væghængt tørrestativ
BoligHave og terrasse

Tørrestativ til væg – Købsguide

0

Står du overfor at skulle købe et nyt tørrestativ, er du næppe i tvivl om, at dine muligheder er mange. Det er selvfølgelig en fordel, da det sikrer, at du kan finde et stativ, der lever op til dine krav. Omvendt er det også en ulempe, da det kan gøre det svært at vælge.

Mange vælger at købe et væghængt tørrestativ, da der er mange fordele forbundet med det. Hvis du også har gjort dig tanker om dette, er du landet det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for et stort udvalg af tørrestativer til væg.

GRATIS FRAGT
LEIFHEIT Rollfix
Rollfix vægmonterede udtrækkelige tørrestativ kræver minimal plads. Den er velegnet til brug ikke kun indendørs (især på badeværelset), men også udendørs, da den tåler vejrforhold godt takket være det anvendte materiale. Fordelen ved dette tørrestativ er,
Pris fra 214,00
GRATIS FRAGT
Vileda Homedry-Genius 70 væghængt tørresnor. 5 m væghængt tørrestativ
Vileda Homedry-Genius 70 væghængt tørresnor. 5 m væghængt tørrestativ   Det vægmonterede Vileda Homedry-Genius tørrestativ er det perfekte valg til en hurtig tørring af den lille tøjvask. Det optager næsten ingen plads når det er skubbet sammen, men gi
Pris fra 275,00
GRATIS FRAGT
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120Kunsten at tørre. Dette lille diskrete og kunstneriske væghængte ARTDRY tørrestativ fra Artweger by JUWEL har en bæreevne på ca. 12 kg. Tørrestativet til montering på væggen med plastbelagte ståls
Pris fra 311,00
GRATIS FRAGT
Leifheit - Siena 180 Tørrestativ I Metal - 187x55x94 Cm - Hvid
Leifheit Siena 180 tørrestativ velegnet inden- og udendørs året rundt! Materiale: aluminium Sokkeholder Letvægt, kun ca. 2 kg Ekstra tykke liner for stabiltet Vingehøjde 118 cm, hvilket...
Pris fra 339,95
GRATIS FRAGT
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ 80 cm 213-124
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ 80 cm 213-124 Praktisk og pladsbesparende væghængt tørrestativ fra Artweger by JUWEL udstyret med plastbelagte stålstænger og sidepanel i aluminium. Tager kun 9 cm. plads fra væggen når tørrestativet ikke er i brug.
Pris fra 381,00
GRATIS FRAGT
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ 100 cm 213-126
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ 100 cm 213-126 Praktisk og pladsbesparende væghængt tørrestativ fra Artweger by JUWEL udstyret med plastbelagte stålstænger og sidepanel i aluminium. Tager kun 9 cm. plads fra væggen når tørrestativet ikke er i brug
Pris fra 384,00
GRATIS FRAGT
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ 60 cm 213-122
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ 60 cm 213-122 Praktisk og pladsbesparende væghængt tørrestativ fra Artweger by JUWEL udstyret med plastbelagte stålstænger og sidepanel i aluminium. Tager kun 9 cm. plads fra væggen når tørrestativet ikke er i brug.
Pris fra 399,00
GRATIS FRAGT
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 100 cm 213-128
Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 100 cm 213-128 Kunsten at tørre. Dette lille diskrete og kunstneriske væghængte ARTDRY tørrestativ fra Artweger by JUWEL har en bæreevne på ca. 12 kg. Tørrestativet til montering på væggen med plastbelagte st
Pris fra 415,00
GRATIS FRAGT
Adax Basic elektrisk tørrestativ 230515 (hvid)
Dette Adax Basic elektriske tørrestativ 230515 med 110 W effekt, tørrer hurtigt dine våde sko eller tøj som handsker eller kasketter. Dette praktiske og holdbare tørrestativ er 117 langt, har en tænd/sluk-knap og kan nemt monteres på væggen.
Pris fra 599,00
GRATIS FRAGT
Adax Basic tørrestativ 230510 (hvid)
Adax Basic tørrestativet 230510 med 80 W effekt, tørrer hurtigt dine våde sko eller tøj, f.eks. handsker eller kasketter. Dette praktiske og holdbare tørrestativ er 87 cm langt, har en tænd/sluk-knap og kan nemt monteres på væggen.
Pris fra 599,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
Brabantia væghængt tørrestativ - WallFix
Pris fra 999,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Brabantia væghængt tørrestativ - Wallfix med opbevaringsboks
Pris fra 1.599,00

Hvad er et tørrestativ til væg?

Som navnet antyder, er der tale om et tørrestativ, der kan monteres på væggen. I stedet for, at du skal finde det frem fra skabet e.l., sidder det fast på væggen, og er derfor klar til brug. Der skal dog ikke være tvivl om, at det er en løsning, der deler vandene.

Mange ser det som en praktisk løsning, mens andre mener, at det er knap så pænt. Det betyder også, at det selvfølgelig ikke er noget for alle. Det kan dog være en glimrende løsning, hvis du eksempelvis har et stort vaskerum, hvor du også hænger tøj til tørre.

I og med, at et sådant rum ofte er i kælderen e.l., skal man ikke se synderligt meget på tørrestativet. Derfor vil flere også være mere tilbøjelige til at få et sådant tørrestativ på væggen. Om du også er villig til det, er dog helt op til dig selv at vurdere.

Fordele ved et væghængt tørrestativ

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at vælge et væghængt tørrestativ. Havde der ikke været det, var der næppe så mange, der gjorde det. Alligevel er der dog mange, der ikke er bekendt med de mange fordele.

Hvis du har gjort dig tanker om at købe tørrestativ til væg, men endnu ikke er sikker på, at det er den rette beslutning, er du landet det rette sted. Herunder vil du nemlig kunne læse nærmere om en række af de fordele, der er forbundet med at vælge et sådant tørrestativ.

Er altid klar til brug

Den primære fordel ved et sådant tørrestativ er, at det altid er klar til brug. Hvis man har et almindeligt tørrestativ, skal man stort set altid finde det frem i et skab e.l., før det kan bruges. Sådan er det ikke med et stativ, der blot hænger på din væg.

Hvis du gerne vil have, at det er nemt at hænge tøj op i dit vaskerum, når du har vasket, så er dette en god løsning. I de fleste tilfælde er de foldbare, hvilket vil sige, at du blot folder stativet ud, når du skal bruge det. Det bliver ganske enkelt ikke meget nemmere.

Som sagt, så er du dog nødt til at gøre op med dig selv, om det er en fordel, der gør, at det er værd at have hængende på en væg. Det er nemlig langt fra alle, der mener, at det er tilfældet. Mener du ikke, at det er en løsning for dig, er det naturligvis intet problem.

Kan hænge mange steder

Ganske vist er de færreste, der har lyst til at have et tørrestativ hængende på væggen i stuen. Det ændrer dog ikke på, at det kan hænge mange steder. Faktisk er det helt op til dig selv at vurdere, hvor du mener, at det vil hænge bedst i dit hjem.

Som der er givet udtryk for før, er der mange, der har et vaskerum derhjemme. Har man det, er det oplagt, at man hænger det her. Har man ikke det, kan man i stedet vælge at hænge det på badeværelset. Her kan man med fordel bruge dem til våde håndklæde, hvis der ikke hænger vasketøj på.

Fordelen ved at hænge stativet op på et badeværelse er, at man ikke skal tænke over, at der drypper vand. Samtidig har de fleste også en god udluftning på deres badeværelse. Af denne grund skal man heller ikke være bekymret i forhold til fugten fra vasketøjet.

Kan bruges inde og ude

En stor del af de væghængte tørrestativer, kan bruges både inde og ude. Har du ikke lyst til, at det hænger indenfor, kan du derfor blot hænge det op udenfor. Her kan du vælge at sætte det fast i husmuren, på skuret eller noget helt tredje. Det er selvfølgelig helt op til dig selv.

Det er også værd at nævne, at der findes en række modeller, der er lavet til udendørs brug. Her er der ofte tale om større og mere robuste modeller. Hvis du ved, at du skal have dit stativ hængende udenfor, vil du derfor have flere modeller at vælge mellem.

Uanset om du vil bruge det inde eller ude, kan du dog vide dig sikker på, at du kan finde en passende model. Udvalget er nemlig både stort og differentieret. Det er naturligvis en klar fordel for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med dit valg af væghængt tørrestativ.

Det ene udelukker ikke det andet

Det er naturligvis værd at tilføje, at blot fordi du har et væghængt tørrestativ, udelukker det ikke, at du også har et almindeligt tørrestativ. I de fleste tilfælde giver det faktisk god mening at have mere end ét tørrestativ, da en maskinfuld vasketøj kan optage en del plads.

Du skal derfor ikke føle, at du er tvunget til at vælge mellem de to ting. Begge dele har det tilfælles, at de ikke er specielt dyre. Det vil sige, at du ikke skal være bekymret for, at du ender med at blive ruineret. Og det er selvfølgelig gældende, hvis du vil have to tørrestativer.

Mange tror dog, at man er nødt til at vælge mellem dem. Selvom der er mange, der tror, at det er tilfældet, så er det naturligvis ikke sandt. Dog er det værd at nævne, at mange netop vælger at købe et tørrestativ til væggen, fordi du ikke ønsker at have et normalt tørrestativ.

Sådan vælger du et godt tørrestativ til væggen

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have i et tørrestativ til væggen? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at dine muligheder er mange. I og med, at du har rigtig mange muligheder at vælge mellem, kan det dog være svært at finde frem til det rette.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med dette, er du heldigvis landet det rette sted. Der er nemlig en række faktorer, der bør være i fokus, når du skal købe dig et sådant tørrestativ, og netop disse kan du blive klogere på, ved at læse med herunder.

Størrelse

Tørrestativerne kan fås i et hav af størrelser. Derfor er du nødt til at gøre dig nogle overvejelser om, hvilken størrelse, du gerne vil have. Her er der flere ting at tage højde for, men du bør primært vælge ud fra, hvor meget vasketøj, du skal have plads til på det.

væghængt tørrestativ detalje

Hertil skal du også sikre, at det har en størrelse, der gør, at du kan have det hængende, hvor du har planer om, at det skal hænge. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget plads, de optager. Som udgangspunkt er det dog altid bedre at vælge et stativ, der er lidt for stort, fremfor lidt for småt.

Kvalitet

Desværre er det ikke alle stativer, der kan bryste sig af en god kvalitet. Hvis du vil være sikker på, at det er et stativ, du kan have glæde af i mange år, er du derfor nødt til at have et vist fokus på dette. Når du skal sikre, at kvaliteten er i orden, er der flere ting, du skal holde øje med.

Blandt andet er det en god idé at sikre, at der er tale om robuste materialer. Du rådes dog også til at holde øje med prisen. Som det også er tilfældet med alt andet, er der nemlig en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor er det helt afgjort også noget, du skal holde øje med.

Foldbart

Ikke alle stativer er foldbare. Det vil sige, at der er en del af den, der er foldet ud hele tiden. Hvis du helst ikke ser, at det optager for meget plads i det daglige, skal du naturligvis gå på jagt efter et foldbart stativ. I denne forbindelse skal du dog være opmærksom på, at der er forskel på, hvordan de foldes.

Mange af dem foldes blot op ad væggen. Dermed optager det ikke plads over gulvet. I stedet er det foldet op langs væggen, hvilket mange mener, ikke at videre kønt. Der findes dog også modeller, der i stedet foldes sammen i en kassette på væggen, så de ikke er synlige.

Om du vælger det ene eller det andet, er helt op til dig selv. Du bør dog til hver en tid sikre, at det kan foldes sammen, da det gør det meget mere praktisk. Hvis det ikke kan foldes sammen, er det nemlig ikke meget bedre, end et almindeligt tørrestativ.

5/5 - (1 vote)

Støjsvag kompressor – Stor guide med de bedste

Tidligere artikel

Magnetarmbånd – Søm og skruer ved hånden

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig