Overvågningskamera med simkort
BoligSikkerhed og overvågning

4G-kameraer / overvågningskamera med SIM-kort

0

Videoovervågning uden Internet/WiFi og strøm. Kan det lade sig gøre? 

Har du behov for at overvåge steder, hvor der ikke er strøm eller internetforbindelse? Så kan et 4G overvågningskamera være løsningen for dig. Læs den omfattende guide nedenfor. 

Hvad er 4G trådløse sikkerhedskameraer?

4G-overvågningskameraer, også kaldet 4G LTE-sikkerhedskameraer, er mobile overvågningskameraer, der bruger 4G LTE-netværket til at levere live-visning og sende notifikationer (tilsvarende anvendes 2g/3g-sikkerhedskameraer på 2g/3g- netværksforbindelse.)

Som ovenstående indikerer, fungerer et 4G overvågningskamera uden en internetforbindelse, men kræver i stedet et data SIM-kort for at fungere. Dataforbruget på 4G IP-kameraer varierer, afhængig af, hvor mange gange du ser livestreaming, modtager notifikationer om bevægelse osv.

Hvorfor skal du vælge et trådløst overvågningskamera med SIM-kort?

Overvågningskameraer med SIM-kort har gjort det muligt at overvåge områder, med begrænset mulighed for adgang til Wifi og kablet internetforbindelse. Der er flere fordele ved 4G-udendørs og –indendørs overvågningskameraer:

100% ledningsfri. Batteridrevne eller solcelledrevne overvågningskameraer frigør dig fra kabelrod, hvilket også sparer dig for omkostningerne ved at trække ledninger i forbindelse med installationen.

Nem at installere og flytte.  Med plug and play overvågningskameraer slipper du for at klatre rundt på loftet eller føre ledninger gennem lofter og vægge. Du kan derfor også frit flytte trådløse 4G-kameraer, som du ønsker.

Alsidig. 4G-overvågningskameraer kan fungere næsten overalt inden for 4G-mobilnetværket. Normalt fungerer de også i tilfælde af strømafbrydelser.

Overkommelig pris. Efterhånden som flere leverandører af overvågningskameraer udvikler 4G-modeller og konkurrerer om markedsandele, er prisen på 4G-overvågningskameraer lavere end nogensinde før.

Skalerbar. Du kan frit udvide eller opdatere dine kamerasystemer ved at tilføje flere kameraer på dine ønskede placeringer uden abonnementsgebyrer eller langsigtet kontrakt.

Opsummering:

Overvågningskameraer med SIM-kort er mest velegnede på afsidesliggende steder, hvor der ikke er Internet eller strømkilde tilgængelig, såsom fjerntliggende hytter, lader, lagerhaller, gårde, både, marina, skure, feriehuse, hoteller, Airbnb udlejningsejendomme, byggepladser, seniorboliger og campingpladser. Overvågningskameraerne kan både anvendes udendørs og indendørs.

Installation af et trådløst kamera i en hestestald er også en mulighed. Nedenfor ses et billede delt af en bruger, som har et trådløst 4G-sikkerhedskamera, og som hurtigt og nemt installerede kameraet i sin stald – uden ledninger eller borehuller, 

Alternativer: Hvis du har brug for at overvåge steder uden strømkilde, men har en WiFi-forbindelse, ville de batteridrevne wifi-overvågningskameraer (som Reolink Argus 3 Pro og NEXSMART™ AIR) i stedet være en bedre mulighed for dig.

Hvad skal du overveje, når du vælger et overvågningskamera med SIM-kort?

Selvom der er få 4G-overvågningskameraer på markedet, kræver det alligevel et vis forarbejde for at finde de bedste trådløse modeller.

  • Strømforsyningsmuligheder

4G-kameraer er hovedsageligt drevet af genopladelige batterier, mens nogle af de bedste på markedet tilbyder dig også muligheden for at købe et tilpasset solpanel for at give non-stop strøm.

De 4G batteridrevne og solcelledrevne kameraer udmærker sig ikke kun som en miljøvenlig løsning, men frigør dig også fra bekymringerne om batterier, der løber tør for strøm, uden du bemærker det. Du spares også for besværet med at skifte batterierne ofte

  • Smart bevægelsessensor og notifikationer

Du vil modtage øjeblikkelige meddelelser til din telefon, når 4G-kameraet registrerer bevægelse. Men sørg for, at kameraerne har nøjagtig bevægelsesdetektion, så advarslerne virkelig er NYTTIGE.

Hvis dine trådløse overvågningskameraer sender for mange falske alarmer og for tit udløser videooptagelser, vil de forbruge din dataplan på ingen tid. Og selv du køber de dyreste mobildataplaner, tilbyder dine 4G-kameraer måske kun få timers videooptagelse på en enkelt måned!

De mulige måder at løse dette problem på, omfatter placering af kameraerne i områder med lav trafik, justering af følsomheden for bevægelsesdetektion osv. 

  • Mobilforbindelse af 4G kameraer

4G-overvågningskameraer har brug for en god mobilforbindelse for at streame live-feed eller sende øjeblikkelige notifikationer, på samme måde som du har brug for stabile netværkssignaler i de områder, hvor der er trådløs internetforbindelse (Wifi)

Hvis det tager lang tid for dit kamera at indlæse livestreaming på grund af de dårlige mobilsignaler, vil der gå meget mobildata til spilde.

Bemærk, at 4G-kameraer muligvis ikke modtager et så godt signal som din mobiltelefon, da kvaliteten af ​​mobilkommunikationsmodulets signaler typisk ikke er på niveau ​​din smartphone.

For at sikre, at dine overvågningskameraer kan have en god mobilforbindelse, er det bedst at et teleselskab med god dækning, såsom TDC, Telenor. Det anbefales endvidere at placere dine overvågningskameraer i områder med gode mobilsignaler.

  • Nattesyn med 4G-overvågningskameraer

Da du måske ikke regelmæssigt besøger stedet, hvor overvågningskameraet er installeret, er godt dag- og nattesyn af IP-kameraer over 3G/4G et must, for at du kan holde dig orienteret om, hvad der sker derude. 

Størstedelen af ​​4G trådløse overvågningskameraer på markedet leverer 720p billeder og videoer. Dog er der modeller, som skiller sig ud med 1080p videoer i høj opløsning, hvilket betyder større klarhed og flere detaljer for dig.

Reolink Go Plus har også klart nattesyn og kan se op til 10 meter selv i totalt mørke, så du kan se nummerplader, menneskelige ansigtstræk eller andre flere detaljer på afstand.

  • Omkostninger ved anskaffelse

Anskaffelsesomkostningerne for overvågningskameraer med SIM-kort kan være lidt høje, men det ville ikke være et stort problem i betragtning af de udgifter, som du sparer ved at slippe for etablere internetforbindelse og føre netværksledninger til din ejendom.

Og når du vælger trådløse 4G-sikkerhedskameraer, skal du holde øje med de aftaler du indgår med mobilselskabet. skal du passe på de kontrakter, du skal underkaste dig. Udover mobildataplanen kan nogle udbydere af 4G IP-kameraer også kræve, at du betaler for deres cloud-lagringstjeneste.

Hvis du har et stramt budget, skal du vælge disse 4G-videoovervågningskameraer med overkommelig mobilforbindelse og uden kontrakt.

  • Optagelsesmuligheder

Hvis du gerne vil gemme videoer fra dit overvågningskamera uden månedlige gebyrer, så kan du i det fleste overvågningskameraer anvende et SD-kort.

Udover denne mulighed, tilbyder nogle af de bedste overvågningskameraer med SIM-kort,  som f.eks. Reolink Go Plus, dig også mulighed for at gemme videoer i skyen, så du kan se kameraoptagelserne når som helst og hvor som helst.

Bedste overvågningskamera med SIM-kort

Efter at have gravet rundt efter alle tilgængelige 4G-sikkerhedskameraer, vil vi her gerne anbefale vores bedste valg – Reolink Go Plus, et innovativt produkt fra Reolink efter den store succes med det genopladelige batteridrevne og soldrevne sikkerhedskamera Reolink Argus 3 Pro.

Udendørs 4G kamera til SIM-kort med batteridrift Reolink Go

DKK 1.899,00  på lager
Specialkamera.dk
opdateret 13. juli 2024 02:24

Dette 4G overvågningskamera Reolink Go Plus er en klar vinder i alle aspekter, herunder:

Fleksible strømmuligheder: Den leveres med et miljøvenligt genopladeligt batteri og giver dig mulighed for at tilføje Reolink solpanel (kræver et separat køb) for at få kontinuerlig strøm.

Høj opløsning: Med 2K 4MP høj opløsning og 33ft nattesyn kan dette 4G trådløse sikkerhedskamera prale af bedre dag- og nattesyn end andre konkurrenter.

Smart bevægelsesdetektion: Ved at stole på den smarte PIR-bevægelsessensor udløser den næsten nul falske alarmer som følge af en bil, der kører forbi, eller vinden blæser.

God mobildækning: Dette 4G-kamera har godt mobildækning baseret på hundredvis af testresultater.

Ingen kontrakter eller månedlige gebyrer: Reolink Go Plus kommer med en SD-kortplads til at optage videoer ombord, så du ikke behøver at betale månedligt abonnement.

5/5 - (1 vote)

Crosstrainer – en alsidig træningsmaskine

Tidligere artikel

Parallettes – opnå maksimal kropskontrol

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig