Trallebænk
BoligHave og terrasse

Trallebænk – Find de bedste designs

0

Det er næppe gået din næse forbi, at de såkaldte trallebænke er blevet populære i løbet af de seneste år. Er du også faldet for dem, kan du glæde dig over, at der er mange af dem på det danske marked. Derfor kan du selvfølgelig også finde en trallebænk, der lever op til dine krav.

Hvad er en trallebænk?

En trallebænk er, som navnet også antyder, en bænk, der er lavet af enten brugte eller nye traller. Traller kan bruges til flere formål, men som regel bruges de til at bygge stilladser. Her er der høje krav til dem, og derfor bliver de ofte skiftet ud, hvorfor mange af dem går til spilde.

GRATIS FRAGT
Living Outdoor - Trallebænk 110 cm - Rustik
Pris fra 469,00
GRATIS FRAGT
Living Outdoor - Trallebænk 110 cm - Sort
Pris fra 479,00
GRATIS FRAGT
Gardenlife trallebænk i sort 120 cm
Gardenlife trallebænk i sort 120 cm.Denne trallebænk fra Gardenlife måler 120 cm og er stor nok til at give 2 personer mulighed for at sidde på den.Du har måske et flot trallebord i sort, og du kunne godt tænke dig en ekstra trallebænk til bordet, så er d
Pris fra 699,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen Hynde Til Trallebænk 120cm Koksgrå - 70101
Kabeltromlen Hynde Til Trallebænk 120cm Koksgrå Vores hynder er syet på danske systuer i en høj kvalitet. Skummet er behageligt at side på og betrækket er vandafvisende. Det vil sige at du sagtens kan bruge hynden både inde og ude - dog bør hynderne tage
Pris fra 700,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk af nye traller 47 x 100 cm
Kabeltromlen trallebænk af nye traller 47 x 100 cmEn trallebænk fra Kabeltromlen kan holde til al slags vind og vejr og er derfor det perfekte valg til en bænk udenfor. En trallebænk går nemlig rigtig godt til haven eller terrassen, da den har et rustik l
Pris fra 828,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk af nye traller 47 x 120 cm
Kabeltromlen trallebænk af nye traller 47 x 120 cmEn trallebænk fra Kabeltromlen kan holde til al slags vind og vejr og er derfor det perfekte valg til en bænk udenfor. En trallebænk går nemlig rigtig godt til haven eller terrassen, da den har et rustik l
Pris fra 828,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk af nye traller 47 x 137 cm
Kabeltromlen trallebænk af nye traller 47 x 137 cmEn trallebænk fra Kabeltromlen kan holde til al slags vind og vejr og er derfor det perfekte valg til en bænk udenfor. En trallebænk går nemlig rigtig godt til haven eller terrassen, da den har et rustik l
Pris fra 830,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk af brugte traller 47 x 100 cm
Kabeltromlen trallebænk af brugte traller 47 x 100 cmEn trallebænk fra Kabeltromlen er meget mere end bare en bænk af genbrugstræ. Trallebænken er helt unik og ikke mindst meget rustik. Bænken laves af traller af rigtig god kvalitet, og der ikke er to bæn
Pris fra 898,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk af brugte traller 47 x 137 cm
Kabeltromlen trallebænk af brugte traller 47 x 137 cmEn trallebænk fra Kabeltromlen er meget mere end bare en bænk af genbrugstræ. Trallebænken er helt unik og ikke mindst meget rustik. Bænken laves af traller af rigtig god kvalitet, og der ikke er to bæn
Pris fra 898,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk sortbejdset 47 x 100 cm
Kabeltromlen trallebænk sortbejdset 47 x 100 cmMed dette produkt får du den klassiske trallebænk i en sortbejdset udgave. Trallebænken er bygget af originale stillads traller og derefter bejdset med en sort bejdse som kan bruges både inde og ude. Farven t
Pris fra 898,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk sortbejdset 47 x 120 cm
Kabeltromlen trallebænk sortbejdset 47 x 120 cmMed dette produkt får du den klassiske trallebænk i en sortbejdset udgave. Trallebænken er bygget af originale stillads traller og derefter bejdset med en sort bejdse som kan bruges både inde og ude. Farven t
Pris fra 898,00
GRATIS FRAGT
Kabeltromlen trallebænk af brugte traller 47 x 120 cm
Kabeltromlen trallebænk af brugte traller 47 x 120 cmEn trallebænk fra Kabeltromlen er meget mere end bare en bænk af genbrugstræ. Trallebænken er helt unik og ikke mindst meget rustik. Bænken laves af traller af rigtig god kvalitet, og der ikke er to bæn
Pris fra 903,00

I stedet for at smide dem ud, er der mange producenter, der laver dem om til begge. Denne type bænke er begyndt at hitte i en sådan grad, at de nu også bliver lavet af nye traller. Rigtig mange ser dog gerne, at de er med brugte traller, da det er det mest bæredygtige valg.

Mange trallebænke har også den fordel, at de kan købes til en lav pris. Det er selvfølgelig også noget, der tiltaler mange. Det skyldes, at de har et ønske om at købe en bænk, der f.eks. kan stå udenfor. Her vil den blive udsat for lidt af hvert, og derfor behøve den ikke at koste det store.

Råt og rustikt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange gode grunde til, hvorfor folk vælger at købe en trallebænk. For langt de fleste handler det dog om, at det er en bænk med et råt og rustikt udtryk. Det er nemlig noget, der appellerer til mange.

En sådan bænk vil derfor passe godt ind, hvad enten den skal stå på din terrasse, om den skal bruges i entréen eller et helt tredje sted. Ligeledes vil dens udseende også passe ind, uanset om du generelt har en rå indretning, eller om den skal bruges som et kontrastmøbel.

Under alle omstændigheder kan det i hvert fald ikke benægtes, at de er blevet særdeles populære på kort tid. Selvom de har været fremme i en årrække, er deres popularitet dog ikke aftaget. Derimod kan de stadig bryste sig af en særdeles høj popularitet.

Derfor er trallebænke populære

Som angivet herover, så kommer man ikke udenom, at trallebænke er populære. Det ændrer dog ikke på, at det ikke er alle, der ved, hvorfor det er tilfældet. Det skyldes primært, at de har et råt og rustikt udtryk, men det er bestemt ikke den eneste grund.

Herunder bliver du præsenteret for en række af de mest fremtrædende årsager til, at trallebænke er blevet populære i Danmark:

Rustikt udseende

Der er stor forskel på, hvad der gør, at folk vælger at købe en trallebænk. Man kan dog ikke komme udenom, at det for mange handler om, at de har et rustikt udseende. Der er nemlig mange, der gerne vil have noget mere råt og rustikt ind matriklen.

Mange vælger at have deres bænk stående udenfor, men der er bestemt også mange, der bruger den i sin indretning inde i boligen. Hvad enten man gør det ene eller det andet, er det dog hos mange steder det rustikke udtryk, der er det tiltalende ved bænken.

Har du selv gjort dig tanker om at købe et rustikt møbel, der f.eks. kan stå en smule i kontrast til den øvrige indretning, så kan en trallebænk være et godt bud. Netop dette er faktisk et ønske hos en stor del af dem, der køber en sådan bænk.

Fås i mange varianter

I takt med, at de er blevet mere populære, er der også dukket flere producenter og forhandlere af trallebænke op. Det har naturligt også betydet, at der er blevet flere varianter at vælge mellem. Derfor kan alle finde en variant, der stemmer overens med deres ønsker.

De mange trallebænke adskiller sig fra hinanden i forhold til en lang række ting. Blandt andet er der forskel på, om de er holdt i træets naturlige farve eller ej. Der er nemlig mange af dem, der har fået en form for efterbehandling eller er blevet malet, f.eks. sort.

Hertil er der også stor forskel på, hvor store de. Derfor skal du ikke betvivle, om du kan finde en bænk, der har en størrelse, som du mener er ideel. Det gør sig gældende, om du skal have en lille bænk til din entré eller en stor bænk, der skal stå ved dit spisebord.

Ydermere er der også varianter, der adskiller sig ved, at de har noget ekstra at byde på. F.eks. kan man finde trallebænke til entréen med en indbygge skohylde. Du kan også finde varianter, der har fået et flot metalstativ tilføjet, som gør bænken stærkere og anderledes at se på.

Lav pris

Prisen har også stor betydning for mange. Det er ikke til at komme udenom. I og med, at mange af dem er lavet af genbrugsmaterialer, er de ofte specielt dyre. Ønsker man ikke at bruge en stor sum penge på en bænk, er en trallebænk derfor en glimrende løsning.

Det er dog værd at nævne, at prisen varierer en del. I takt med, at de er blevet mere populære, er priserne nemlig blevet hævet. Hertil er der også dukket mere luksuriøse alternativer op. Vil man gerne have fingrene i en sådan bænk, skal man selvfølgelig betale for det.

Ønsker man derimod at købe en helt almindelig trallebænk, er prisen sjældent synderlig høj. Det er tiltalende for mange, men især for folk, der vil bruge den udendørs. En udendørs bænk vil nemlig blive udsat for lidt af hvert af det danske vejr, hvorfor mange ønsker at holde prisen i bund.

Mange anvendelsesmuligheder

En trallebænk kan bruges til mange formål. Det har også haft stor betydning for populariteten. Det betyder nemlig, at der er mange potentielle købere. Hvad enten man leder efter en bænk til terrassen, entréen eller spisebordet, er en trallebænk en mulighed.

Mange bruger ganske vist deres trallebænk udendørs, men det er man ikke begrænset til. En sådan bænk vil nemlig sagtens kunne bruges indendørs. Netop derfor har den rigtig mange anvendelsesmuligheder, hvilket ikke er gældende for alle bænke.

Bruger man den indendørs, kan man med fordel pynte den med puder. Man kan også vælge at få lavet et sæde til den, hvilket mange gør. Dermed har den stadig er råt og rustikt look, men er også rar at sidde på. Det vil sikre, at den rent faktisk også ender med at blive brugt.

Uanset hvad der ligger til grund for, at du overvejer at købe en bænk, er en trallebænk værd at overveje. Der er nemlig ganske få formål, man ikke vil kunne bruge den til. Derfor er der heller intet, der tyder på, at populariteten vil falde i de kommende år.

Sådan finder du en god trallebænk

Hvis du har beslutte dig for at købe en trallebænk, skal du vælge med omhu. Der er nemlig stor forskel på de mange bænke på markedet. Er du i tvivl om, hvad du skal have fokus på, kan du blive klogere herunder.

Størrelse

Du skal selvfølgelig sikre, at din bænk har den rette størrelse. Det gør sig gældende, uanset hvad du skal bruge den til. Hvis du skal bruge den i entréen, behøver den f.eks. næppe at være stor. Skal den stå på den ene side af dit spisebord, er det en anden sag.

Derfor er det vigtigt, at du har en idé om, hvor stor den skal være, inden du sætter jagten i gang. Da de er blevet meget populære, kan de i dag fås i mange størrelser. Derfor skal du ikke betvivle, hvorvidt du kan finde en trallebænk i den ønskede størrelse.

Kvalitet

Desværre er det ikke alle trallebænke, der er i høj kvalitet. Derfor er det selvfølgelig et aspekt, der skal være i fokus. Det er især tilfældet, hvis du køber en bænk med genanvendt træ. Her skal du sikre, at kvaliteten er i top, og at det samme gælder for træets stand.

For at sikre, at kvaliteten er god, er det en god idé at holde dig til anerkendte forhandlere. Hvis du gør det, er der nemlig en lavere risiko for, at du foretager et skidt køb. Ydermere bør du også huske, at prisen som regel har noget at sige i forhold til kvaliteten.

Udseende

Når du skal købe en bænk, skal den selvfølgelig have et tiltalende udseende. Det gør sig gældende, uanset om det er en trallebænk eller ej. Derfor er du nødt til at gøre dig tanker om, hvad dine krav er i dette henseende.

I denne forbindelse er det kun en fordel, at der er mange trallebænke at vælge mellem. Det sikrer nemlig, at flere af dem stemmer godt overens med dine ønsker til udseendet. Det gør sig gældende, uanset hvilke og hvor mange ønsker, der er tale om.

Har du mod på det, kan du selvfølgelig også selv ændre udseendet af din bænk. Dette kan du gøre på flere måder, men blandt andet ved at efterbehandle eller male den. Vil du være fri for dette, skal den selvfølgelig leve op til dine krav, når du køber den.

Giv denne post en karakter

Trekantsliber. Stort overblik over bedste 2023-modeller

Tidligere artikel

Trekantet solsejl – skygge på terrassen

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig