forbundet med brugen af denne blender. Det er så let, at det er noget, alle kan finde ud af.

Kommer med en Auto Clean-funktion

Det er de færreste, der ønsker at bruge for meget tid på rengøring af deres blender. Hvis det også er noget, du gerne vil undgå, så er Super Q et godt valg. Sage har nemlig valgt at udstyre deres blender med en Auto Clean-funktion. Det betyder, at det bliver nemt for dig at holde maskinen ren. Samtidig sparer det også tid.

Yderligere har de også valgt at udstyre blenderen med et drikkebæger på 700 ml. Det er derfor ikke kun blenderkanden i tritan på 2 liter, der medfølger. Hvis du skal bruge den til at lave smoothies, så er det oplagt at bruge bægeret, da det kan tages med på farten. Derfor får du – uden tvivl – et komplet sæt med Super Q.

Den klæder ethvert køkken

Det er selvfølgelig også en bonus, at det er en blender med et tidløst og stilrent udseende. Det garanterer nemlig at den klæder ethvert køkken. Det er ikke alle blendere, der kan bryste sig af et pænt udseende. Er det ikke noget, du ønsker at gå på kompromis med, så er The Super Q fra Sage et oplagt valg af blender.

Detaljer:

 • Effekt: 2.400 W
 • Materiale: Stål
 • Hastighedstrin: 12 stk.
 • Turbofunktion: Ja
 • Mål: H: 43,6 cm. x D: 26,4 cm. x B: 26,4 cm.
 • Kapacitet: 2 liter
 • Vægt: 9,6 kg.

KitchenAid Diamond Blender

✅ Tætsluttende låg og 1,75 l. kande.

[afp id=”211″]

KitchenAid er én af de førende producenter af blendere og øvrige køkkenmaskiner. Det er dog ikke kun deres Artisan-serie, der er værd at undersøge. Deres Diamond-blender er også blandt de bedste blendere på det danske marked. Den er blandt andet blevet udstyret mede en kraftig motor, som blender hurtigt og grundigt.

Som følge af den kraftige motor, er den i stand til at opretholde en optimal hastighed. Det gør sig gældende, uanset hvilken indstilling, du har valgt. Det skyldes at styringen af indstillinger foregår ved hjælp af deres unikke Intelli-Speed-styring. Det er ensbetydende med, at du får et godt resultat hver gang, den tages i brug.

Udstyret med knivblade i rustfri stål

KitchenAid har udstyret deres Diamond-blender med knive i rustfri stål. Det byder flere fordele med sig, men hovedsageligt at deres levetid er helt i top. Endvidere byder den også på en Soft Start-funktion, der starter langsomt og øger farten gradvist. Det medfører at sprøjt elimineres, så du sparer tid på rengøringsdelen.

Den store kande i diamantdesign (heraf navnet på blenderen) kan indeholde op til 1,75 liter. Kanden er desuden også BPA-fri. Blenderen står på en metalfod, der er formstøbt til netop denne maskine. Det gør blenderen både robust og stabil. Samtidig er låget også tætsluttende med målebæger, hvilket er praktisk.

Energieffektiv blender

Det er ikke alle blendere, der er lige energieffektive. Vil du gerne have en energieffektiv maskine, så er dette et ideelt valg. Den bryster sig nemlig af et forbrug på 550 W, hvilket er betydeligt bedre end mange andre. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at KitchenAid Diamond er en praktisk, pålidelig og funktionel maskine.

Detaljer:

 • Effekt: 550 W
 • Garanti: 2 år
 • Kapacitet: 1,75 liter
 • Mål: H: 41,9 cm. x D: 21,6 cm. x B: 22,9 cm.
 • Vægt: 4,5 kg.
 • Farve: Sort

OBH Ultimate Compact

✅ Kommer med 2 varmebestandige tritan-beholdere.

[afp id=”212″]

En blender behøver ikke nødvendigvis at være stor. Det har OBH bevist med deres Ultimate Compact. Med denne blender kan du nemt lave en lækker smoothie eller blende grøntsager til en suppe. Den leveres ikke blot med én, men to forskellige varmebestandige tritan-beholdere på henholdvis 1,2 liter og 0,6 liter.

Derfor har du altid en to-go-kop, der er lige til at tage med på farten. Du har dertil også en blenderkande, der har kapacitet nok til en hel familie. Endvidere er det en blender med en kraftfuld motor, der yder 1.200 W. Derfor er det også en motor, der nemt lader dig knuse is, blende en cremet suppe, og flere andre opgaver.

Kommer med tre forudindstillede programmer

OBH har udstyret deres Ultimate Compact med tre forudindstillede programmer. Den byder tilmed også en regulerbar hastighedsindstilling. Derfor kan du altid finde en indstilling, der harmonerer med den opgave, du søger løst. Det gør også maskinen brugervenlig, da det ikke er kryptisk at indstille maskinen på korrekt vis.

Det skal selvfølgelig nævnes, at de tre programmer er forudindstillet til hhv. isknusning, smoothie og suppe. Derfor slipper du for selv at indstille den rette fart. Det er den nemlig i stand til at klare helt automatisk. Det medfører ligeledes, at du blot kan tænde for maskinen, vælg et passende program, og lade den passe sig selv.

De løse dele er nemme at rengøre

Der bør ikke herske tvivl om, at rengøringen af en blender kan være omfattende. Det er dog ikke aktuelt med OBH Ultimate Compact. De løse dele er nemlig nemme at rengøre, da de tåler maskinopvask. Derfor skal du blot afmontere dem efter endt brug og vaske dem i opvaskemaskinen. Det sparer dig for en masse tid.

Detaljer:

 • Effekt: 1.200 W
 • Kapacitet: 1,2 liter
 • Farve: Sort
 • Hastighedstrin: Regulerbar
 • Programmer: 3 stk.
 • Kandemateriale: BPA-fri tritan

 

4.2/5 - (5 votes)

Dashcam. Stort overblik over bedste 2023-modeller

Tidligere artikel

Altanparasol. Stor Guide med mest populære

Næste artikel

Du kan måske også lide