Viking arm
HåndværktøjTil den professionelleVærktøj

Viking Arm – når én person skal løfte for to

0

Der findes mange opgaver, der kan være svære at løse, hvis man er selv om dem. Har man det rette værktøj til formålet, bliver det dog lettere. Sådanne værktøjer findes der mange af, men et glimrende eksempel er Viking Arm, der er et unikt redskab fra STROXX.

Helt konkret er der tale om et redskab, der er skabt til at gøre det muligt for én person at løse opgaver, der normalt kræver to personer. Står du overfor med sådanne opgaver? I så fald skal der ikke være nogen tvivl om, at en Viking Arm vil være en god investering for dig.

Hvad er en Viking Arm?

Det er svært at beskrive specifikt, hvad en Viking Arm. Det skyldes især, at det er et redskab, der kan bruges til et væld af formål. Der er dog tale om et både unikt, håndholdt og patenteret redskab, der kan hjælpe dig med at løse en lang række arbejdsopgaver.

Mere konkret kan du bruge den til både at løfte, stramme og presse. Netop derfor kan du være sikker på, at den kan tjene rigtig mange formål. Den har tilmed styrke til at kunne levere kapacitet på op til 150 kg, hvilket også understreger, at det er et redskab, der kan bruges til mange opgaver.

Selvom det er et redskab, der kan bruges til en lang række opgaver, så er det i høj grad monteringsopgaver, den bliver brugt til. Det er også et redskab, der kan bruges, selvom opgaven normalt kræver to personer. Derfor er det også et redskab, der er nødvendigt for rigtig mange.

Grebet på en Viking Arm kan desuden vendes 180 grader. Det betyder, at du har mulighed for at bruge produktet til både løft og pres. Ikke nok med det, så har du mulighed for at bruge den ved to forskellige hastigheder. Det medfører, at du kan opnå en stor præcision.

Hvad kan man bruge en Viking Arm til?

Det er næste ubegrænset, hvad du kan bruge dette redskab til. I og med, at en Viking Arm har en løftekapacitet på op til 150 kg, er der et hav af opgaver, den kan bruges til. Eksempelvis er den ideel til montering af døre, vinduer og skabe, som normalt kræver to personer.

Hertil vil du også kunne bruge den i forbindelse med lægning af gulv samt til byggeprojekter, der vedrører terrasser, verandaer og skeletter. I alle tilfælde kan der nemlig være behov for at løfte eller presset noget. I stedet for at overlade dette til en anden person, overlades det blot til Viking Arm.

Hvad der især er værd at nævne i denne forbindelse er, at uanset hvad du vil bruge en Viking Arm til, kan det ske med stor præcision. Du har nemlig mulighed for at kontrollere det tryk, der leveres, uanset om du ønsker at bruge den til at løfte eller presse noget ned.

Viking arm løft af skabe

Har du et ønske at vide mere om, hvad du kan bruge en Viking Arm til, skal du blot læse med herunder. Her vil du nemlig blive præsenteret for et udpluk af de opgaver, den kan anvendes til:

  • Presse parketgulve på plads ved væggen
  • Løfte tunge døre af eller på hængslerne
  • Løfte gipsplader op fra gulvet, når de monteres
  • Presse gulvspånplader på plads ved væggen
  • Presse skæve terrassebrædder på plads

Som det tydeligt ses herover, er det et redskab, der kan tjene rigtig mange formål. Af denne grund kan der også være mange årsager til, at man ønsker at anskaffe sig én. Hvad der dog er helt sikker er, at værktøjet næppe kommer til at stå og samle støv.

Hvem kan få glæde af en Viking Arm?

Som angivet herover, er det et redskab, der kan tjene rigtig mange formål. Derfor er det også et redskab, der kan bruges af mange forskellige personer. Har du ofte brug for at løfte eller presse ting, er der en god chance for, at en Viking Arm er noget for dig.

Dette er naturligvis noget, der gør sig gældende, uanset om du skal bruge den privat eller professionelt. I begge tilfælde vil du nemlig få stor glæde af den. Netop det faktum, at den bruges professionelt, er også et klart tegn på, at det er et brugbart og effektivt redskab.

Det betyder dog også, at det i sidste ende er dig selv, der skal vurdere, om en Viking Arm er noget for dig. Heldigvis er det ikke et redskab, der koster en mindre formue, hvorfor du har mulighed for at teste det. Skulle det vise sig, at det ikke er noget for dig, kan du naturligvis sælge det igen.

Langt de fleste af dem, der beslutter sig for at købe en Viking Arm, ender dog med at beholde den. Det skyldes, at det er et effektivt redskab, der kan tjene mange formål, og som kan hjælpe med at gøre et hav af opgaver lettere. Når man først finder ud af dette, ønsker man ikke at sælge den.

Derfor skal du købe en Viking Arm

Har du gjort dig tanker om at investere i en Viking Arm fra STROXX? Men føler du dig ikke helt overbevist om, at det kan betale sig. Hvis det er tilfældet, bør du vide, at der er mange fordele forbundet med at erhverve og bruge et sådant redskab.

Er du ikke bekendt med fordelen, er du heldigvis landet det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for et udpluk af de mest fremtrædende fordele. Med afsæt i disse, vil du bedre kunne vurdere, om det giver mening for dig at investere i dette redskab.

Du kan løse flere opgaver selv

Den primære grund til, at du skal købe en Viking Arm er, at du kan løse en lang række opgaver selv. Havde du ikke haft et sådant redskab, ville du være nødt til at alliere dig med en ekstra person. Ser du dig gerne fri for dette, bliver en Viking Arm hurtigt din bedste ven.

Arbejder du f.eks. ofte med at montere vinduer og døre, kan det være en fordel at have en Viking Arm. Det er nemlig et stykke arbejde, der ofte kræver, at man er to personer. Skal du f.eks. holde et vindue på plads, vil du ikke kunne skrue på samme tid.

I sådanne tilfælde er det en klar fordel at have en Viking Arm fra STROXX til rådighed. Det samme gør sig gældende, hvis du ofte skal lægge parketgulve. Her kan redskabet nemlig også sig at være guld værd, da du dermed undgår at skulle have hjælp af en anden person.

Den kan forøge din produktivitet

I og med, at der pludselig er en lang række opgaver, der bliver lettere at løse, fordi du har en Viking Arm, så er du sikker på, at din produktivitet vil blive øget. Har du et ønske om dette, så bør du naturligvis ikke tøve med at investere i et sådant redskab.

Dette kan godt være gældende, hvis du har planer om at købe den til at udføre gør-det-selv-arbejde, men det primært i et professionelt regi, at det kan gøre en forskel. Når du arbejder professionelt, er det nemlig ofte en fordel, at du bliver hurtigt færdig med dit arbejde.

Føler du, at du ofte bliver forsinket, fordi du skal vente på assistance, eller forsøger at klare opgaver selv på besværlig vis, så bør du overveje, hvorvidt en Viking Arm kan gøre en forskel. Det er ikke altid, at det er løsningen, men i mange tilfælde er det dog.

Derfor skal du købe din Viking Arm på nettet

Hvis du har interesse i at købe en Viking Arm, har du flere muligheder. Da det er et eftertragtet redskab, sælges det nemlig mange steder. Det betyder, at du skal overveje, om du vil købe det på nettet eller i en butik. For langt de fleste kan førstnævnte dog bedst betale sig.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det anbefales, at man køber sin Viking Arm på nettet. Det skyldes nemlig, at der er flere fordele forbundet med dette. Selvom der er flere fordele, er der dog især én, der er værd at fremhæve.

Der er penge at spare

Den primære grund til, at du bør købe din Viking Arm på nettet er, at der er penge at spare. Ønsker du ikke at betale overpris, skal du derfor ikke handle i en butik. Gør du det, er der nemlig en risiko for, at du betaler en højere pris, end den sælges til på nettet.

Årsagen til, at den er billigere på nettet er, at konkurrence er større. Du kan på ingen tid klikke dig videre til en konkurrerende webshop, hvor du kan handle i stedet. Derfor forsøger mange at fastholde deres potentielle kunder, ved at skrue ned for deres priser.

Vil du være sikker på, at du får din nye Viking Arm til en god pris, er det derfor ikke i en fysisk butik, du skal købe den. Er det vigtigt for dig, at du får den med det samme, er du dog nødt til dette. Derfor skal du overveje, hvad der betyder mest for dig, inden du vælger at slå til.

Giv denne post en karakter

Tvangsblander: Stor guide til det bedste køb

Tidligere artikel

Industristøvsuger. Se vores anbefalede modeller

Næste artikel

Du kan måske også lide