el-terrassevarmer
BoligHave og terrasse

El-terrassevarmer – nyd udendørslivet med en terrassevarmer

0

I ny og næ er vi heldige, at vi har nogle lune sommeraftener i Danmark. På mange dage bliver det dog køligt i løbet af aftenen, hvorfor man kan føle sig nødsaget til at trække indenfor. Det er ikke altid, at man har lyst til dette, hvis man har en hyggelig stund på terrassen. Heldigvis er en terrassevarme løsningen på dette.

Du kan finde et stort udvalg af terrassevarmere på det danske marked. En stor del af dem adskiller sig på op til flere punkter. Derfor er det naturligvis ikke alle modeller, der lever op til dine krav og ønsker. Hvis du har i sinde at købe en terrassevarmer til din terrasse, er det dog en god idé at købe en eldrevet model.

Der er adskillelige fordele ved en elektrisk terrassevarmer. Der er selvfølgelig også derfor, at det er et meget populært valg blandt de danskere, der gerne vil have en effektiv terrassevarmer. Hvis du har et ønske om at købe en sådan model, er du havnet det rette sted, da du finder et udvalg af el-terrassevarmere herunder.

Hvorfor bør man købe en terrassevarmer?

Som der er givet udtryk for herover, er vi sommetider heldige, at solen forkæler os med en lun sommeraften. Det er dog ikke til at komme udenom, at det fra tid til anden også bliver en smule køligt om aftenen. Derfor kan terrassehyggen hurtigt blive afbrudt, fordi man ganske enkelt begynder at fryse i løbet af aftenen.

Det er dog ikke noget, der er svært at gøre noget ved. Derfor er det heller ikke umuligt at nyde det sidste af dagen udendørs, selvom det ikke er bagende varmt. Med en terrassevarmer elektrisk er dette nemlig muligt. Har du en sådan anordning til rådighed, undgår du også at skulle bruge tæpper eller iføre dig ekstra trøjer.

Har du ofte et ønske om at se solnedgangene eller snuppe et ekstra glas vin på terrassen, men oplever du, at det er for koldt? I så fald er en terrassevarmer den rette løsning. Der findes også terrassevarmere, der ikke er drevet af el, men en terrassevarmer el er dog at foretrække, da den er nem at tænde og giver god varme.

Når du tænder en terrassevarmer, går det fra at være køligt, til at være rart at sidde udenfor. Her er det dog vigtigt at huske på, at du selvfølgelig skal købe en model, der kan opvarme hele terrassen eller altanen – det skal helst ikke kun være personen, der sidder tættest på terrassevarmeren, der får glæde af den.

Hvorfor er en el-terrassevarmer det bedste valg?

Du kan finde et stort udvalg af terrassevarmere på det danske marked. Som angivet før, så adskiller de sig på flere punkter. Blandt andet er det langt fra dem alle, der er drevet af el. Flere af dem er i stedet drevet af fx gas. Derfor er det heller ikke alle, der ved, hvorfor det netop er elmodellerne, der er det bedste valg.

Hvis du skal købe en terrassevarmer, er der god grund til at vælge en model med el. Hvis du gør det, kan du nemlig bruge strømmen fra dine egne elstik, i stedet for at skulle købe gas til den, som det er tilfældet ved brug af en gas-terrassevarmer. Det er naturligvis betydeligt lettere, da du derved ikke kan løbe tør.

I hverdagen er det også nemmere, da du blot kan slutte den til en stikkontakt, når behovet er der. Du behøver ikke at tænke på, om du har fået købt gas til den. Hvis du er typen, der ofte tager dig selv i fx at glemme at købe gas til din gasgrill, er det næppe en god idé, at du også beslutter dig for at købe en gas-terrassevarmer.

Som tidligere angivet, er der adskillelige fordele forbundet med at vælge en el-terrassevarmer. Det er noget, der blandt andet gør sig gældende for nedenstående:

  • Den udleder kun cirka en tredjedel CO2 sammenlignet med en gasvarmer
  • Den har driftsomkostninger på mellem tre og fire kroner pr. time. Bruger du en gasvarmer, kan du forvente en driftsomkostning på mellem 12 og 25 kroner pr. time.
  • Du må også gerne bruge dem indendørs, hvorimod gasvarmere kun må bruges udendørs.
  • Den har en meget kort opvarmningstid, og er ofte varmet op i løbet af et til fem sekunder. Før en gasvarmer afgiver maksimal varme, skal den bruge mellem fem og ti minutter på at varme op.
  • Kan bryste sig af at have en energiudnyttelse på hele 80 – 90 %, hvorimod en gasterrassevarmer har en energiudnyttelse på halvdelen – altså på cirka 40 %.

Der findes mange elektriske terrassevarmere

Du skal ikke frygte for, at du ikke kan finde en terrassevarmer med el, der lever op til dine krav. I og med, at de i løbet af de seneste år er blevet uhyre populære, har forhandleren også udvidet deres udvalg. Derfor kan du i dag vælge fra et udvalg, der har en størrelse og diversitet, der sikrer, at det har noget for alle og enhver.

Hvis du fx har et ønske om at finde en terrassevarmer el under bord, så er dette også muligt. Omvendt kan det dog også være, at du har brug for en stor varmer, da du skal bruge den til at opvarme et stort areal. En sådan model kan du heldigvis også finde mange af, hvorfor der også er min. én af dem, der er noget for dig.

Det er også populært at vælge en af de modeller, der kan monteres på væggen eller under parasollen. Det er også noget, der bruges på mange caféer, restauranter mv. Derfor er det sikkert også noget, som du allerede har set. Det er dog ikke kun her, at det kan bruges – det er også noget, som du kan sætte op derhjemme.

Som følge af, at du kan vælge din kommende terrassevarmer fra et stort udvalg, er du selvfølgelig sikret, at du kan finde den helt rette model for dig. Det er dog vigtigt, at du vælger med afsæt i dine egne behov, og ikke blot har fokus på fx at vælge en terrassevarmer el bedst i test.

Giv denne post en karakter

Gymnastikringe – gode tilbud

Tidligere artikel

Dyksav. Se 10 populære modeller her

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig