Elektronik

Soundbar test – få den bedste lyd til dit TV

0

Med en soundbar under fladskærmen, kan du vinke farvel til kedelig lyd, når du ser film. Hvis du skal have ordentlig lyd til dit fladskærms-TV, så er der ikke nogen vej udenom en soundbar. Heldigvis findes der et væld af glimrende soundbars på det danske marked. Det store udvalg kan dog gøre valget af den rette sværere.

Hvis du leder efter en ny soundbar, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde inspiration til din kommende soundbar, da du herunder præsenteres for beskrivelser af nogle af markedets bedste. Der er derfor også gode forudsætninger for, at der herunder findes en model, der appellerer til dig.

Sonos Beam

Sonos Beam - Soundbar - Black

DKK 3.399,00  på lager
Mere info
Proshop.dk
as of 1. marts 2021 02:12

Den helt nye Sonos Beam er i stand til at levere en helt sublim lyd, hvad end du streamer musik, ser film, lytter til podcast eller spiller på din PS4. Du kan dertil koble den sammen med andre højttalere fra Sonos, så du kan skabe fuldbyrdet surround sound i stuen. Eller indstille dem til at afspille lyden i flere rum i boligen.

Den har et både stilrent, eksklusivt og moderne udseende. Derfor er du sikret, at den tager sig godt ud i din stue. Den måler også blot 65 centimeter, hvorfor den er tilpas lille til, at den ikke rager ud over møbler, er i vejen for dit TV eller kommer til at virke overvældende. Derfor er det en soundbar, der passer ind overalt.

Byder på en afbalanceret lyd

Sonos har valgt at udstyre deres Beam med fire ellipseformede fuldspektrede woofere og en tweeter. Sammen er de med til at skabe en god balance mellem lave og høje lydfrekvenser. Den kan dog også bryste sig af tee passive basenheder, der hver især er blevet udviklet med henblik på en kraftigere og dybere bas.

Hvis du gerne vil have en endnu mere dynamisk og kraftig lyd, så bør du supplere din Sonos Beam med en trådløs Sonos Sub, der er Sonos’ egen subwoofer. Du kan ikke blot få en bedre lyd, når du ser film og TV, men kan tilmed også streame musik fra hvilken som helst af de mange musiktjenester, der understøttes af Sonos.

Glem alt om ledningskaos

Det er nemt at sætte Sonos Beam op. Faktisk er det så nemt, at det er noget, alle kan finde ud af. Du behøver end ikke at have erfaring med det eller ekspertise inden for området. Det eneste, du skal gøre, er at slutte den til strøm og herefter koble den til dit TV. Det gøres ved blot at trække et HDMI-kabel op til dit TV.

Derfor kan du roligt glemme alle dine bekymringer om det ledningskaos, man normalt forbinder med en soundbar som denne. Dertil bør det også nævnes, at den er forberedt til stemmestyring med Amazon Alexa, Siri og Google Assistant. Derfor er det muligt for dig at styre din Sonos Beam blot ved hjælp af din stemme.

Detaljer:

 • Forstærkere 5 stk. digitale klasse-D-forstærkere
 • Woofere: 4 stk. fuldspektrede woofere
 • Basenheder: 3 stk. passive basenheder
 • Farve: Sort eller hvid
 • Mål: B: 65,1 cm. x H: 6,9 cm. x D: 10 cm.
 • Subwoofer: Nej

Sonos Playbar

SONOS PLAYBAR Soundbar/trådløs højtaler Sort, Sonos

DKK 5.614,00
Mere info
computersalg.dk

Beskrivelse

SONOS PLAYBAR Soundbar/trådløs højtaler Sort | Computersalg.se : Allt i kontorartikler, kontormaskiner, papir, clips, karton, pap, emballage, labelprint. Alltid rätt pris !

Det er ikke kun deres Beam, der er værd at tage et kig på, hvis du gerne vil have en soundbar. Sonos står nemlig også bag Playbard, der er en raffineret soundbar, der kan give dig en sublim lyd, når du ser film eller TV. Ikke nok med det, så kan den faktisk også fungere som en trådløs højttaler, du kan streame musik til.

Faktisk er det en højttaler, du kan styre med den lækre Sonos app-brugerflade. Den kan også bryste sig af en eksklusiv finish i aluminium, hvorfor den tager sig godt ud, uanset hvor den skal bruges henne. Du kan også selv vælge, hvorvidt du ønsker at hænge den op eller placere den på et TV-bord, da den kan klare begge dele.

Raffineret teknologi og imponerende bestykning

Der er op til flere aspekter, der er med til at gøre Playbar fra Sonos til en rigtig god soundbar. Det er dog i høj grad som følge af den raffinerede teknologi og imponerende bestykning med intet mindre end ni indbyggede. Derfor kan du opnå en sand surround-fornemmelse, når du ser film uden at have et surround-anlæg stående.

Hvis du gerne vil have den bedst mulige oplevelse, så er det dog en god idé at supplere med to PLAY:1 eller to PLAY:3 som trådløse bagkanaler. Den sender tilmed det infrarøde fjernbetjeningssignal bagside. Derfor er du sikret, at du kan betjene alle funktioner på dit TV, selvom din Sonos Playbar er placeret foran dit fjernsyn.

Fleksibel placering og nem betjening

Når du skal sætte enheden op for første gang, så bliver du guidet smertefrit igennem alle de nødvendige indstillinger. Det sker tilmed via din Sonos-app, hvorfor det er uhyre nemt. Det er fra selvsamme app at den daglig betjening foregår. Ønskes det ikke, så kan du dog også bruge din TV-fjernbetjening til at styre lyden.

Ikke nok med det, så er det også muligt for dig at styre basale afspilningsfunktioner via trykknapper på siden. Du skal derfor ikke altid have fat i din mobil, hvis du gerne vil styre din soundbar. Den integrerer desuden også perfekt med resten af serien fra Sonos, hvorfor din Playbar også kan indgå i et multirums hi-fi-system.

Detaljer:

 • Forstærkere: 5 stk. digitale Klasse D-forstærkere
 • Højttalere: 6 stk. 80 mm. bag/mellemtone, 3 stk. diskant
 • Ethernet: 2-port switch, 10/100 Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0
 • Streamingtjenester: Spotify, WiMP, WiMP HiFi, TDC Play, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.
 • Mål: B: 90 cm. x H: 8,5 cm. x D: 14 cm.
 • Vægt: 5,4 kg.
 • Farve: Sort

Samsung HW-NW710

Samsung SWA-W700 - Subwoofer - til hjemmebiograf - trådløs - 10", Samsung

DKK 4.278,00
Mere info
computersalg.dk

Beskrivelse

Samsung SWA-W700 - Subwoofer - til hjemmebiograf - trådløs - 10" | Computersalg.dk : Alt inden for bærbare, computere, tablets, ipad, grafikkort, servere, kamera, gopro, gps, print, iphone. Altid de rigtige priser!

En soundbar behøver ikke at være stor og voldsom, for at kunne afgive god lyd. Det er HW-NW710 et rigtig godt eksempel på, da der her er tale om en slank soundbar med hele syv indbyggede højttalere. Den giver dig langt bedre lyd i forhold til dit TV, hvorfor den giver en bedre oplevelse, og god bas for en soundbar.

Det er dog ikke blot en slank soundbar. Det er også en soundbar, der kan bryste sig af et moderne og elegant design. Derfor er du også sikret, at der er tale om en soundbar, der tager sig godt ud i enhver stue. Faktisk er det én af de mest elegante soundbars, du kan finde på det danske marked, hvilket er vigtigt for mange.

Syv enheder og avanceret teknologi

Det er dog også en soundbar, der har meget andet at byde på end et pænt design. Den er bl.a. udstyret med hele syv enheder og en avanceret teknologi, der stammer fra Samsung Audio Lab i Californien. Sammen er dette med til at sikre en en overbevisende og fyldig lyd, så du ikke engang behøver at have en subwoofer.

Hvis du har et kompatibelt TV fra Samsung, så er det endda muligt at tilslutte din HW-NW710 trådløst. Det sker selvfølgelig via Bluetooth, så du har en flot opsætning, der ikke bliver ødelagt af kabler. Hvis du ikke har et TV fra Samsung, så er det i stedet muligt at bruge den optiske indgang til at forbinde med højtaleren.

HW-NW710 er skabt til vægmontering

Hvis du gerne vil have en soundbar, der kan hænge på din væg, så kan du roligt vælge at købe en HW-NW710. Her er der nemlig tale om en moderne soundbar, der er blevet skabt til vægmontering. Den kan desuden bryste sig af en meget minimal dybde på blot 5,4 cm., hvorfor den ikke stikker frem under dit fjernsyn.

Den bliver endda leveret med et helt særligt vægmonteringskit, der passer til denne soundbar. Derfor kan du på et øjeblik løfte højttaleren ned, hvis du har brug for at komme ind til tilslutningerne. Den kan også fungere som en trådløs højttaler, da du kan streame musik til den fra Spotify, YouTube og mange andre applikationer.

Detaljer:

 • Højttalerenheder: 7 stk.
 • Lydformater: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, AAC, MP3, WAV, OGG, FLAC, ALAC
 • Bluetooth: Ja, version 4.0
 • Surround Sound: Ja, Virtual Surround
 • Lydindgange: 1 stk. optisk
 • Distortion Cancelling: Ja
 • Mål: B: 122 cm. x H: 14 cm. x D: 5,4 cm.
 • Vægt: 6,7 kg.
 • Farve: Titangrå

Bowers & Wilkins Formation Bar

Bowers & Wilkins Formation Bar Soundbar/trådløs højtaler, Bowers & Wilkins

DKK 9.999,00
Mere info
hifiklubben.dk

Beskrivelse

En soundbar så lækker, at du aldrig har set noget lignende. Fantastisk lyd, fantastisk design og fantastiske trådløse muligheder, inkl. multirum. )

Hvis du ikke vil gå på kompromis med dit valg af soundbar, så er du også nødt til at betale for det. Det er der op til flere gode beviser på. Et rigtig godt eksempel på dette er Formation Bar fra Bowers & Wilkins, der er en eksklusiv TV-soundbar. Den kan bryste sig af både en lydkvalitet og en finish i den absolutte topklasse.

Det er en soundbar, der har nemt ved at fylde en hel stue med vellyd. Ikke nok med det, så får du også hele det lækre trådløse Formation-univers med i købet, hvilket inkluderer både multirum og app-kontrol. Derfor er det muligt for dig at kontrollere hele systemet ved hjælp af enten din smartphone eller din tablet-pc.

Sætter helt nye standarder for soundbars

Det er ikke en hvilken som helst soundbar, der er tale om her. Faktisk er det en soundbar, der er kendt for at sætte helt nye standarder for lydkvalitet, design og funktion, når det kommer til soundbars. Det slanke design i sort og aluminium passer til et TV med en størrelse på 55”, hvilket giver et utrolig elegant visuelt udtryk.

Du kan nemt og hurtigt klare opsætningen af denne soundbar fra Bowers & Wilkins. Det sker ved hjælp af det medfølgende vægbeslag og Formation Home-appen. Når du først har sat det op, så er du ejer af en unik TV-lydløsning i den absolutte topklasse. Den er endda også en del af multirumssystemet under samme navn.

En helt ny teknologisk platform

Formation er en helt ny teknologisk platform. Den er blevet udviklet af Bowers & Wilkins selv. De har selv stået for alt – helt ned til den sidste linje kode. Det giver dig en stor kontrol over systemet, men sikrer også at du har rig mulighed for at opdatere og opgradere systemet, hvorfor du altid er sikret i fremtiden.

Du kan selvfølgelig styre det hele via den intuitive Formation-app. Herfra er det også muligt for dig at indstille den som trådløs højttaler, så du kan streame musik fra din foretrukne musiktjeneste. Hvis du ønsker at opnå det bedst mulige resultat, så skal du naturligvis fokusere på at udbygge et komplet system af lydenheder.

Detaljer:

 • Højttalere: 3 stk. 25 mm aluminium Double Dome diskant
 • Bas/mellemtone: 6 stk. 65 mm. bas/mellemtone
 • Frekvensgang: 40 – 28.000 Hz
 • Maksimal opløsning: 24-bit / 96 kHz
 • Bluetooth: ja, Bluetooth v4.1, inkl. aptX HD og AAC
 • Mål: B: 124 cm. x H: 10,9 cm. x D: 10,7 cm.
 • Vægt: 5,5 kg.
 • Dolby Digital-understøttelse: Ja
 • Farve: Sort

Sony HT-CT390

Vil du gerne kunne høre mere i dine film og i din musik? I så fald bør du investere i en HT-CT390 fra Sony. Det er en soundbar, der kan sikre dig, at du kan få lov til lige netop dette. Der er nemlig tale om en 2.1-kanals soundbar, der har en udgangseffekt på helt op til 300 W. Det giver en lyd, der kan fylde hele rummet ud.

Ikke nok med det, så får du også en trådløs subwoofer med i prisen. Den er med til at give dig en endnu bedre oplevelse. Den føjer dybde til de rungende basgange, som er med til at sikre dig en god oplevelse, hvad end du ser film eller lytter til musik. Dertil er det en soundbar, der byder på en lang række tilslutningsmuligheder.

2.1-kanals surround-lyd 

I hver ende af soundbaren er der blevet placeret drivere. Derfor er du garanteret, at denne soundbar er i stand til at levere et tydeligt mellem- og højtoneområde. Det er dog den høje udgangseffekt på hele 300 W, der for alvor er med til at bringe hver eneste sang, udsendelse og film til live i en god lydstyrke og klarhed.

Den er også blevet udstyret med en virtuel surroundlyd-teknologi, der vil anbringe dig lige i hjertet af det, du ser på dit TV. Det er en teknologi, der er udviklet til at kunne efterligne surroundlyd i biografformat. Dette bliver understøttet af den medfølgende subwoofer, der er i stand til at levere hårdtslående bas til lyden.

Er designet til at passe ind overalt

Du skal ikke være bekymret for, om det er en soundbar, der passer ind i din stue. Den har en slank profil, da den kun måler 5,9 cm. i dybden. Derfor kommer den ikke i vejen, og vil ikke se for voldsom ud, når den er placeret under dit TV. Det slanke, sorte design integreres ubesværet med resten af dit setup i din stue.

Som der også er givet udtryk for tidligere, så får du adgang til en lang række trådløse og kablede tilslutninger. Du kan både gøre brug af HDMI (ARC) og USB samt diverse optiske og analoge tilslutninger. Ikke nok med det, så kan du streame musik på blot et øjeblik, da du kan oprette forbindelse via Bluetooth vha. NFC.

Detaljer:

 • Surround: 2.1, Virtual Surround
 • Udgangseffekt: 300 W
 • Subwoofer: Ja
 • NFC (Near Field Communication): Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Vægt: 2,2 kg.
 • Mål: B: 90 mm. x H: 52 mm. x D: 121 mm.

LG Soundbar 2.1 LAS450H

Med denne soundbar fra LG kan du vække alle din film, tv-udsendelser, musik m.m. til live. Det kan endda ske med en 2.1-kanalssurroundlyd i 320 W med ekstra bas. Derfor er du sikret, at du altid får en god oplevelse, når du tænder for din soundbar. Du er nemlig sikret at lyden kommer til sin fulde ret med denne soundbar.

Dertil er den blevet udstyret med en såkaldt Auto Sound Engine. Det er en funktion, der gør den i stand til automatisk at balancere lyden for alle frekvensintervaller og gengive lyd i topkvalitet. Før i tiden kunne det være svært at høre, men med LG Soundbar 2.1 LAS450H er du sikret, at du får leveret lyden i en høj kvalitet.

Bliver leveret med en trådløs subwoofer

Med denne sound bar kan du slippe for kabler i stuen. Den bliver nemlig leveret med en aktiv subwoofer, der er trådløs. Derfor kan du nyde lyd i en kvalitet, der er helt i top, men dog uden at gå på kompromis med dens design. Du kan dog ikke helt undgå kabler, da du selvfølgelig skal trække strøm til soundbar og subwoofer.

Du kan til gengæld også nyde godt af en trådløs lydsynkronisering med dit fjernsyn. For at kunne dette, så er du dog nødt til at have et fjernsyn fra LG, der er kompatibel med trådløs lydsynkronisering. Hvis du har det, så kræver det blot at du tilslutter lydbjælken til dit TV fra LG, hvilket blot sker på simpel vis via Bluetooth.

Grib kontrollen over din musik

Det er ikke blot når du ser film på dit TV, at du kan nyde godt af din LG Soundbar 2.1 LAS450H. Det er også noget, der gør sig gældende, hvis du ønsker at lytte til musik. Du kan nemlig gribe kontrollen over din musik, men du kan dog også lade LGs Mood Matrix anbefaler numre, der harmonerer godt med dit humør.

Du kan endda få den til automatisk at oprette afspilningslister, så du altid kan lytte til musik, der passer til dit humør og din smag. Hvis du har koblet din mobil til højttaleren, så kræver det blot at du åbner Spotify eller deslige, hvorefter du kan sætte musikken i gang. Står den på standby, så kan den selv tænde for soundbaren.

Detaljer:

 • Højttalersystem: 2.1-kanal
 • Højttalertype: Aktiv
 • Udgangseffekt: 220 W
 • Surround Sound: 2.1
 • Bluetooth: Ja
 • Subwoofer: Ja
 • Mål: B: 890 mm. x H: 55 mm. x D: 89 mm.

LG Soundbar 2.1 LAS450H

Med denne soundbar fra LG kan du vække alle din film, tv-udsendelser, musik m.m. til live. Det kan endda ske med en 2.1-kanalssurroundlyd i 320 W med ekstra bas. Derfor er du sikret, at du altid får en god oplevelse, når du tænder for din soundbar. Du er nemlig sikret at lyden kommer til sin fulde ret med denne soundbar.

Dertil er den blevet udstyret med en såkaldt Auto Sound Engine. Det er en funktion, der gør den i stand til automatisk at balancere lyden for alle frekvensintervaller og gengive lyd i topkvalitet. Før i tiden kunne det være svært at høre, men med LG Soundbar 2.1 LAS450H er du sikret, at du får leveret lyden i en høj kvalitet.

Bliver leveret med en trådløs subwoofer

Med denne sound bar kan du slippe for kabler i stuen. Den bliver nemlig leveret med en aktiv subwoofer, der er trådløs. Derfor kan du nyde lyd i en kvalitet, der er helt i top, men dog uden at gå på kompromis med dens design. Du kan dog ikke helt undgå kabler, da du selvfølgelig skal trække strøm til soundbar og subwoofer.

Du kan til gengæld også nyde godt af en trådløs lydsynkronisering med dit fjernsyn. For at kunne dette, så er du dog nødt til at have et fjernsyn fra LG, der er kompatibel med trådløs lydsynkronisering. Hvis du har det, så kræver det blot at du tilslutter lydbjælken til dit TV fra LG, hvilket blot sker på simpel vis via Bluetooth.

Grib kontrollen over din musik

Det er ikke blot når du ser film på dit TV, at du kan nyde godt af din LG Soundbar 2.1 LAS450H. Det er også noget, der gør sig gældende, hvis du ønsker at lytte til musik. Du kan nemlig gribe kontrollen over din musik, men du kan dog også lade LGs Mood Matrix anbefaler numre, der harmonerer godt med dit humør.

Du kan endda få den til automatisk at oprette afspilningslister, så du altid kan lytte til musik, der passer til dit humør og din smag. Hvis du har koblet din mobil til højttaleren, så kræver det blot at du åbner Spotify eller deslige, hvorefter du kan sætte musikken i gang. Står den på standby, så kan den selv tænde for soundbaren.

Detaljer:

 • Højttalersystem: 2.1-kanal
 • Højttalertype: Aktiv
 • Udgangseffekt: 220 W
 • Surround Sound: 2.1
 • Bluetooth: Ja
 • Subwoofer: Ja
 • Mål: B: 890 mm. x H: 55 mm. x D: 89 mm.

 

Gode råd til købet af en soundbar

Hvis du er på jagt efter en soundbar (eller en lydsokkel, som de også kaldes i ny og næ), så er det ikke uden grund. For de fleste er det med henblik på at opnå en forbedring af lyden, der kommer fra dit TV. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en hvilken som helst soundbar, da den skal kunne levere en god lyd.

Som følge af dette, så giver det heller ikke mening at vælge en model, der er alt for billig. Du får ganske enkelt ikke en høj nok kvalitet, hvis du vælger at investere i en soundbar, der er for billig. Det vil blot medføre, at du ikke får en lyd, der er væsentligt bedre end dit TV, hvorfor din soundbar blot vil være en overflødig udgift.

Derfor er det en god idé at holde fokus på nogle af de lidt dyrere modeller. Ved at vælge en sådan model, så er du nemlig sikret, at du får en markant lydforbedring i stuen. Når du skal købe en soundbar, så er der typisk en sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvorfor du ikke må have et for hårdt greb om din pengepung.

Skal den hænges op eller stå på et TV-bord?

Der er mange forskellige overvejelser, du skal gøre dig, når du skal investere i en ny soundbar. Én af de ting, du skal tage op til overvejelse, er hvorvidt du skal hænge den op eller du skal have den liggende på et TV-bord. Hvis dit TV hænger på væggen, så er den bedste løsning også at købe en soundbar, du kan hænge op.

Hvis du i stedet har dit TV stående på et TV-bord, så kan du være sikker på, at det er en bedre løsning at du investerer i en soundbar, der kan ligge ned. Det kaldes også for en lydsokkel. Nogle modeller kan dog bruges i begge sammenhænge, hvorfor det med en sådan model er op til dig selv at vurdere, hvad du foretrækker.

Vær også opmærksom på tilslutningsmuligheder

Det er ikke alle modeller, der kan bryste sig af at have lige mange tilslutningsmuligheder. Faktisk er den generelle udvikling gået i retning af færre og enklere tilslutningsmuligheder. Det er der flere årsager til, men det handler dog hovedsageligt om at en soundbar først og fremmest bruges med direkte tilslutning til TV’et.

Hvis du har et setup, hvor du gerne vil have lyd direkte fra eksterne lydkilder, som f.eks. en spillekonsol eller en bluerayafspiller, så kræver det at du har en soundbar med de nødvendige tilslutningsmuligheder. Det kan eksempelvis være HDMI, som bruges i de fleste tilfælde, men det er ikke alle modeller, der understøtter det.

Vil du have kunstig eller ægte surround sound?

Der skal ikke herske tvivl om, at en soundbar er et oplagt valg for de fleste almindelige brugere. Det er en enhed, der er nem at tilslutte og gøre brug af. Hvis du går meget op i HiFi-lyd, så er det dog ikke sikkert at du er villig til at nøjes med den “kunstige” surround sound, som de fleste soundbars leverer under brug.

Hvis du gerne vil have mere end dét, så kan du med fordel vælge et system, der kan udbygges med egentlig baghøjttalere. Det kan du få i flere sammenhænge, men i hver af disse skal du dog være opmærksom på at den ekstra lydkvalitet kommer til at koste dig. Du kan eksempelvis opbygge et system af Sonos-højttalere.

En kablet eller trådløs soundbar?

Det er de færreste soundbars, der er svære at sætte op og gøre brug af. Nogle af dem er dog nemmere at have med at gøre end andre. Der er f.eks. forskel på om de er kablede eller trådløse. Hvis du gerne vil have at det skal være så nemt som muligt, så anbefales det at vælge én af de trådløse muligheder på markedet.

Hvis den ikke er nødt til at være trådløs, så kan du også finde flere modeller, hvor du skal trække lidt kabler, for at få det til at fungere. Det er ikke nær så brugervenligt, men der kan dog være penge at spare, hvis du i stedet vælger en kablet soundbar. Der er ikke noget rigtigt eller forkert her, hvorfor det er op til dig selv.

I de fleste tilfælde er der dog tale om en minimal besparelse mellem trådløse og kablede modeller. Hvis det udelukkende er det økonomiske aspekt, du tænker på i denne sammenhæng, så er det ganske enkelt ikke værd at nøjes. En trådløs forbindelse gør nemlig opsætning og brugen af din soundbar markant nemmere.

Hvad bruger du primært dit TV til?

Når du skal investere i en soundbar, så bør du også overveje, hvad du egentlig bruger dit TV til. Der er stor forske på, hvordan de enkelte modeller er i stand til at gengive hhv. tale, musik og film. Derfor er det også noget, der er afgørende for dit valg af soundbar. Du skal nemlig vælge den model, der passer bedst til dig.

Hvis du ofte bruger dit TV til at spille kraftig musik eller hvis du ser mange film, så bør du vælge en soundbar med en ekstern subwoofer. Hvis der ikke følger én med, så bør det som minimum være muligt at tilslutte en. Det er nemlig noget, der kan gøre underværker for oplevelsen – særligt når du ser en actionfyldt film.

En spinkel soundbar kan af fysiske årsager ikke levere den fornødne bas, hvis der skal gengives basgange, trommer eller eksplosioner på naturtro vis. Derfor er det meget vigtigt, at du har fokus på dine egne behov i denne sammenhæng. Har du ikke fokus på dette, så kan det være meget svært at vælge den rette model.

Placeringen af din soundbar er vigtig

Hvis du ejer en soundbar, så er det din egen. Derfor kan du placere den, som du selv ønsker det. Hvis du vil det maksimale ud af den, så er du dog nødt til at placere den korrekt. Lyden fra en soundbar er ensrettet, så hvid du placerer den på siden af din siddeplads, vil lyden komme derfra, hvilket vil give en dårligere oplevelse.

Hvis du er i tvivl om placeringen af din soundbar, så bør du placere den lige under dit TV. Ved at gøre dette, så er du sikker på at få en naturlig lyd. Det er vigtigt, hvis du bruger dit TV til at se film. Hvis du kun skal bruge den til at lytte til musik, så er det ikke nær så vigtigt, om end det også ser bedre ud, at den er lige under TV’et.

De fleste, der vælger at investere i en soundbar, vælger dog at gøre dette, fordi de gerne vil have en god lyd, når de bruger deres TV. Det er forskelligt fra person til person, om de bruger deres TV til at se film, reality-tv eller tv-avisen. Det er dog særligt vigtigt, at den er placeret korrekt, hvis du primært ser film på dit TV.

Kvalitet koster – også når du skal have en soundbar

Du kan finde soundbars i mange prisklasser. Det kan dog ikke betale sig at investere i én af de helt billige modeller. Det er der flere årsager til, men det skyldes især at kvaliteten er for lav. Derfor er du bedre stillet ved at investere en kende mere, så du er sikker på at få en ordentlig soundbar – som med stort set alt andet.

Du kan sagtens finde en soundbar til cirka 1.000 kr. Blot fordi det er en lav pris, så er det dog slet ikke noget, der er ensbetydende med, at det er et godt køb. Faktisk vil det være et langt bedre køb, at du ofre et par tusinde mere, så du er sikret en god soundbar. Til dette, kan du finde god inspiration i artiklen herover.

Hvad koster en god soundbar?

Det er svært at give et klart svar på, hvad en god soundbar koster. Der er stor forskel på priserne på de mange modeller, du kan finde på det danske marked. Ikke nok med det, så er der også stor forskel på, hvad folk ser som værende en god soundbar. Faktum er dog at du er bedst stillet ved ikke at være alt for nærig i dit valg.

Du er ikke nødt til at betale op mod 10.000 kr. for en soundbar, på trods af at du kan finde flere soundbars, der koster både nær og over 10.000 kr. I sidste ende er det op til dig selv, hvor meget du er villig til at betale, men er dit budget for lavet, så skal du være indstillet på, at du er nødt til at nøjes på en række punkter.

Afstandsmåler – de mest solgte modeller

Tidligere artikel

Hygrometer → Se 10 populære modeller her

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Elektronik