Makita græstrimmer
HavemaskinerMakitaMærker

Makita græstrimmer. Find bedste græstrimmere fra Makita lige nu!

0

Du kan finde mange græstrimmere på det danske marked. Af denne grund kan det være svært at vælge den af de mange maskiner, der harmonerer bedst med dine behov. Det vil nemlig ikke være alle modeller, der er egnet til dit formål og stemmer overens med dine behov. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på.

Desuden er det heller ikke alle græstrimmere, der bryster sig af en lige høj kvalitet. Ønsker du at garantere, at kvaliteten af din kommende græstrimmer er i højsædet, er Makita det rette valg. Den japanske fabrikant har altid været anerkendt for deres fortrinlige kvalitet, hvilket naturligvis også gælder deres græstrimmere.

Udvalget af græstrimmere fra Makita er dog heller ikke småt. De har mange forskellige modeller i sortiment, og derfor kræver det fortsat, at du udvælger din græstrimmer med omhu. Herunder bliver du præsenteret for en lang række græstrimmere fra Makita, hvor du – med garanti – også finder en passende model.

Makita 18v græstrimmer li-ion solo - dur181z u/batteri og lader


Husk batterier


Makita Græstrimmer 10 - UR100DZX
Hvad er en græstrimmer?

En græstrimmer er en havemaskine, der er udviklet til at udføre arbejde på de områder, hvor en plæneklipper ikke kan komme til. Det kan fx være tæt på træer, omkring højbede, ved stensætning, hække eller buske. Det er derfor også en havemaskine, som de fleste har brug for, for at opnå en snorlige plæneklipning.

Maskinen er et aflangt stykke værktøj, der er forsynet med en roterende nylon- eller ståltråd i bunden. Denne tråd roterer med høj hastighed og hakker derved græsstråene (og andet) over. Derved er det muligt at bruge den til at opnå det sidste finish i haven, efter at have benyttet din almindelige plæneklipper.

Græstrimmeren egner sig særligt godt til at tage de sidste irriterende græsstrå. Den kan typisk også bruges til at fjerne ukrudt mv., men skal du i gang med at rydde kraftigt buskads, bør du kigge på en buskrydder. De to maskiner minder en kende om hinanden, men buskrydderen er dog en del kraftigere, end græstrimmeren.

Er hemmeligheden til en flot have

De fleste haveejere vægter det højt at have en flot have. For at opnå dette, skal der også være styr på alt ned til den mindste detalje. I den forbindelse kan en græstrimmer fra Makita vise sig at være hemmeligheden til en flot have. Du vil nemlig kunne opnå et resultat, som du ikke kunne opnå med en alm. plæneklipper.

Efter at have brugt din Makita græstrimmer vil du stå tilbage med en præsentabel have, som du stolt kan vise frem til alle, du får besøg af. Ikke nok med, at du er sikker på, at du får et bedre resultat, så gør den faktisk også dit arbejde lettere. Derfor er der også mange gode grunde til at anskaffe dig en sådan græstrimmer.

Fælles for de mange græstrimmere fra Makita er, at de er støjsvage. Derved undgår du at blive en upopulær nabo. Desuden kan de også bryste sig af at være vibrationssvage, og det kan vise sig at være en stor fordel. Det er dog særligt en stor fordel, hvis du ved, at du kommer til at bruge maskine i lang tid ad gangen.

I og med, at maskinerne er vibrationssvage, undgår du nemlig en konstant rysten, som du skal fokusere på. I stedet kan du holde fokus på selve havearbejdet, uden at genere naboerne eller at arbejde er ulideligt.

Du skal vælge mellem en el-, batteri- eller benzindrevet græstrimmer

Når du skal købe en græstrimmer, er der mange faktorer, der skal overvejes. Det er også gældende, selvom du har besluttet dig for at købe en model fra Makita. Blandt deres udvalg finder du nemlig mange forskellige modeller, der adskiller sig på mange punkter. Derfor er du nødt til at vide, hvad du leder efter.

Der er dog især et aspekt, som du er nødt til at overveje som noget af det første. Du skal nemlig gøre op med dig selv, om du skal have en el-, batteri- eller benzindrevet model. Der er fordele og ulemper ved alle tre dele, og derfor handler det naturligvis om at finde ud af, hvilken type, der er den bedste for dit vedkommende.

Er du i tvivl om, hvad det rette valg er for dig? I så fald skal du blot læse med herunder. Her præsenteres du nemlig for en række af de fordele og ulemper, der er forbundet med hver af de tre muligheder. Med afsæt i denne information bliver det betydeligt lettere at udvælge den løsning, der er den rette for netop dig.

Batteridrevet græstrimmer fra Makita

De fleste vælger at købe en batteridrevet græstrimmer fra Makita. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det er det mest populære valg. Der følger nemlig rigtig mange fordele med, hvis du køber en sådan maskine. Du er først og fremmest ikke begrænset af længden på en ledning, som du er ved de strømdrevne modeller.

Derfor er det også en af de afgørende årsager til, at de flest vælger en Makita græstrimmer batteri. Hvis du har i sinde at investere i græstrimmer fra Makita, er der også en god chance for, at det er en af de disse, du skal købe. Du får nemlig en høj fleksibilitet, og kan derfor bruge din maskine rundt i hele din have.

Det er også værd at fremhæve, at de ofte er meget støjsvage. Det er et af de punkter, hvor de adskiller sig fra de benzindrevne modeller. En benzinmotor larmer meget, og det gør den også, hvis den er monteret på en græstrimmer. Ønsker du at undgå støj, er en batteridrevet model derfor et rigtig godt valg.

På trods af, at der er mange fordele ved at vælge en af de batteridrevne modeller, er der dog også ulemper forbundet med valget. De har nemlig ofte en begrænset brugstid, hvorfor de ikke egner sig til dig, der har en stor have. I et sådant tilfælde er du i hvert fald nødt til at investere i et ekstra batteri.

Eldrevet græstrimmer fra Makita

Du kan også finde mange græstrimmere fra Makita, der er eldrevne. En af de klare fordele ved at vælge en sådan maskine er, at de er billige. Samtidig har de ofte også en højere kraft, end de batteridrevne modeller. Du er dog nødt til at acceptere, at du er begrænset af længden på en ledning.

Disse græstrimmere egner sig ofte ganske fint til små og mellemstore haver, hvor det ikke er et problem at nå rundt i hele haven med en forlængerledning. Hvis du har en meget stor have, og derfor skal bruge flere forlængerledninger, begynder det blot at være til gene.

Benzindrevet græstrimmer fra Makita

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kraft og effektivitet, er det en benzindrevet model, du skal vælge. Her får du nemlig en græstrimmer, der er udstyret med en kraftfuld benzinmotor, der kan klare lidt af hvert. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om den kan bruges til at løse dine opgaver.

Ulempen ved en sådan maskine er, at de er dyre, tunge og støjende. Derfor bliver du næppe populær hos dine naboer, hvis du tænder en benzintrimmer kl. 10 en lørdag formiddag. Det er desuden de færreste, der har brug for den kraft, du får ved en benzindrevet model.

I langt de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt med en benzinmodel såsom Makita græstrimmer DUR181Z eller Makita græstrimmer DUR187LZ.

Giv denne post en karakter

Elektrisk plæneklipper. Stor guide som hjælper til det rigtige køb

Tidligere artikel

Festool Støvsuger. Derfor skal du købe en Festool

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Havemaskiner