Træning og fitnessTræningsmaskiner

Masterfit TP500 Crosstrainer Test. Stor guide

0

Leder du efter en god og fleksibel crosstrainer, som giver dig høj værdi for pengene, så er Masterfit TP500 crosstrainer et rigtig godt bud.

Jeg købte en til mit træningsrum i efteråret og har absolut ikke fortrudt det. Kvalitetsmæssigt kan jeg godt lide den solide konstruktion med lange håndtag, hvor jeg har mulighed for at veksle mit greb under træningen. Man kan desuden spare en del plads og opbevare crosstraineren i et hjørne, når man ikke bruger den. Hjulene gør den nem at flytte med.

✅ Utrolig nem at komme i gang med.

✅ En af markedets mest populære crosstrainere.

12 træningsprogrammer og stor skridtlængde

Hvis man elsker det tekniske og en masse indstillingsmuligheder, bliver man heller ikke skuffet. Den kan det meste uden man bliver helt forvirret. Maskinen har 12 faste træningsprogrammer og vil du selv lave et program, kan du også det. Men det er vigtigt at huske, at når man skal have en crosstrainer til hjemmebrug, er det meget vigtigt at den er nem at gå til og ikke for kompliceret.

Stor skridtlængde

En af de ting jeg sætter mest pris på, er den store skridtlængde på 40 cm, som typisk kun ses på meget større maskiner. Det betyder ikke blot større komfort, hvis du er over 170 cm, men du føler virkelig også at der sker noget i stedet for at stå og ”hoppe” på stedet.

Fordel med svinghjul bagved

Masterfit TP500 har svinghjul bagved, hvilket får bevægelsen til at føles mere ellipseformet eller oval. Det minder i det hele taget mere som om man løber i forhold til crosstrainere med svinghjul foran. Jeg synes personligt det er en stor fordel.

Alt i alt vil jeg mene, at TP500 er et af de bedste køb på markedet, hvis man både vil have kvalitet og komfort, uden det koster en formue. Den bliver bare ved med at overraske positivt.

4.4/5 - (33 votes)

Du kan måske også lide