Senge 180x200
BoligSengeSoveværelse

Senge 180×200. Stort overblik over bedste 2023-modeller

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

Størrelsen 180×200 er den traditionelle størrelse for en dobbeltseng. Derfor er det også en af de mest solgte sengestørrelser i Danmark. Som følge af dette, er udvalget af denne sengestørrelse ualmindeligt stort. Det er både en fordele og en ulempe, da det betyder, at udvalget også indeholder en seng, der er perfekt for dig.

Elevationssenge 180×200

Kontinentalsenge 180×200

Boxmadrasser 180×200

DKK 19.999,00
på lager
Bedrenaetter.dk

Det betyder dog også, at det kan være svært at finde netop denne seng. Der er mange andre senge, der skal sorteres fra, før du finder den rette. Derfor er det heller ikke en kort affære at finde den perfekte tid. Faktisk kan det tage en god rum tid, før den dukker op. Vær derfor tålmodig med udvælgelsen af din nye seng.

Sådan finder du den bedste seng

Hvis du leder efter en ny seng, vil du selvfølgelig gerne garantere, at det er den bedste seng. Det er dog lettere sagt end gjort. Når du skal vælge en seng, er der nemlig mange faktorer, der skal være i fokus. Det er derfor, det er vigtigt, at du vælger med omhu, og ikke blot vælger en tilfældig seng med hovedet under armen.

Derfor er det også påkrævet, at du har et indgående kendskab til dine behov, før du kan vælge ordentligt. Du skal dog ikke frygte for, hvorvidt du ikke kan finde en seng i størrelsen 180×200, der lever op til dine krav. Det er derfor heller ikke en nødvendighed, at du går på kompromis, for at finde en nogenlunde passende seng.

Disse faktorer er de vigtigste ved et sengekøb

Som tidligere angivet, er der en række faktorer, der er vigtigere end andre, når du skal købe en ny seng. I og med, at de er vigtigere end andre aspekter af sengekøbet, skal de også tildeles en større del af dit fokus. Hvis du skal købe din første seng, eller ikke er bekendt med de mest vitale faktorer, er det især de følgende:

  • Sengetype: Udvalget udgøres af en lang række forskellige sengetyper. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvilken af disse, der er den rette for dig. Blandt danskerne er det især kontinentalsenge, der er et hit. Både elevationssenge og almindelige bokssenge fås dog også i et stort omfang.
  • Madrasser: En seng er ikke meget værd uden gode madrasser. Derfor dit valg af madrasser også af høj prioritet. Her er det særligt vigtigt at have kendskab til dine præferencer i forhold til hhv. søvn og komfort. Det er nemlig dine egne præferencer, der skal afgøre dit valg af madrasser til sengen.
  • Størrelse: Sengene fås også i mange størrelse. Hos danske par er det især størrelsen 180×200. Dog er det også muligt at få sengene i både større og mindre størrelser. Skal sengen bruges af to personer, er det sjældent en god idé at vælge en seng, der er mindre end 180 cm i bredden og 200 cm i længden.
  • Pris: Når du skal købe en ny seng, er du også nødt til at sætte et budget. Sengene varierer nemlig en del i forhold til prisen. Her er det vigtigt at understrege, at kvalitet koster penge, og dette også gør sig gældende i forbindelse med sengekøb. Hav derfor ikke et alt for begrænset budget.

En god seng er ikke et forbrugskøb

Der er mange, der betragter købet af en seng som værende et alment forbrugskøb. Det er en skam, for det er ikke tilfældet. Faktisk er det en investering, der vil afspejle sig i din søvnkvalitet. En forbedret søvnkvalitet vil føre mange positive ting med sig. Blandt andet vil det resultere i mere energi og større livsglæde.

Derfor er det ikke værd at gå på kompromis med sin seng. Det kan virke tiltalende at vælge en billig seng, da du dermed kan lade flere af dine hårdt tjente penge stå på kontoen. Faktum er dog, at dine penge er bedre brugt på en seng, der vil give en bedre søvnkvalitet, så du er frisk og veludhvilet, når du vågner om morgenen.

Tøv derfor ikke et sekund med at betale, hvad det koster, hvis du støder på en seng, der synes at være den rette seng for dig. Du vil takke dig selv for at have lavet denne investering i mange år fremadrettet – og faktisk også allerede fra første nat.

Aktuelle tilbud

Find den bedste pris lige nu. Klik på logoerne nedenunder og gå direkte til sengebutikkernes aktuelle tilbud.

5/5 - (4 votes)

Autostol test. Find de bedste barnestole til bilen her!

Tidligere artikel

Håndvægte 10 kg

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig