HavemaskinerRobotplæneklipper

Worx robotplæneklipper. Stor guide til bedste køb

0

Har du ikke lyst til at holde din græsplæne ved lige? I så fald er du ikke den eneste. Der er et hav af danskere, der helst så sig fri for denne opgave. Det er dog ikke alle, der er klar over, at det faktisk kan lade sig gøre. Det kan det dog, da du blot kan overlade klipningen af græsset til en robotplæneklipper, som selv kører rundt.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at du kan vælge blandt et stort antal robotplæneklippere. Mange af dem er effektive, men det ændrer ikke på, at det ikke er alle, der egner sig til dine behov. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge med omhu, da du skal være sikker på, at den kan dække de behov, du har.

Tyske Worx har udviklet en velkendt serie af robotplæneklippere, de har kaldt for Landroid. De kan bryste sig af at være blandt de bedste på det danske marked, hvorfor du er i gode hænder, hvis du vælger en af disse. Det er der flere årsager til, hvilket betyder, at du roligt kan vælge en af deres modeller fra udvalget herunder.

Hvorfor skal jeg vælge en robotplæneklipper fra Worx?

Worx Landroid er skabt med et fokus på at gøre livet som haveejer en tand lettere. Det er et mindre brand, der er skabt af tyske Worx, og så dagens lys for første gang i 2011. Derfor er der også tale om et relativt nyt koncept, der dog er baseret på de mange års erfaring, som de har med at lave havemaskiner hos Worx.

Ifølge Worx selv er det dog også et brand, der er blevet skabt med fokus på at revolutionere industrien med de nyeste og mest innovative funktioner og teknologier. Det er noget, der kommer dig til gode, hvis du har i sinde at købe en robotplæneklipper, der kan slå græsset for dig, så du ikke selv er nødt til at gøre det.

Du får topmoderne teknologi, hvis du vælger Worx Landroid

Worx Landroid kan blandt andet bryste sig af at fungere via AIA. Det er en forkortelse for Artificial Intelligence Algorithm, som er en algoritme, der er i stand til at forbedre robottens præcision. Dertil sikrer det også, at den kan navigere på steder, hvor der er trang plads. Derfor kan den bruges i langt de fleste haver.

I og med, at det er en teknologi, der er patenteret, ser du den ikke hos andre fabrikanter. Dertil bør det også nævnes, at det ikke kan undgås, at der er forhindringer i haven. Det er dog ikke et problem for en Landroid, da den er forsynet med sensorer. Det betyder, at den nemt og elegant kan navigere udenom disse.

Hvis du i stedet beslutter dig for at købe en robotplæneklipper, der er en tand billigere, for at spare en smule penge, skal du tage til takke med mindre teknologi. Det er en dum idé, da det vil betyde, at den i flere tilfælde vil bumpe ind i stole, borde e.l. Du skal dog ikke være bange for, at det sker for din Worx Landroid.

Da den er udstyret med sensorer, er den nemlig i stand til at registrere dem i god tid, så den kan nå at køre udenom. Det bør dog nævnes, at man selv står for at fastlægge arbejdsområdet for sin Worx Landroid. Det er dog kun en fordel, da det betyder, at den kun bevæger sig inden for det område, du har markeret.

Det er muligt at opdatere modellen

I takt med at teknologien udvikler sig, bliver Worx Landroid også forbedret. Det har bl.a. ikke været muligt at anvende dem med det samme, de var kommet ud af æsken siden starten – det er det den dag i dag. Det er dog vigtigt, at det understreges, at det også er muligt at ændre på maskinens forhåndsindstillinger.

Det betyder, at det er muligt at indstille din robot på en sådan vis, at den klarer plæneklipningen på en sådan vis, at den passer perfekt til den individuelle have. Ikke nok med det, så er det også muligt for dig at opdatere din Worx Landroid løbende. Det kan du, når der bliver udsendt nye forbedringer fra producenten.

Der er mange, der tror, at det er svært at opdatere deres robotplæneklipper. Det er dog slet ikke tilfældet. Faktisk er det ganske nemt at gøre dette. Du kan nemlig opdatere dens firmware via USB, hvorfor du selv kan klare det derhjemme. Med andre producenter er man nødt til at tage en tur forbi en forhandler.

Worx Landroid er med helt fremme – og har WiFi

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Worx er med helt fremme med deres Landroid-serie. Det er robotter, der kan bryste sig af at byde på den senest nye teknologi. I dag er det blandt andet også muligt at styre dem via WiFi. Det eneste, det kræver er, at du downloader en tilhørende app og installeret den på din telefon.

Hvad det betyder er, at du faktisk kan styre din Worx Landrid alene med din telefon. Mange tror, at man er nødt til at være i nærheden af robotten, men det er ikke tilfældet. Du behøver faktisk ikke engang at være ude i haven. Hvis det foretrækkes, kan du sagtens ligge på sofaen i stuen, mens du styrer din Landroid-robot

Den er i stand til at programmere sig selv

Worx Landroid-robotterne har været på markedet i mange år. Det betyder dog ikke, at der ikke er sket noget med dem siden lancering. Faktisk er de gennem årene siden 2011 blevet forbedret på markant vis. De er bl.a. blevet forsynet med ny teknologi, og i dag er flere af dem faktisk i stand til at programmer sig selv.

Faktisk er det noget, som de gør på op til flere måder. De gør det bl.a. ved selv at planlægge klipningen ift. størrelsen på din græsplæne. Det sker via den medfølgende applikation, der sikrer, at robotten selv er i stand til at regne græsplænens størrelse ud. Derfor er det meget lidt, du selv skal foretage dig.

Det er dog også selve klipningen, der bliver justeret af Worx Landroid. Den er forsynet med et klippe-program, der er i stand til at tilpasse dens fremdrift til græshøjden og væksten af græsset. Det er en klar fordel, da det sikrer, at den altid leverer et godt resultat. Det er gældende, uanset hvordan din plæne ser ud før.

Landroid-robotterne tager hånd om din græsplæne

Ikke nok med, at du får en robot, der er i stand til at slå græsset, som du gerne vil have den til, så byder den også på en mere samaritansk funktion. Hver af de utallige modeller i Worx’ udvalg er nemlig designet til at kunne foretage en skånsom plæneklipning, så du er sikker på, at du får en flottest mulig græsplæne.

Ifølge producenten selv, så er det bevist, at hvis græs slås ofte, bliver både tykkere og mindsker behovet for næring. Det er en af de ting, der har været i fokus i forbindelse med udvikling af hver Worx Landroid. Blandt andet derfor slår den også græsset ofte. 

Det skal naturligvis også nævnes, at modellerne er designet til at slå alle græsstrå ens, så du får en plæne, der hele vejen igennem får samme sundhedsfremmende behandling.

Giv denne post en karakter

Bosch kap-/geringssav. Stor guide til køb

Tidligere artikel

Tæpperenser. Se bedste 10 modeller til rensning af tæpper

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Havemaskiner