espressomaskine test 2019
BoligKøkkenredskaber

Espressomaskine Test 2023. De 30 bedste modeller

0

Er du en af de danskere, der er vild med kaffe, så kan det være en god idé at anskaffe sig en espressomaskine. Med en espressomaskine kan man nemlig højne kvaliteten markant, og det kan give dig et større indblik i kaffens verden, og hvilke muligheder der pludseligt opstår.

Hvis man ikke har kendskab indenfor espressomaskineverdenen, kan det dog hurtigt blive en uoverskuelig opgave, og det kan derfor være en fordel at undersøge markedet og de forskellige modeller, så du kan danne dig et overblik. Lad dine behov og ønsker styre din købelyst så du får fat i en espressomaskine, der passer perfekt til dig og din familie.

Dette kan du finde i denne guide:

 • Overblik og introduktion til markedets bedste espressomaskiner
 • Gode råd til dig der er på udkig efter en espressomaskine
 • Disse ting skal du overveje, inden du investerer
 • Rengøringstips til din nyerhvervede kaffemaskine

> Se også de bedste fuldautomatiske espressomaskiner

Gode råd til dig der er på udkig efter en espressomaskine

Det kan som forklaret tidligere være besværligt at navigere rundt i kaffeverdenen. Ikke nok med at der findes et væld af mange forskellige kaffevarianter, så er der også mange forskellige kaffemaskiner at vælge imellem, og man kan hurtigt have en tendens til at give op og blot te til de metoder, man er van til. Det er dog ikke altid en fordel, hvis man ønsker at udvide sin horisont indenfor kaffe.

Har man sat sig for at skulle investere i en kaffemaskine, så kan det være en god idé at starte stille ud, så man ikke får mange informationer på én gang. Eksempelvis kan du allerførst undersøge dine behov og ønsker til en kaffemaskine.

Kan du godt lide en kop sort kaffe i løbet af arbejdet, er det måske ikke sikkert, at du skal investere i en meget avanceret kaffemaskine, hvis der i sidste ende ikke er et stort behov for det. Ønsker du derimod at kunne udfolde din indre barista i hjemmet, så kan det være, at du skal kigge på de mere avancere modeller.

På den måde kan du også imponere venner og familier med lækre kaffespecialiteter, når de kommer forbi.

Har du svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, så kan det være en god idé at spørge gode venner eller familie til råds, hvis der også er andre kaffeelskere i din omgangskreds eller familie. Typisk vil der helt sikkert være blandede holdninger, men du vil hurtigt kunne danne dig et overblik over, hvad du godt kunne tænke dig, og hvilke behov du har til en kaffemaskine.

Derudover er det altid en fordel at være to til at undersøge, så man kan få en andens holdning til de maskiner, man finder. Er din partner eksempelvis også vild med kaffe, kan det være smart at sætte sig sammen. På den måde kan i også nemt opdele det lidt, så i begge finder nogle modeller, i synes om, og derefter kan i så vurdere, hvilken model der passer bedst til jer.

Er i på bar bund, kan det dog også være en god idé at tage ud i en lokal butik, der forhandler kaffemaskiner, så i kan få en idé om, hvor meget de typisk fylder på køkkenbordet, og så i kan danne jer et fysisk indtryk af de maskiner, i kan vælge mellem.

I en fysisk butik har i også muligheden for at få hjælp af en fagperson, der kort og godt kan anbefale forskellige modeller ud fra forskellige behov. Ofte bliver valget nemmere, når man har set noget i fysisk form, da det kan være svært at forestille sig, hvordan kaffemaskinen ville se ud på køkkenbordet, hvis man blot har set et billede af den.

Man kan skabe sig et overblik på mange forskellige måder, og det er derfor vigtigt, at i finder jeres egen metode, som i kan finde rundt i. Eventuelt kan i skrive de modeller ned, som fanger jeres interesse. På den måde har i til sidst forskellige modeller, som i kan sammenligne med hinanden og på den måde gøre valget og beslutningen nemmere.

Når du har fået din nye kaffemaskine hjem, kan det være en stor fordel at læse den medfølgende brugsvejledning, så du er 100 % sikker på, at du bruger maskinen optimalt, og som den skal bruges. På den måde kan du også nemt skabe dig et overblik over de forskellige funktioner og indstillinger, så du ikke skal bruge flere timer på at køre de forskellige programmer og lignende igennem for at lære maskinen at kende.

I brugsvejledningen vil du kunne finde al den information, som du har brug for og endda mere til. I vejledningen vil du også kunne finde ud af, hvordan du skal skille maskinen ad, når den skal rengøres, og hvordan du samler den igen uden at ende i problemer. Så selvom det kan være en træls tjans at skulle læse og skimme brugsvejledningen igennem, så gør du dig selv en tjeneste, når du pludseligt ender i en situation, hvor du har brug for at vide noget, som kun kan findes i brugsvejledningen.

I vejledningen vil du også kunne finde ud af, hvordan du skal skille maskinen ad, når den skal rengøres, og hvordan du samler den igen uden at ende i problemer. Så selvom det kan være en træls tjans at skulle læse og skimme brugsvejledningen igennem, så gør du dig selv en tjeneste, når du pludseligt ender i en situation, hvor du har brug for at vide noget, som kun kan findes i brugsvejledningen.

Disse ting skal du overveje, inden du investerer i en espressomaskine

Det kan være fristende at købe den dyreste og mest avancerede model på markedet, men det kan hurtigt blive et dyrt fejlkøb, hvis man blot lader sig rive med og i realiteten ikke har brug for mange avancerede indstillinger.

Det er derfor vigtigt, at du kender dig og din familie godt, inden i investerer, så i finder en kaffemaskine, der passer godt ind i jeres husholdning. Derfor er der også en lang række ting, som du eller I i fællesskab skal overveje, så i hurtigere kan komme på rette spor, når det gælder om at finde den rette kaffemaskine.

Ofte kan man også blive utålmodig, men det er vigtigt, at man væbner sig med en god portion tålmodighed, hvis man ønsker at finde det perfekte match. Herunder kan du få et overblik og en kort forklaring på, hvad du bør overveje, inden du investerer.

Hvor vigtigt er designet?

Design er for nogle mere vigtigt end for andre. Ønsker man at have en kaffemaskine, der kan stå fremme, er design meget vigtigt at have med i overvejelserne. Derfor skal man allerførst derfor tænke over, hvor stor en kassemaskine man kan have i køkkenet, før den kommer til at fylde for meget.

Nogle maskiner er mere kompakte end andre, og det skal man huske på, inden man investerer i en maskine. Dernæst skal man overveje, om man har nogle specifikke præferencer i forhold til design, udseende og stil. Hvis man har et hvidt køkken, kan en sort kaffemaskine skille sig meget ud, men der er nogle, der foretrækker, at maskinen skiller sig ud. Sørg dog for ikke at have for meget fokus på designet af kaffemaskinen – det kan ødelægge processen, hvis man bliver farvet af designet.

Funktionaliteten er nemlig ligeså vigtigt, hvis man ønsker at investere i en maskine, der kan opfylde de behov, man har.

Hvad med materialer?

Materialer er måske den faktor, som de færreste tænker over. Dog skal man huske på, at ønsker man en maskine, der kan holde i mange år, så er det vigtigt, at den er produceret og bygget med stærke materialer, der kan holde til lidt af hvert. Der findes mange forskellige maskiner, og derfor kommer de også i mange forskellige materialer, og det er også værd at overveje inden en eventuel investering.

Alt afhængigt af hvilken prisklasse du bevæger dig inden for, vil du se forskellen på de forskellige materialer. Kigger du i den dyrere prisklasse, vil du opdage, at maskinerne typisk er produceret i rustfrit stål, mens de billigere modeller ofte er produceret i plastik. Det er en smagssag, og det er derfor også meget individuelt.

Finder du en maskine i plastik, som du mener er robust og i høj kvalitet, er der ikke noget i vejen for at investere i den. Holdbarheden afhænger naturligvis også af, hvordan du behandler maskinen, hvor hyppigt den bruges, og hvor stor fokus man sætter på rengøring.

Hvordan vælger man mellem de forskellige producenter?

Hvis du i forvejen har en smule kendskab indenfor køkkenmaskineverdenen, så kan det være, at du i forvejen har en præference, som kan gøre valget nemmere for dig. Har du tværtimod ingen præferencer og ingen erfaring eller kendskab indenfor området, kan det pludseligt blive en stor opgave af skulle vælge den rigtige producent og det rette mærke.

Når man som førstegangskøber skal ud og investere i en køkkenmaskine, kan man have en tendens til at lade sig lede af forbrugeranmeldelser og diverse tests, da det føles trygt og sikkert, og det kan være en fordel. Der er altså derfor ingen grund til at føle, at du bliver vildledt men nærmere guidet. Som regel går man sjældent i byen med at følge anbefalingerne, og det vil du i sidste ende også blive glad for.

Inden du fast beslutter dig, kan du også undersøge de forskellige mærker, så du ikke sætter dig fast på ét bestemt mærke, inden jagten for alvor egentligt starter. Eksempelvis kan du undersøge, hvor maskinerne bliver produceret, mens det også kan være en god idé at vide, om der kommer garanti med i købet af en køkkenmaskine, eller om man kan byde gavn af ekstra service.

Derudover kan det også være en fordel at vide, om produkterne er gennemtestede, så man kan danne sig et overblik over, hvilke maskiner der ville passe bedst til ens behov, og om der er nogle funktioner, der eksempelvis fungerer dårligt eller overraskende godt.

Hvad med ekstraudstyr?

Kaffemaskineverdenen er stor, og derfor er der også gode muligheder for at tilkøbe ekstraudstyr til din nye kaffemaskine, hvis der bliver et behov for det. Ved du allerede inden køb, at du ønsker at opgradere din køkkenmaskine, så kan det også være en fordel at undersøge de forskellige muligheder for ekstraudstyr, så du er sikker på, at du får fat i den rette model.

Der er ikke noget værre end at komme hjem med en maskine, som ikke opfylder de kriterier og de krav, man har. Man skal dog altid huske på, at hverken mælk eller bønner følger med i købet, og det kan man derfor købe for sig.

Hvordan skaber man sig et overblik over de forskellige funktioner og indstillinger?

Har man ikke før haft en kaffemaskine, så vil man hurtigt opdage, at der er et hav af funktioner og indstillinger, som man umiddelbart ikke kender til. Det kan være medvirkende til at gøre valget og beslutningen endnu mere vanskeligt, og det kan derfor være en god idé at forsøge at sætte sig ind i de forskellige ting, inden man træffer et valg, så man er sikker på, at man ved, hvad ens nyerhvervede kaffemaskine kan. De forskellige funktioner og indstillinger kan også bane vejen for jeres søgen, hvis i ved, hvad i vil have, og hvad i har brug for.

Mange modeller på markedet har i dag både en indbygget kværn samt mælkeskummer, mens funktioner såsom rengøring og hukommelse ikke findes hos alle modeller.

Har man brug for hjælp til at danne sig et indtryk, kan nettet altid være en god hjælp. På nettet kan du både søge inspiration, mens du også har muligheden for at tilegne dig en masse ny viden omkring kaffemaskiner generelt men også omkring de forskellige funktioner og indstillinger.

Hvordan kan man være sikker på, at man vælger rigtigt?

I hele processen vil der komme mange spørgsmål, og der vil opstå tvivl. Nogle vil være forvirrede igennem hele processen, indtil man finder den rette maskine, mens andre har gavn af at sætte sig ned og undersøge markedet grundigt.

Når man først bevæger sig ind på markedet, vil spørgsmålet om hvorvidt man skal have en manuel, semi-automatisk eller fuldautomatisk maskine hurtigt dukke op. Spørgsmålet giver anledning til at finde de første informationer, som man kan tilegne sig i processen, som i sidste ende kan være altafgørende for det valg, man træffer.

Derudover skal man også tage stilling til design, funktioner og indstillinger, og om man i stedet ønsker en kapselmaskine. En kapselmaskine er en nyere opfindelse, og den type maskine er blevet populært blandt danskerne, da man blot skal putte en kapsel i maskinen for at få en god kaffe. Kan du dog godt lide at kæle for kaffen, så er en espressomaskine det rette valg for dig.

Et sidste godt råd er, at man skal følge sin mavefornemmelse. Hvis du har en favorit fra starten af, kan der være god grund til at undersøge netop den maskine nærmere, og du vil måske også opleve, at du bliver ved med at gå tilbage til den samme maskine. Dog bør du ikke investere i den første og billigste maskine, du finder, da det sjældent er den bedste løsning, hvis man har nogle specifikke ønsker og behov.

Sådan sikrer du en ren kaffemaskine hver gang

 Jo større en kaffemaskine du køber, desto mere rengøring kommer der. Dog skal rengøringsfaktoren ikke spille en stor rolle, når du skal vælge den rette kaffemaskine, da det i høj grad er kaffen og det resultat, du får, der skal være i fokus. Dog kan det være en god idé at have rengøring af maskinen i hovedet, når du sætter jagten ind, så du får fat i en maskine, der opfylder dine kriterier.

Nogle modeller har et indbygget rengøringsprogram, og det er en klar fordel. Bruger man kaffemaskinen meget, vil man også have et større behov for regelmæssigt at rengøre den, og dér kan det automatiske rengøringsprogram hjælpe dig i stor stil.

Når man snakker om rengøring af maskinen, kan materialer også have en stor betydning. Har du købt en maskine fra den lavere prisklasse, kan det være, at du både skal gå på kompromis med det indbyggede rengøringsprogram men også materialerne, som selve maskinen er produceret i. Plastik bliver nemt beskidt, men det er heldigvis også nemt at rengøre igen.

Det kan være en god idé at køre en fugtig klud over kaffemaskinen, når du gør huset rent, mens den også kan trænge til en hovedrengøring engang imellem, så du regelmæssigt sørger for en ren og pæn maskine. Når man rengør maskinen regelmæssigt, forlænger man automatisk holdbarheden, og det er en fordel, hvis man ønsker at beholde kaffemaskinen i mange år, uden at man behøver at skulle udskifte den med en ny.

Når du er på udkig efter en kaffemaskine, så kan det være smart at kigge efter, om kaffemaskinen kan skilles ad. Hvis kaffemaskinens dele kan tages af maskinen, kan man nemmere gøre de forskellige dele rent, og man har også nemmere ved at komme ind i de forskellige kroge og hjørner, hvor der nemt samles støv, når maskinen står fremme på køkkenbordet hele tiden.

Når man laver mad, kan man nemlig ikke undgå at støve og rode køkkenet til, og man kan derfor have et større behov for at gøre kaffemaskinen rent, end hvad man først forventede.

Ønsker du ikke at skulle rengøre maskinen så ofte, kan du med fordel stille den ind i et lukket køkkenskab. På den måde samler den minimalt støv, men det kan være en stor ulempe at have den i et skab, da man derved ikke benytter sig af kaffemaskinens fulde potentiale, mens det samtidig kan være bøvlet af skulle have maskinen ind og ud af køkkenskabet. En kaffemaskine kan være tung, og det er endnu en ting, man skal have med i overvejelserne.

En kaffemaskine skal bruge vand for at kunne lave kaffe, og det betyder også, at man kan få en maskine, der har kalk siddende forskellige steder. Vandbeholderen kan man oftest tage ud og rengøre for sig selv, men at skulle rengøre det indvendige af kaffemaskinen bliver pludseligt en helt anden udfordring.

Dog har mange producenter kommet dig i forkøbet, og derfor findes der også mange maskiner, der har et indbygget afkalkningsprogram. Programmet skal man køre igennem regelmæssigt, hvis man ønsker at have en ren og pæn kaffemaskine med en lang levetid. Programmet vil du kunne læse mere om i den medfølgende brugsvejledning, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, når du skal investere i en ny kaffemaskine, så bør du starte med at sætte dig ned og skrive dine ønsker ned på et stykke papir. Derefter kan nettet hjælpe dig på den rette vej, så du er helt sikker på, at du finder de maskiner, som kan opfylde dine behov og krav.

Læs eventuelt denne guide igennem nogle gange for at være sikker på at du har styr på de vigtigste ting, og så du har gode råd at gå ud fra, så du kun gør processen nemmere for dig selv. At finde den helt rette kaffemaskine er nemlig ikke en svær opgave, når man ved, hvad man leder efter, og hvordan man skal forholde sig til det store marked, som ellers kan være noget af en udfordring at bevæge og navigere sig rundt i.

> Se også de bedste fuldautomatiske espressomaskiner


Philips HD8829 espressomaskine

PHILLIPS HD8829

Denne model er kompakt, men det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med kvaliteten. Den har en keramisk kværn af høj kvalitet samt en ekstern mælkeholder, så man kan sikre sig mælkeskum på sin kaffe. Udover kværn og mælkeholder er maskinen også udstyret med en betjeningsknap, så man kan indstille, om man ønsker almindelig kaffe eller eksempelvis en espresso.

Maskinen betjenes via knapper med piktogrammer, hvilket gør den brugervenlig. Den giver dig også muligheden for at brygge to kopper kaffe på én gang, og du kan derfor nemt byde dine venner og familie på kaffe, uden at de skal vente længe. Hanen er regulerbar, så du selv kan justere maskinen alt afhængigt af kopper. Maskinens kværn kan også indstilles og justeres, så du selv er herre over, hvordan dine kaffebønner kværnes alt afhængigt af ønske og behov.

Derudover kan maskinen også huske dine indstillinger, så du slipper for at skulle indstille maskinen, hver gang den skal bruges.

En stor fordel ved denne model er, at du kan formindske risikoen for at få en brændt smag, da kværnen er i keramik. Dette sikrer altså, at maskinen ikke overopheder. Fordi denne har en keramisk kværn, betyder det også, at den typisk har en længere levetid, end hvis man sammenligner med de modeller, der har stålkværne. Derudover slipper du også for sur mælk, da maskinen har en indbygget funktion, der rengør de dele, der har med mælk at gøre.

Fordele ved denne model:

 • Mange indbyggede funktioner der forhøjer brugervenligheden
 • Forlænget levetid grundet keramisk kværn
 • Kan brygge to kopper samtidigt
 • Vandkapacitet på 1,8 liter
 • Bønnekacapitet på 250 gram

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk espressomaskine

Har du brug for en maskine, der ikke fylder meget på køkkenbordet, og som du ikke behøver at skulle flytte rundt på konstant, så kan det være, at denne model passer til dig. Modellen er kompakt, men du kan stadig sikre gode funktioner. Eksempelvis har maskinen en automatisk mælkeskummer, og du behøver derfor ikke at gå på kompromis med kvaliteten af kaffen i hjemmet.

Mælkeskummeren kan give dig alt fra varmt til skummet mælk, hvilket går nemt og hurtigt. Maskinen betjenes via et betjeningspanel, og du har også muligheden for at slukke kaffemaskinen fuldstændig, når du ikke bruger den. Kaffen kan nemt justeres på panelet, så du selv kan være herre over både kaffestyrke samt temperatur.

Denne maskine passer derfor godt ind i et lille køkken, hvor man alligevel ønsker at have lidt luksus i hverdagen i form af en eller flere gode kopper kaffe i løbet af dagen. Har du et arbejde, hvor du arbejder hjemmefra, kan en kaffemaskine naturligvis også være en særdeles god investering, ligesom den også kan være god, når man får venner og familie på besøg, der også er vilde med en god kop kaffe, der smager lidt ud over det sædvanlige.

Fordele ved denne model:

 • Få gavn af både automatisk mælkeskummer samt rengøring
 • Brugervenlig grundet et nemt betjeningspanel
 • Vandkapacitet på 1,2 liter
 • Bønnekapacitet på 125 gram

Melitta Caffeo Solo espressomaskine

Melitta Caffeo Solo Espressomaskine

Leder du efter en billig løsning, så kan denne model være det perfekte match til dig. Fordi denne kaffemaskine er billigere end mange andre modeller på markedet, så skal du med denne model undvære mælkefunktionen – det kan være en fordel, hvis du alligevel ikke bryder dig om mælken i kaffen. At man skal undvære mælkefunktionen betyder dog ikke, at maskinen er ringere end andre modeller på markedet. Denne model er kompakt og særdeles brugervenlig. På betjeningspanelet kan du finde få knapper, hvilket gør det at brygge den perfekte kop kaffe noget af det nemmeste.

Selvom modellen er kompakt, kan du dog nyde gavn af, at du selv kan justere kaffestyrke, mens du også har muligheden for at brygge to kopper kaffe på én gang. Udløbene til kaffen er justerbare i højden, og du behøver derfor ikke at skulle investere i nye glas, hvis du vælger denne model.

Fordele ved denne model:

 • Billig model hvis man kan undvære mælkeskummer
 • Brugervenlig med flere forskellige justeringsmuligheder
 • Vandkapacitet på 1,2 liter
 • Bønnekapacitet på 125 gram

Philips 3000 Series HD8821/01 espressomaskine

Ønsker du en kaffemaskine, der har et flot design, der vil pynte I køkkenet, så er denne model den rette. Mange kaffeelskere sætter en stor ære i at brygge lækker kaffe hver dag, og derfor vil mange også gerne have sin kaffemaskine til at stå fremme. Ikke nok med at denne kaffemaskine har fået ros grundet designet, så fungerer maskinen også aldeles godt. Den scorer især mange point på brugervenligheden, mens den samtidig brygger god kaffe hver gang.

Er du nybegynder indenfor kaffens verden, så kan det være besværligt at skulle justere og indstille en kaffemaskine. Præferencer er også meget individuelle, og det er derfor ikke sikkert, at din partner synes, at din foretrukne kop kaffe er den bedste. Denne maskine kan du dog nemt og hurtigt indstille efter præferencer via 5 manuelle indstillinger.

Maskinen kan både brygge espresso, mens du også kan nyde andre varianter med maskinen. Bliver der drukket meget kaffe i din husholdning, er det også en fordel at investere i en maskine, der har en stor beholder til bønner, og denne maskine kan indeholde 250 gram kaffebønner, hvilket betyder, at den sjældent skal fyldes op.

Derudover kan i også hurtigt brygge hver jeres foretrukne kop kaffe, da maskinen også har en indbygget memoryfunktion. Derudover er det også muligt at brygge to kopper på én gang, og derudover passer maskinen også til mange forskellige glasstørrelser, da det også er justerbart. Vælger du denne maskine til dit køkken, kan du føle, at du er en vaskeægte barista i eget hjem.

Fordele ved denne model:

 • Smart design der passer ind i de fleste køkkener
 • Få gavn af mange indbyggede funktioner herunder renseprogram samt memory-funktion
 • Manuel mælkeskummer
 • Vandkapacitet på 1,8 liter
 • Bønnekapacitet på op til 250 gram

Saeco HD8977 espressomaskine

Saeco HD8977

Denne model er fuldautomatisk og giver dig derfor en lang række funktioner, som du ikke får med mange andre kaffemaskiner. Dette er altså en maskine ud over det sædvanlige, og er du helt vild med kaffe, bør du overveje, om dette er modellen for dig.

Maskinen giver dig muligheden for at vælge mellem 18 forskellige kaffespecialiteter, og du kan derfor udfolde din indre barista i ro og mag. De forskellige specialiteter giver dig også muligheden for at udvide din horisont, og du har derved også muligheden for at servere lækker og velsmagende kaffe for både venner og familie, der kommer på besøg. Det er sågar muligt at koble din tablet til maskinen, så du nemt kan starte maskinen inde fra stuen, så du ikke behøver at rejse dig fra sofaen. Dette er en stor fordel, hvis man føler med i noget i fjernsynes, som man aboslut ikke må gå glip af.

Fordi maskinen er avanceret, har du muligheden for at teste den i omkring 60 dage. Er du ikke tilfreds med maskinen, eller har du ikke brug for de mange avancerede indstillinger, så kan du få dine penge retur. Vælger du at beholde maskinen, har du 2 års garanti fra købsdato.

Fordi maskinen kan så mange forskellige ting, kommer det til at tage tid at lære den at kende. Maskinen har indbygget mælkeskummer ligesom mange andre maskiner, mens du også har muligheden for at indstille og justere mange forskellige ting såsom eksempelvis temperatur, styrken på kaffen og meget mere. Alt dette kan du justere fra din tablet, hvilket kan være medvirkende til at gøre maskinen mere brugervenlig.

Via din tablet har du også muligheden for at sætte to kopper kaffe i gang på én gang – husk dog på selv at sætte kopper og haner rigtigt, så du ikke kommer ud til en stor rengøringsopgave, når du sætter kaffen i gang inde fra stuen. Maskinen har også indbygget hukommelse, og den kan huske op til 6 forskellige favoritfunktioner. Du behøver derfor ikke at skulle indstille maskinen fra start hver gang, du ønsker en kop kaffe.

Når maskinen ikke benyttes, så slukker den automatisk. På den måde slipper du for bekymringer om, hvorvidt du har slukket maskinen eller ej, når du låser døren for at tage på arbejde. Denne funktion medvirker også til at gøre maskinen mere miljø- samt energivenlig. Modellen kan nemt stå fremme i køkkenet, da den er fremstillet i rustfrit stål og plastik. Derudover er den også lidt større end mange andre kaffemaskiner, hvilket betyder, at den kan være besværlig at flytte rundt med.

Fordele ved denne model:

 • Få muligheden for at udforske din indre barista med 18 forskellige kaffespecialiteter
 • Maskinen kan tilsluttes en tablet, så du kan lave kaffe fra stuen
 • Indbygget hukommelse til 6 forskellige indstillinger
 • Vandkapacitet på 1,7 liter
 • Bønnekapacitet på 270 gram
 • Effekt på 1900 watt

Siemens EQ.3 S300 espressomaskine

Siemens EQ.3 S300 Espressomaskine

Har du brug for en model, der kan sikre en velsmagende kop kaffe hver gang, uden at det kræver de store armbevægelser, så bør du have denne maskine med i dine overvejelser. Denne maskine sikre, at du nemt og hurtigt har en god kop kaffe i hænderne med ét klik på en knap. Derudover kan du også nyde gavn af selv at kunne justere styrken på kaffen, mens du også har mulighed for at få skummet mælk i din kop kaffe, hvis du foretrækker det.

Denne maskine har et simpelt design, som passer godt ind i køkkenet, hvis du ønsker, at maskinen skal stå fremme hele tiden. Det er en klar fordel, da det ellers kan være meget besværligt at skulle flytte rundt på maskinen alt efter behov. Vælger du denne maskine, vil du opdage, at mælkeskummeren sidder et andet sted, end hvis man sammenligner med andre modeller på markedet. Den er nemlig placeret midt i maskinens udløb, og på den måde kan du lave mange forskellige varianter af kaffe, uden at du behøver at flytte rundt på koppen flere gange i løbet af processen. Derudover kan du som bonus nemt afmontere mælkeskummeren, når den skal gøres rent, og den kan også komme i opvaskemaskinen, hvis du ikke ønsker at gøre den rent i hånden.

Maskinen betjenes primært via et intuitivt touchpanel, hvor du kan justere styrken på kaffen og selv bestemme hvilken type kaffe, du ønsker. Derudover har du også muligheden for at varme din kop på kaffemaskinen, så den nybryggede kaffe ikke kommer i en kold kop. Alt i alt scorer denne model både toppoint på både brugervenlighed, kvalitet og rengøring, og derfor kan du roligt investere i netop denne model, hvis du elsker en god kop kaffe til en god pris.

Fordele ved denne model:

 • Smart touchpanel giver dig overblik
 • Nem rengøring med aftagelig mælkeskummer
 • Nyd en god kop kaffe hver gang – som du bedst kan lide den
 • Slip for bekymringer grundet indbygget autosluk
 • Vandkapacitet på 1,4 liter
 • Bønnekapacitet på 250 gram

Delonghi Magnifica ECAM 21.117.B espressomaskine

Delonghi Magnifica ECAM Espressomaskine

Leder du efter en fuldautomatisk espressomaskine, der har et kompakt design, så skal du skrive denne maskine på listen over de maskiner, du overvejer at investere i. Med denne maskine kan du justere mange forskellige ting, hvilket betyder, at du i sidste ende altid kan sikre at få en god kop kaffe hver gang – præcis som du kan lide den.

Fordi den har et kompakt design, behøver du ikke at skulle flytte rundt i hele køkkenet, og du kan derfor også have maskinen til at stå fremme til enhver tid. Maskinen skiller sig lidt ud fra andre maskiner på markedet, da denne også kan brygge kaffe på formalet kaffe, og i sidste ende betyder det, at du har muligheden for at brygge flere forskellige typer af kaffe.

Når maskinen skal benyttes, bruger man displayet, som maskinen er udstyret med. På displayet kan man nemt justere og indstille alt efter behov, så man kan få den kop kaffe, man har dagdrømt om hele dagen. Derudover har den knapper på frontpanelet, og du er ikke i tvivl om, hvad knapperne er til, da det nemt kan læses på knapperne. Alt dette er naturligvis med til at forhøje brugervenligheden markant. Maskinen kan nemt rengøres, da den både har indbygget rengøringsprogram samt afkalkningsprogram.

Denne model har en kraftig motor, men det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med lydniveauet. Maskinen kan brygge op til to kopper kaffe ad gangen, uden at du skal frygte, at det larmer forfærdeligt. Glemmer du at slukke maskinen efter brug, slipper du for bekymringer og høje tal på elregningen, da maskinen har en indbygget autoslut funktion. Dette formindsker også uheld.

Maskinen byder på et vælg af muligheder, og du kan derfor både nyde en god kop kaffe med perfekt mælkeskum, mens du også har muligheden for at justere aroma, vandmængde og andet, så du finder de helt rette indstillinger, der kan tilfredsstille dine smagsløg. Kværnen på maskinen har 13 forskellige niveauer, som du kan vælge mellem, og du kan derfor også prøve dig frem, indtil du finder den helt rigtige løsning for dig.

Fordele ved denne model:

 • Fuldautomatisk maskine der tilbyder et vælg af forskellige indstillinger og justeringer
 • Sørg for en god kaffeoplevelse hver gang med 13 forskellige niveauer på kværnen
 • Nem rengøring og afkalkning
 • Stilrent og simpelt design der passer ind i ethvert køkken

4.6/5 - (17 votes)

Lille drivhus. Se udvalg af små drivhuse her

Tidligere artikel

Makita Rystepudser. Effektiv slibemaskine i høj kvalitet

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig