Nilfisk Roof Cleaner
BoligHave og terrasseRengøring

Nilfisk Roof Cleaner – Nem rensning af tag

0

Det behøver ikke at være svært at rense tag. Det kræver blot, at man har udstyret i orden. Ønsker du selv at stå for at rense dit tag, bør det foregå med en højtryksrenser. Vil du gerne slippe for at skulle en tur op på taget, er der faktisk mulighed for dette.

Det kræver blot, at du har en højtryksrenser fra Nilfisk, som du kan tilslutte deres Roof Cleaner til. Her er der nemlig tale om en tagrenser, der er udstyret med en teleskopstang. Det betyder, at du kan stå på jorden, mens du renser dit tag ved hjælp af en højtryksrenser.


Hvad er en Roof Cleaner fra Nilfisk?

Nilfisk Roof Cleaner er en tagrenser, der kan bruges sammen med en højtryksrenser fra Nilfisk. Den er lavet specifikt med det formål at kunne rense dit tag. En af de klare fordele ved netop denne tagrenser er, at den giver dig muligheden for at blive stående på jorden.

Det skyldes, at Nilfisk har valgt at udstyre deres Roof Cleaner med en smart teleskopstang. Det betyder, at den kan blive op til 4,2 meter lang, mens strålen kan sprøjte op til 11 meter. Det vil sige, at du får en samlet rækkevidde på helt op til 15 meter, når du bruger den.

Har du planer om at købe en tagrenser, er dette derfor et godt bud. Den udmærker sig nemlig ved, at du kan blive stående på en jorden. Flere af markedets andre tagrensere kræver, at du skal op på taget. Hvis du gerne vil undgå dette, så er dette naturligvis et godt bud.

Det er også værd at slå fast, at det er vigtigt, at du køber en decideret tagrenser. Der er mange, der tror, at de blot kan bruge et andet hoved til deres højtryksrenser, men det er ikke tilfældet. Hvis du vælger at gøre dette, får du nemlig ikke et lige så godt resultat.

Tagrenser med justerbar kemidosering

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Nilfisk Roof Cleaner udmærker sig på op til flere måder. Det gør den blandt andet ved at være udstyret med justerbar kemidosering. Det vil sige, at den selv sørger for at blande vandet med det valgte tagrensemiddel.

Når du skal købe tagrensemiddel til din Roof Cleaner, anbefales det at købe det originale tagrensemiddel fra Nilfisk. Det er ganske let at huske, hvad det hører, da det har fået samme navn som selve tagrenseren. Det fås i en dunk, der indeholder fem liter.

Tagrenseren sørger for at lægge opløsningen ud over hele taget via trykket fra højtryksrenseren. Og efter en periode, hvor det har fået lov til at virke med vind og vejr, vil dit tag igen se pænt og rent ud. Behandlingen af dit tag skal du naturligvis blot foretage efter behov.

Såfremt du gerne vil gøre det let for dig selv at sikre, at det er den rette blanding, der bliver brugt, når du renser dit tag, er denne tagrenser et ideelt valg. Her skal du nemlig ikke være bekymret for, om det bliver blandet på optimal vis, så du får et pænt og rent resultat.

Udmærker sig særligt ved teleskopstangen

Hele idéen med at købe en tagrenser som Roof Cleaner fra Nilfisk er, at du ikke behøver at stille dig op på taget. Derfor er det naturligvis også særligt dens teleskopstang, der har gjort den populær. Det er nemlig den, der sikrer, at du kan klare hele arbejdet fra jorden.

Som tidligere angivet, så kan den nå en længde på op til 4,2 meter, når den er foldet helt ud. Samtidig har den også en stråle, der kan sprøjte op til 11 meter, hvorfor du får masser af rækkevidde. Det bør derfor ikke være et problem for dig at rengøre hele taget.

Hertil bør det også nævnes, at den har et enkelt Click & Clean-tilbehørssystem, der betyder, at du nemt og hurtigt kan skifte tilbehør. Du får en dyse med, der kan justeres i vinkler på op til 45 grader. Det sikrer, at du også har nemt ved at komme ind i hjørner og kroge på taget.

Er det vigtigt for dig, at du får fat i en tagrenser, som du kan bruge fra jorden? I så fald har du op til flere muligheder, men ikke mange af dem kan konkurrere med Roof Cleaner fra Nilfisk. Derfor er det også denne løsning, som rigtig mange ender med at vælge.

Nilfisk Roof Cleaner er nem at betjene

Du skal ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde ud af at bruge tagrenseren fra Nilfisk. Den er nemlig ganske nem at gøre brug af. Uanset om du har erfaring med denne type grej eller ej, er der intet vanskeligt ved at bruge den. 

Det betyder naturligvis også, at det er noget, der kan betjenes af langt de fleste. Hvis du tidligere har brugt en højtryksrenser med en form for teleskopstang, vil det være legende let at bruge en Roof Cleaner. Det vil sige, at det næppe tager dig mere end et par minutter at lære det.

Når du først har lært at bruge din Roof Cleaner, finder du derfor også ud af, at der ikke er nogen grund til at betale nogen for at gøre det for dig. Derimod er det både let og hurtigt klaret på denne måde, hvilket naturligvis er en klar fordel i en travl hverdag.

Kan også bruges til dine tagrender

Til trods for, at den er lavet til at rense dit tag, er det ikke alt, hvad du kan bruge den til. Du kan nemlig også bruge den til at rense dine tagrender. Hvis du alligevel er i gang med at rense dit tag, er det derfor muligt at slå to fluer med ét smæk med din Roof Cleaner.

Der er rigtig mange, der tror, at de er nødt til at klare dette med håndkraft, men det er faktisk ikke tilfældet. Er du både på jagt efter en løsning, du kan bruge til at vaske tag og tagrender, er der derfor ikke nogen grund til at købe to produkter, når du kan nøjes med dette ene.

I og med, at den bliver leveret med en dyse, der gør det muligt at justere den i op til 45 grader, kan du nemt komme til i dine tagrender. Du skal derfor ikke tro, at det vil være svært for dig at få renset dine tagrender, hvis du beslutter dig for at bruge en Nilfisk Roof Cleaner til det.

Hvis du blot vil nøjes med at rense dit tag, er der naturligvis intet i vejen for dette. Hvis du i lang tid har gjort dig tanker om at få købt noget, der kan hjælpe dig med at rense dit tag, så er det hermed fundet. Der er nemlig ikke noget, der er meget bedre end denne Roof Cleaner.

Skal tilsluttes en højtryksrenser

Hvis du skal kunne bruge en Roof Cleaner fra Nilfisk, er du nødt til først at anskaffe dig en højtryksrenser. Hvis du ikke har en højtryksrenser, kan du nemlig ikke bruge den. Er du allerede ejer af én, skal du sikre, at den rent faktisk er kompatibel med en Roof Cleaner.

Som udgangspunkt er den kompatibel med alle højtryksrensere fra Nilfisk. Har du en model af ældre dato, er det dog en god idé at undersøge det, inden du slår til. Det vil nemlig være ærgerligt, at du får købt en tagrenser, hvis du ikke har mulighed for at bruge den.

I og med, at den fungerer med langt de fleste højtryksrensere, er der også en god chance for, at den passer til netop dén, du har. Hvis det skulle vise sig, at den ikke gør det, er det naturligvis op til dig selv at vurdere, om du er villig til at investere i en ny højtryksrenser.

Her er det vigtigt at nævne, at du kan finde andre tagrensere på markedet, hvorfor det er en god idé at undersøge disse, inden du vælger at købe en helt ny maskine. Har du ikke en højtryksrenser, er det vigtigt at sikre, at du køber en model, der er kompatibel med denne tagrenser.

Husk at købe nok rensemiddel til dit tag

Der er en lang række ting, du skal have styr på, når du skal bruge din tagrenser. Én af de ting, du skal have styr på er, at du skal have købt rensemiddel. Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at købe nok af det, så du kan få renset hele dit tag.

Dette betyder dog ikke, at du skal tro, at du bliver nødt til at købe flere hundrede liter. Sørger du for at købe det originale Roof Cleaner-middel fra Nilfisk er det nemlig meget effektivt. Derfor kan du få en dunk med fem liter til at dække op til 170 kvadratmeter tag.

Har du et tag på 170 kvadratmeter eller under, er det derfor nok med en dunk på fem liter. Hvis du har et større tag, er du også nødt til at købe mere rensemiddel. Det er dog de færreste, der har brug for mere end i alt ti liter til at dække deres tag.

Læs mere her: Nilfisk Højtryksrenser Tilbehør

5/5 - (1 vote)

Magnetarmbånd – Søm og skruer ved hånden

Tidligere artikel

Markise med motor – Bedst i Test guide

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig