Makita borehammer
ElværktøjMakitaVærktøj

Makita borehammer. Guide til 10+ modeller med ledning og akku

0

Du kan bedst beskrive en borehammer som en udvidet version af en slagboremaskine. Derfor er det også en yderst effektiv maskine. Som følge af dens store kraft er den i stand til at bore i både beton og murværk. Af denne grund kan den tage over, når en slagboremaskine står af, fordi den ikke har kraft nok at give af.

Maskinen er udstyret med en SDS-kobling, som er kombineret med luft. Det er dette, der får boret til at blive slået frem og tilbage. Det er naturligvis også derfor, at du er sikret, at det er en maskine med kraftig effekt. Du skal derfor heller ikke være i tvivl om, at du kan bruge en borehammer til et hav af forskellige opgaver.

Du kan vælge blandt et stort antal borehammere på det danske marked. Af den grund kan det være svært at vælge den, der er den rette for dig. Vil du gerne være på den sikre side, er det en god idé at vælge en model fra Makita. De er nemlig kendt for både at være effektive, pålidelige og kan bryste sig af en høj kvalitet.

Du kan bruge en Makita-borehammer til mange opgaver

Som du også kan læse herover, er en borehammer en meget effektiv opgave. Det er også derfor, du kan være sikker på, at du kan bruge den til rigtig mange opgaver. Det er også gældende, hvis du har i sinde at investere i en borehammer fra Makita.

Det kan være, at du har brug for en kraftfuld maskine, du kan bruge til at bore i træ eller metal? Det kan også være, at du har brug for en maskine, der kan klare diverse mejsleopgaver i hjemmet? I begge tilfælde bør der ikke herske tvivl om, at du vil sætte stor pris på at have en borehammer til rådighed til at udføre arbejdet.

Hvis du beslutter dig for at købe en borehammer fra Makita, er du sikker på, at den har alle de kvaliteter, du har brug for. Makita har nemlig valgt at udstyre deres borehammer med et hav af funktioner og egenskaber. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for det nedenstående:

  • Kulløs motor
  • SDS-plus værktøjsopsætning
  • Mejselfunktion
  • Vibrationsdæmpning

Foruden dette, så har Makita også sørget for at udstyre deres borehammere med følgende:

  • Slagstop for boring i både træ og metal
  • LED-lys
  • Konstantelektronik
  • Selvspændende borepatron

Det er selvfølgelig ensbetydende med, at du vil blive rigtig godt klædt på, hvis du anskaffer dig en Makita-borehammer. Det gør sig gældende, uanset hvilken type boreopgave, der er tale om.

Hvor ofte skal du bruge din borehammer fra Makita?

Det er ikke alle, der skal bruge deres borehammer til de samme opgaver. Det er heller ikke alle, der skal bruge deres borehammer lige ofte. Hvis du ved, at du ikke skal bruge den specielt ofte, men blot skal bruge den til lidt små opgaver i ny og næ, har du ikke lige så stort et behov, som dem, der skal bruge den til dagligt.

Derfor vil du i et sådant tilfælde kunne nøjes med at købe en af de batteridrevne modeller fra Makita. Det er også det, som de fleste vælger at gøre, hvis de blot skal bruge den til at bore huller i beton e.l. Hvis du skal bruge den oftere eller til hårdere opgaver, så skal du også have en tilsvarende kraftigere maskine.

Ved du, at du får brug for din borehammer til at rage fliser ned, eller til at bryde betonkanten af en trappe, så er du nødt til at opgave en model med mejselfunktion. Det er der en stor del af maskinerne fra Makita, der har. Derfor er det selvfølgelig heller ikke en umulighed at finde en Makita-borehammer med mejsel.

Vil du have den mest alsidige løsning?

Ønsker du at sikre, at du får købt den mest alsidige løsning? I så fald skal du kunne skifte SDS-koblingen på din borehammer ud med en borepatron. Det vil nemlig medføre, at du også kan bruge den til helt almindelige runde bor. Heldigvis er det muligt på op til flere modeller fra japanske Makita.

Som følge af dette, er det muligt at bruge den til både at mejsle dig igennem beton, men også til at udføre mere krævende boreopgaver, som eksempelvis at lave større huller i solide spær. Det er igen noget, der vidner om, at du kan bruge en borehammer fra Makita til et bredt spektrum af forskellige opgaver.

Vælg altid din borehammer med afsæt i egne behov

Hvis du har i sinde at købe en borehammer, skal du vælge den med omhu. Du skal nemlig sikre, at den lever op til dine krav og kan dække dine behov. Derfor er der selvfølgelig også forskel på, hvad der er det rette valg for dig, og for en anden køber. Hold derfor altid fokus på egne behov og kriterier.

Giv denne post en karakter

Topnøglesæt. Stor guide til det rigtige køb

Tidligere artikel

Jordbor. Mange forskellige modeller og priser

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Elværktøj