power tower
Træning og fitnessTræningsudstyr

Power Tower – Eksperternes valg

0

Et Power Tower giver dig en lang række træningsmuligheder med et enkelt redskab. Faktisk kan man træne hele kroppen med de muligheder, et Power Tower tilbyder. Derfor er det et meget populært valg til hjemmetræning.

Hvad er et Power Tower?

Et Power Tower kaldes ofte også for en Pull-Up Station. Uanset om navnet er det ene eller det andet, er det et redskab, der lader dig udføre en lang række øvelser. Derfor kan du også træne flere muskelgrupper med redskabet, men dog primært overkroppen.

GRATIS FRAGT
Roll-up Synergy Air Power Tower
Gør det nemt for dine medlemmer at få det bedste ud af Synergy Air Power Tower med denne roll up.  Denne enkle og overskuelige roll up er perfekt til ethvert fitnesscenter, som ønsker at fremhæve og gøre brugen af Synergy Air Power Tower-maskinen mere ti
Pris fra 1.875,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 801
Nordic Fighter Power Tower
Nordic Fighter Power Tower som er fremstillet i en god kvalitet og kan hjælpe dig med at udføre mange forskellige øvelser.Tårnet har en bred bund og sammen med den tykke ramme, giver det en rigtig god stabilitet.Dimensionerne på dette Nordic Fighter Power
Pris fra 2.199,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 700
Toorx WBX 70 Power Tower
TOORX WBX 70 Power Tower, også kaldet et Chin & Dip rack, er stativet hvor du virkelig kan udfordre dine muskler. Her træner du med egen kropsvægt, så der er lille risiko for skader, og der er rig mulighed for variation i træningen. Dette solide tårn er l
Pris fra 2.299,00
GRATIS FRAGT
Tunturi PT40 Power Tower
Tunturi Power Tower PT40 er et godt tower til træning med egen kropsvægt. Med Tunturi Power Tower får du blandt andet mulighed for følgende øvelser: - Mavebøjninger - Dips - Chin ups - Armbøjninger Træningen med egen kropsvægt er mere skånsom end træning
Pris fra 2.495,00
GRATIS FRAGT
Tunturi PT20 POWER TOWER
Tunturi 8717842027806 Ikke kategoriseret
Pris fra 2.499,00
GRATIS FRAGT
Tunturi PT60 Power Tower
Tunturi PT60 Power Tower giver en god kombination af træning med egen kropsvægt og frivægte. Med PT60 har du følgende muligheder: - Chin up og dips - Integrerede push-up håndtag nederst - Bænken vippes hurtigt ned, så der kan trænes med frivægte - Bænken
Pris fra 2.995,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
Abilica Premium PowerTower 2.0
Abilica Premium Power Tower 2.0 er et stabilt og funktionelt træningsapparat som giver dig muligheden for at træne styrke ved hjælp af egen kropsvægt! Du kan lave mange gode styrkeøvelser, som dips, chin-ups, pull-ups og maveøvelser. Dette gør, at du kan
Pris fra 3.199,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1500
Tunturi Pt80 Power Tower
✔ Mange træningsmuligheder✔ Justerbart design✔ Stærk og holdbar stålkonstruktion
Pris fra 7.499,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 18710
SynergyAIR Power Tower - Demo
Power Tower - ulig andre fitnessmaskiner Synergy Air Power Tower vil ændre jeres holdtræning og small group træning fremover. Power Tower er designet til at give en unik kombination af styrketræning samt aerob og anaerob træning, som ikke findes lige i no
Pris fra 43.665,00
GRATIS FRAGT
SynergyAIR Power Tower V2
SynergyAIR Power Tower Hvis du har prøvet en airbike eller en romaskine, så kender du princippet. Forestil dig alle disse maskiner samlet i en så har du SynergyAIR power tower. SynergyAIR Power Tower er en maskine, hvor du kan træne hele kroppen eller fo
Pris fra 62.375,00

Redskabet byder på en solid og stærk konstruktion, der gør, at det står sikkert og stabilt. Det betyder, at man kan bruge det til intens træning, uden at være nervøs. Dette understreger blot det faktum, at redskaber kan bruges til rigtig mange forskellige øvelser.

Et ideelt valg til hjemmetræning

Et Power Tower er især ideelt til dig, der gerne vil kunne klare din hjemmetræning med et enkelt redskab. Dertil er det også en vital del af ethvert fitnesscenter, hvor det skal være muligt at træne effektivt, uanset hvad ens træningsprogram byder på.

Med dette redskab får du mulighed for at udføre flere effektive former for kropsvægtstræning. Det er en træningsform, der i høj grad er begyndt at vinde frem blandt fitnessudøvere, der har valgt at udskifte fitnesscenteret med deres eget hjem.

Med kropsvægtstræning træner du kun med din egen kropsvægt som belastning. Det er der flere fordele forbundet med, men en af de mest afgørende fordele er, at det er med til at sænke risikoen for at pådrage sig en skade.

Fordele ved et Power Tower

Har du gjort dig tanker om at investere i et Power Tower, men ved du ikke, om det er den rette beslutning, bør du ikke tvivle. Det er nemlig et redskab, der kan bryste sig af en lang række fordele. Netop derfor er det også blevet et meget populære træningsredskab i de seneste år.

Træning på et Power Tower er forbundet med blandt andet følgende fordele:

  • Det er et ideelt redskab til træning af grundlæggende øvelser, hvor egen kropsvægt bliver benyttet
  • Redskabet kan findes i en lang række forskellige udgaver
  • Det er et komplet stykke træningsudstyr, der giver dig alt, hvad du har brug for

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det især er det faktum, at redskabet kan træne hele kroppen, der har gjort det populært. Ønsker du at købe et redskab, der bryster sig af netop dette, er et Power Tower derfor det helt rette for dig.

Er der ulemper ved et Power Tower?

Selvom der er mange fordele forbundet med et Power Tower, er det ikke det rette valg for alle. Der findes nemlig også flere andre træningsredskaber, der er ideelle til hjemmetræning.

En af de markante ulemper ved et Power Tower er, at det optager en del plads. Derfor er det kun et redskab, der er aktuelt for dig, hvis du har god plads. Er din plads i hjemmet begrænset, er der andre redskaber, der er et bedre valg.

I og med, at det fylder en del, er det heller ikke alle, der har lyst til at have det stående. Derfor er det naturligvis også et aspekt, der er vigtigt at have med i dine overvejelser.

Hvordan vælger jeg det rette Power Tower?

Har du besluttet, at du vil købe et Power Tower? Hvis ja, er det vigtigt, at du ikke forhaster din beslutning. Der findes nemlig rigtig mange forskellige løsninger på det danske marked. Derfor er det nødvendigt at danne sig et overblik over disse muligheder først.

Ydermere er det vigtigt at huske, at dit valg skal træffes med afsæt i egne behov og krav. Da der er stor forskel på de forskellige Power Towers, er der også stor forskel på, hvad der er det rette valg for hver enkelt person.

Er du i tvivl om, hvad du skal fokusere på, når du skal vælge blandt de mange modeller, skal du læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de vigtigste parametre i forbindelse med dit valg.

Fodstøtter og vægtbelastning

Er du gået på jagt efter et Power Tower, er det vigtigt, at du holder øje med vægten. For at sikre, at det giver dig flest træningsmuligheder, og byder på en høj stabilitet, skal du sørge for, at det er forsynet med lange, stabile fodstøtter.

Derudover er det også klogt at holde øje med brugervægten – også selvom du ikke er i farezonen for at overskride den. En høj brugervægt er nemlig et tegn på, at redskabet er stærkt og stabilt. De stærkeste modeller har en maksimal brugervægt på op til 150 kg.

Vil du være sikker på, at du hverken går på kompromis med kvalitet eller stabilitet, bør du derfor vælge et Power Tower med en brugervægt på 150 kg. Det er nemlig en god indikator for, hvor robust redskabet er.

Mål på konstruktion

Det er bestemt også vigtigt, at du har fokus på at finde et Power Tower, der har de rette dimensioner. I denne forbindelse er det især, hvor meget plads du selv har, der skal tages højde for. Dog er det ikke det eneste aspekt, der har betydning i denne sammenhæng.

Langt de fleste kan nemlig finde et sted, hvor de kan have et Power Tower stående. Hvad mange ikke får tænkt over er, at der også skal være plads rundt om. Er der ikke det, vil du nemlig ikke have en optimal bevægelsesfrihed.

Derfor er det vigtigt, at du ikke begår denne fejltagelse. Gør du det, kan du faktisk risikere, at du end ikke kan bruge dit Power Tower. Derfor er det særdeles vigtigt, at du sørger for at overveje størrelsen af dette redskab meget nøje.

Antal træningsmuligheder

De forskellige Power Tores adskiller sig på flere punkter. Blandt andet er der forskel på, hvor mange træningsmuligheder de byder på. Hvis du har i sinde, at du skal kunne træne hele kroppen, skal dette afspejle dit valg af Power Tower.

Det er vigtigt, at du har fokus på at finde et redskab, der har de træningsmuligheder, du har brug for, da du ellers ikke vil få det maksimale ud af det. Det er naturligvis gældende, uanset om du har planer om at træne hver dag eller blot et par gange om ugen.

I de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at købe et af de Power Towers, der kan bryste sig af et stort antal muligheder. Det er nemlig med til at sikre, at du kan bruge det til at træne stort set alle muskelgrupper. Det er dog primært overkroppen. du kan træne med dette redskab.

Pris

De fleste går også i pris, når de skal købe et sådant redskab. Er du en af dem, der gerne vil sikre, at du ikke bruger for mange penge, bør du sætte et budget på forhånd. Når du gør det, er det dog vigtigt at huske, at der en direkte sammenhæng mellem pris og kvalitet.

I og med, at det er tilfældet, vil du altså ikke kunne forvente at få et Power Tower i høj kvalitet, hvis ikke du betaler for det. De fås dog i et hav af prisklasser, da de kan koste fra blot 2.500 kr. helt op til mere end 30.000 kr.

Giv denne post en karakter

Multimaskine – Stor guide med de mest populære

Tidligere artikel

Hulahopring med vægt – se de bedste på markedet

Næste artikel

Du kan måske også lide