Bedste Gulvvaskemaskine
Værktøj

Gulvvaskemaskine. 10+bedste modeller

0

Det er en gulvvaskemaskine, der skal tages i brug, hvis du har brug for at vaske store gulvarealer. Det er ikke en nødvendighed med en sådan maskine, hvis det blot er et mindre areal, der skal rengøres. Heldigvis er der rig mulighed for at investere i en gulvvaskemaskine, hvoraf mange er særligt egnet til erhvervsmæssig brug.

Det er primært på større kontorer, i restauranter mv., at man bruger en sådan gulvvaskemaskine. Derfor er det ikke i private hjem, at man har brug for en sådan maskine. Det er den ganske enkelt for stor og avanceret til. I et erhvervsmæssigt henseende kan en sådan maskine dog spare dig for en masse tid og besvær.

Har du i sinde at investere i en gulvvaskemaskine, der kan bruges i erhvervsmæssigt regi, bør der naturligvis ikke herske tvivl om, at du har mange muligheder. Af denne grund kan det være vanskeligt at vælge blandt de mange modeller, men herunder har vi samlet et stort udvalg af modeller, som du roligt kan vælge fra.

★★ Favorit ★★ LAVOR Dynamic 45B Gulvvasker

DKK 31.243,75
DKK 24.993,75
 på lager
Toolworld.dk
opdateret 13. maj 2024 02:40

  • Blandt de bedste gulvvaskemaskiner i Europa.
  • utrolig sugeevne
  • Rengøring af selv de mest krævende overflader - uden at lave striber.
  • En smal og meget mobil gulvvaske. Ideel op til 1600m2.

Hvordan fungerer en gulvvaskemaskine?

Som angivet herover, er det en maskine, der hovedsageligt bruges til at vaske store arealer. Af denne grund er det – som sagt – heller ikke til private hjem, at man leder efter en sådan maskine. Tværtimod er det særligt til erhvervsmæssig brug, hvilket betyder, at det bl.a. er på store kontorer, i restauranter mv., at den bruges.

På trods af deres store størrelse, er det faktisk en relativt simpel maskine. De er nemlig i stand til at tilføre gulvet vand og sæbe, hvorefter en indbygget sugefod tørrer gulvet med det samme. Dette sikrer, at der ikke opstår nogle skridulykker, fordi gulvet er glat. Dertil undgår man også at have store mængder vand på gulvet.

Desuden er det også en maskine, der er i stand til at sikre et ensartet rengøringsresultat på hele det rengjorte areal. Det er selvfølgelig ensbetydende med, at du får et mere hygiejnisk område. Endvidere er det også værd at nævne, at det går markant hurtigere at gøre rent med en sådan maskine, fremfor at bruge en gulvmoppe.

Hvor bruger man primært en gulvvaskemaskine?

Der er reelt set meget få begrænsninger i forhold til, hvor du kan bruge en gulvvaskemaskine. Du kan derfor bruge den på alle vaskbare gulve, hvis blot der er plads nok til det. Du kan ganske vist finde maskinerne i et hav af størrelser, hvorfor du også kan bruge gulvvaskemaskinen til en lang række forskellige formål.

Du kan blandt andet finde gulvvaskemaskiner, som du kan bruge i mindre caféer og restauranter, men det er dog også muligt at finde større maskiner, som du kan bruge til at gøre rent på store kontorer, supermarkeder, hospitaler, hoteller og sportshaller. Derfor er det vigtigt at vælge gulvvaskemaskine ud fra dine behov.

Det er dog vigtigt at vælge den helt rette maskine til at løse din opgave. Det er dog ikke altid, at det er helt så let at sikre sig det rette valg. Hvis du gør brug af en maskine, der har et forkert valsetryk, en forkert børste eller forkert kemi, kan det faktisk resultere i et resultat, der er dårligere, end du selv har regnet med.

Et godt resultat kræver også korrekt brug af maskinen

Det er dog ikke nok, at du sørger for at købe den rette maskine. Det er i lige så høj grad vigtigt, at du husker at betjene den på den rette måde. Hvis du fx ender med at køre for hurtigt med maskinen, er der en risiko for, at kemien ikke når at få lov til at arbejde. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på dette.

Af den grund er det også vigtigt, at du sørger for at have en gennemtænkt rengøringsrutine, da du er nødt til at tage højde for dette. Fx er det en fordel, at du laver et rengøringsprogram, hvor du dagligt vasker med en almindelig mild gulvsæbe. Det er ikke altid, at du skal bruge et grundrengøringsmiddel, da det slider gulvet.

Derfor er det også kun lejlighedsvis, at du bør gøre dette, for at rense ekstra op. Gør du brug af dette, skal du lade det lægge på gulvet et stykke tid. Efterfølgende børstes og suges vandet op, da kemien dermed har haft ideelle betingelser for at have en effektiv virkning, så du får et optimalt rengøringsresultat.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger en gulvvaskemaskine?

Du kan finde rigtig mange gulvvaskemaskiner på det danske marked. De adskiller sig på flere punkter, og det vil derfor ikke være dem alle, der lever op til dine krav og behov. Derfor kan det være svært at vide, hvad du skal gå efter, da det kræver, at du har en god indsigt i dine egne behov.

I denne forbindelse er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en lang række faktorer, der er vigtige at se nærmere på. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for de nedenstående:

  • Kapacitet: Det er ikke alle maskiner, der har en lige stor kapacitet. Hvad det skal sige er, at det ikke er dem alle, der er i stand til at vaske et lige stort areal pr. time. Hvis du skal bruge den på et stort areal, er dette et punkt, der især er vigtigt. En hurtig maskine, der har en stor vaskekapacitet, kan nemlig spare brugeren for en masse unødig tid.
  • Arbejdsbredde: På lige fod med, at det ikke er alle maskiner, der kan bryste sig af at have en lige stor kapacitet, er der også forskel på deres arbejdsbredde. Det er igen et aspekt, der er vigtigt, da det kan have indflydelse på, hvor hurtigt arbejdet bliver udført. Derfor er det en god idé, at du vælger en maskine med en god arbejdsbredde.
  • Driftstid: Det er ikke alle gulvvaskemaskiner, der har en lige lang driftstid. Af denne grund er det også et aspekt, der skal være i fokus. Det nytter ikke, at en maskine har en god kapacitet eller en stor arbejdsbredde, hvis ikke driftstiden følger med. Derfor er det selvfølgelig også noget, du skal sørge for at holde øje med.
5/5 - (1 vote)

Motorcykellift. Gør arbejdet med motorcyklen meget nemmere!

Tidligere artikel

Gardena Robotplæneklipper. Mest populære

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Værktøj