Magnetarmbånd-skruer
HåndværktøjVærktøj

Magnetarmbånd – Søm og skruer ved hånden

0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes et hav af redskaber, man ikke behøver at have, men som dog kan være rare at have. Et rigtig godt eksempel på et sådant redskab, er et magnetarmbånd. Det er nemlig ganske praktisk, men man kan sagtens overleve uden.

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have fingre i et sådant magnetarmbånd? I så fald er det faktisk noget, du har rig mulighed for at gøre. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, er du heldigvis landet det rette sted. Herunder finder du nemlig et udpluk af de bedste magnetarmbånd.

GRATIS FRAGT
Magnetarmbånd
Armbånd med magnetplade, der holder skruer og søm på plads inden for rækkevidde.Leverandørens art.nr.: 583MLængde (mm): 340
Pris fra 191,75
GRATIS FRAGT
ECLIPSE magnetarmbånd med velcroluk
Armbånd med 10 kraftige magneter, der fastholder skruer, søm, bits og andre emner, så emnerne altid er ved hånden.Passer til alle håndled da den har justerbar lukning.iframe width="343" height="143" src="https://www.youtube.com/em
Pris fra 256,00

Hvad er et magnetarmbånd?

Et magnetarmbånd er præcis, hvad navnet antyder, at det er. Det er et armbånd med indbygget magnet, hvilket kan bruges til flere formål. De fleste bruger det dog som en enkel måde at holde søm, skruer mv. på. Det sikrer nemlig, at man altid har det lige ved hånden, hvis du f.eks. betjener en skruemaskine.

Det er naturligvis ikke noget for alle, men der er mange, der er glade for at bruge dem. F.eks. kan det være en fordel at bruge, hvis du skal slå en masse søm eller skrue en masse skruer i. På den måde skal man ikke have fat i kassen med søm eller skruer hele tiden.

De fleste af disse armbånd sættes blot om håndleddet med velcro. Det vil sige, at man ikke skal være bekymret for, om man kan finde et, der passer. Når man har spændt det om håndleddet, kan man blot sætte skruer, søm mv. fast, så man har det lige ved hånden, når man skal bruge det.

Som der også er givet udtryk for før, så er der næppe tale om noget, der er et decideret behov for. Det ændrer dog ikke på, at der er mange, der sætter stor pris på et sådant armbånd. Derfor kan det heller ikke udelukkes, at det er noget, du vil ende med at blive glad for og sætte pris på.

Hvem kan få brug for et magnetarmbånd?

Det er svært at sige, hvem der kan få brug for et magnetarmbånd. I og med, at man kan bruge det til en lang række formål, er der også mange, der kan få brug for det. Det betyder naturligvis også, at det kan vise sig at være brugbart i både private og professionelle sammenhænge.

Har du selv gjort dig tanker om at købe et sådant armbånd, men føler du dig ikke sikkert på, at du vil få det brugt? I så fald bør du overveje, om du ofte kommer ud for at skulle løse opgaver, hvor du skal bruge en stor mængde søm, skruer eller deslige, som magnetarmbåndet kan holde.

Er det sjældent, at du står i en sådan situation, vil du næppe sætte pris på et magnetarmbånd. Er det derimod ofte, at du gør det, bør du ikke tøve med at købe et sådant armbånd. Det vil nemlig gøre det lettere for dig, da du hele tiden har en ny skrue eller et nyt søm lige ved hånden.

Heldigvis er denne type armbånd ikke synderligt dyre. Derfor er det også et køb, som de fleste kan retfærdiggøre overfor sig selv. Det gør sig især gældende, da det faktisk kan vise sig at være ganske brugbart i et hav af sammenhænge – både i privat og professionelt regi.

Fordele ved et magnetarmbånd

Som der også er givet udtryk for før, så er der flere fordele forbundet med et magnetarmbånd. Om det er fordele, der er store nok til, at du mener, at det er værd at bruge penge på et sådan armbånd, er dog op til dig. Du kan dog ikke benægte, at der er fordele forbundet med det.

Har du i lang tid gjort dig tanker om at købe et nyt magnetarmbånd? Men er du ikke blevet helt overbevist om det? I så fald bør du læse med herunder. Her vil du nemlig blive præsenteret for en række af de fordele, der er forbundet med at købe et sådant armbånd.

Skru op for tempoet

Der skal ikke være nogen tvivl om, at den primære fordel ved et magnetarmbånd er, at du kan skrue op for tempoet. Når du hele tiden har skruer, søm eller deslige lige ved hånden, kan du hurtigt gå videre til næste skridt. Det er ikke tilfældet, hvis du hver gang skal hen til kassen.

Er det vigtigt for dig, at det går stærkt, er det oplagt, at du køber et magnetarmbånd. Det kan nemlig hjælpe dig med dette. Der skal da heller ikke være nogen tvivl om, at det er den primære årsag til, at folk køber et magnetarmbånd, da mange ønsker at skrue op for tempoet.

Undgå unødige bevægelser

Det er naturligvis også værd at nævne, at du kan undgå at lave unødige bevægelser, hvis du køber et magnetarmbånd. Du kan nemlig slippe for at skulle vende dig om eller bukke dig ned, hver gang du skal have fat i nye søm eller skruer, så du kan komme videre med dit arbejde.

Er det noget, du gerne vil se dig fri for, så skal der ikke være nogen tvivl om, at et sådant armbånd er en oplagt investering. Der findes nemlig ikke mange andre måder, hvorpå man kan løse problemet på lige så effektiv vis.

Det er en billig løsning

Du kan også finde andre løsninger, der kan bruges, men der er dog ikke nogen af dem, der er lige så billige, som at købe et magnetarmbånd. Hvis du er på jagt efter en billig løsning, skal der derfor ingen tvivl herske om, at det er et magnetarmbånd, du skal finde.

I denne forbindelse er det dog værd at nævne, at der er forskel på priserne på dem. Derfor er det ikke dem alle, der er lige billige. Selvom det kan virke tiltalende, er det en god idé, at du holder dig fra de helt billige modeller. Det er nemlig sjældent, at de byder på en synderligt høj kvalitet.

Hvordan vælger man det rette magnetarmbånd?

I og med, at du kan finde rigtig mange magnetarmbånd på det danske marked, er det ikke sikkert, at du mener, at det er nemt at vælge mellem dem. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du skal købe dit første af sådanne armbånd, da det hele dermed kan virke en kende uoverskueligt.

Når du skal vælge blandt de mange magnetarmbånd, er der flere ting, der skal være i fokus. Derfor er det en god idé, at du træffer dit valg med omhu. Gør du ikke det, kan du nemt ende med at vælge forkert. Derfor anbefales det selvfølgelig, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i det.

1. Kvalitet

Hvis du har besluttet dig for, at du vil købe et magnetarmbånd, skal det ske med omhu. Der er nemlig rigtig mange af dem på det danske marked. Desværre kan du ikke blot vælge et vilkårligt ét, da de ikke alle byder på høj kvalitet.

I og med, at det skal bruges i situationer og til formål, hvor det kan udsættes for lidt af hvert, er det vigtigt, at det kan holde til det. Derfor er det også nødvendigt, at du vælger med et særligt fokus på, at kvaliteten skal være i orden.

2. Størrelse

Der er også stor forskel på størrelsen af de mange magnetarmbånd. Derfor er det også et aspekt, du skal inddrage i dine overvejelser. Her tænkes der dog ikke på omkredsen, men derimod på, hvor stor en flade, der er på de forskellige armbånd.

I og med, at de fleste af dem er udstyret med velcro, kan de let indstilles til stort set ethvert håndled. Dog er det ikke dem alle, der har en lige stor flade til søm, skruer osv. Derfor er det primært dette, der skal fokuseres på, når du skal vælge mellem dem.

3. Magnetstyrke

Da et magnetarmbånd ikke er meget værd, hvis det ikke kan holde på noget, der er magnetisk, er selve magnetstyrke selvfølgelig også relevant. Her kan du som regel bruge prisen som pejlemærke, da der ofte er en vis sammenhæng mellem pris og styrke.

Her skal du dog også tage højde for, hvad du selv har af krav. Det er nemlig langt fra alle, der stiller høje krav til styrken. Skal du blot bruge det til at holde et par enkelte søm ad gangen? I så fald er der ikke det samme behov for, at magnetens styrke er helt i top.

4. Pris

Det er ikke alle, der har lyst til at bruge en stor sum penge på et magnetarmbånd. Er du en af dem, er det økonomiske aspekt også noget, du skal holde øje med. Det er dog vigtigt at nævne, at det sjældent kan svare sig at vælge blandt de helt billige modeller.

Årsagen til dette er, at der ofte er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hvis du ikke er villig til at betale for kvalitet, kan du heller ikke forvente det. Igen skal det dog understreges, at det er op til dig selv at vurdere, hvor vigtigt, det er for dig, at kvaliteten er høj.

Giv denne post en karakter

Tørrestativ til væg – Købsguide

Tidligere artikel

Nilfisk Roof Cleaner – Nem rensning af tag

Næste artikel

Du kan måske også lide