GardenaHavemaskinerRobotplæneklipper

Gardena Sileno. Bedste priser på Robotplæneklipper fra Gardena

0

Ønsker du at købe en robotplæneklipper? I så fald har du et væld af gode muligheder. Det kan derfor være svært at vælge blandt de mange muligheder. Vil du være sikker på at gøre et godt køb, er en Gardena Sileno et godt bud, da de er kendt som nogle af de bedste modeller på markedet.

Du kan sagtens finde billigere løsninger, end en af de mange Gardena Sileno-modeller, men der er dog en grund til, at Sileno-modellerne er dyrere. Vælger du en sådan plæneklipper, får du en mere effektiv, kvalitetsrigtig og holdbar robotplæneklipper, der giver dig perfekte resultater hver gang.

Hvorfor skal jeg købe en Gardena Sileno?

Som der er givet udtryk for herover, kan du vælge blandt et utal af robotplæneklippere på det danske marked. Er det første gang du skal købe en sådan plæneklipper, er det ikke sikkert, at du er bekendt med, hvad der adskiller de mange fabrikanter og modeller.

Der er dog god grund til at vælge en Sileno-model fra Gardena, hvis du vil være sikker på at få fat i en effektiv og pålidelig robotplæneklipper. Er du i tvivl om, hvorfor det er et godt valg, bør du læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for flere gode grunde til at vælge en Sileno.

Det er en meget støjsvag løsning

Til trods for, at du ikke selv skal skubbe plæneklipperen rundt, har du næppe lyst til at lytte til for meget støj. Skal du sidde på terrassen e.l., mens din robot kører rundt i haven, er det ikke rart at skulle lytte til støj. Heldigvis er det nemt at undgå, ved blot at vælge en Gardena Sileno.

Her er der tale om en robotplæneklipper, der kan bryste sig af at være bedst i klassen, når det kommer til støjniveau. Det er ikke uden grund, at Gardena har valgt at kalde deres serie af robotter for Sileno. Det har de nemlig gjort, fordi de er bedst, når det kommer til at sikre et lavt støjniveau.

Mens op til flere af de sammenlignelige modeller har et støjniveau, der lyder på 68 db(A), så byder hhv. Sileno City og Sileno Life på et støjniveau, der lyder på kun 58 db(A). Det vil sige, at den har så lavt et støjniveau, at man næsten ikke lægger mærke til, at den kører rundt på græsplænen.

Derfor skal der ikke herske nogen tvivl om, at Sileno er et godt valg for dig, der går meget op i at få en støjsvag løsning. Hvis du ikke har lyst til, at din rolige oase skal ødelægges af støj fra en plæneklipper, bør du derfor tage et kig på det store udvalg af Sileno-plæneklippere.

Den er god til at navigere rundt i haven

Desværre er det ikke alle robotplæneklippere, der er lige gode til at navigere rundt i haven. Derfor er det naturligvis også et aspekt, der er vigtigt at have fokus på, når du skal vælge blandt dem. Heldigvis er der dog intet at frygte i denne forbindelse, hvis du beslutter at vælge en model fra Gardena.

Her kan du nemlig vide dig sikker på, at du får en model, der kan tackle selv de smalleste passager og de sværeste hjørner. Dertil bør det nævnes, at både Sileno City og Sileno Life har en funktion, der hedder CorridorCut. Det er en funktion, der gør det let som en leg at klippe vanskelige eller smalle passager fra blot 60 cm.

Det er dog langt fra det eneste, de kan bryste sig af i denne sammenhæng. De er nemlig også udviklet til at have et helt særligt klippemønster, hvilket medfører, at din græsplæne altid vil blive klippet jævnt. Med andre ord, så får du altså et resultat, der er intet mindre end perfekt.

Når du køber en sådan robot, får du et guidekabel med i købet. Dette kabel er med til at sikre, at din robot altid kan finde den hurtigste og mest effektive rute gennem din have. Det gør sig også gældende, selvom du har en meget kompliceret have at finde rundt i.

Når den er færdig med at klippe græsset, er den selvfølgelig også i stand til at finde vej tilbage til sin ladestation. Derfor skal du ikke selv bruge tid på at lade den op. Det sørger den nemlig selv for, da den selv kører tilbage til sin ladestation, når den har brug for at få ladet sit batteri op.

Den fungerer i al slags vejr

Der findes rigtig mange robotplæneklippere på det danske marked, der er udstyret med en regnsensor. Det betyder, at de selv er i stand til at køre i læ, hvis det skulle give regnvejr. Det har Gardenas modeller dog ikke, men det er dog en aktiv beslutning, de har taget hos fabrikanten.

Det er nemlig ikke uden grund, at den ikke er blevet udstyret med en sådan sensor. Det skyldes nemlig, at den faktisk ikke har brug for det. Mens andre robotter må søge mod læ, når det regner, er en Sileno derimod i stand til at fortsætte sit arbejde med at klippe din græsplæne.

Robotten har et meget sofistikeret design, der medfører, at regnvand ikke er et problem. Det betyder selvfølgelig også, at en våd plæne heller ikke er et problem. Hertil skal du heller ikke været bekymret for, at der er snavs fra fx en våd græsplæne, der finder sin vej ind i maskineriet på den.

Da du næppe har lyst til at rende rundt på din græsplæne i regnvejr, for at fange din robotplæneklipper, der er kørt fast, er det en god idé, at du i stedet investerer i en model, der ganske enkelt blot kan køre videre – og det kan modellerne fra Gardenas populære Sileno-serie.

Nemt at styre din robotplæneklipper fra din smartphone

En anden fordel ved at vælge en Sileno-model er, at du end ikke behøver at have kontakt med robotten, for at styre den. Du kan nemlig klare det hele fra din smartphone, hvilket gør det både let og intuitivt. Vil du fx ændre på dens køreplan? I så fald kan du gøre det fra en app på din smartphone.

Det er også ensbetydende med, at du har fuld kontrol over din have, uanset hvor du befinder dig. Selv når du sidder på kontoret, kan du holde øje med, om din robot kører, som den skal. Derfor er det let at sikre sig, at man altid kommer hjem til en nydelig og nyklippet græsplæne.

Har du besluttet at investere i et Gardena Smart-system, er det også muligt at integrere din robotplæneklipper i dette. Det kræver dog, at det er en Sileno Smart-model, du har valgt. Har du et sådant system, har du alt fra vandingskontrol til plænepleje lige ved hånden.

Med andre ord, så er det med Gardena muligt at skabe en intelligent kontrol over din have. Med et sådant system, er der meget få opgaver, som du selv behøver at løse. Det skyldes, at en stor del af opgaverne kan klares direkte fra en app på din smartphone.

Laver robotplæneklippere til enhver græsplæne

Du kan finde rigtig mange forskellige modeller i Gardena Sileno-sortimentet. Derfor skal du selvfølgelig ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en model, der passer til din plæne. Det gør sig gældende, uanset om du har en stor eller lille plæne, som den skal klippe.

Hvis du har en meget stor græsplæne, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at det kan være nødvendigt med flere robotplæneklippere. Det er dog kun i tilfælde af, at du har en græsplæne, der har et areal på mere end 3.000 m2 – og det er der ikke synderligt mange, der har.

I og med, at du blandt deres sortiment kan finde robotplæneklippere, der passer til enhver have, er der selvfølgelig også stor forskel på modellerne. Af denne grund er det vigtigt, at du er opmærksom på at finde den model, der egner sig bedst til netop din plænestørrelse.

Græsplæne på 0-500 m2

Hvis du har en plæne, der er mellem 0 og 500 m2, skal du vælge en model fra Sileno City-sortimentet. Der er selvfølgelig flere modeller at vælge mellem. Blandt andet kan du finde en model, der kan bruges til små plæner på op til 350 m2, som kan købes til en meget beskeden pris.

Græsplæne på 500-1.250 m2

Hvis du har en græsplæne, der er en tand større, er det i stedet en model fra Sileno Life-serien, der er det rette valg for dig. Her kan du vælge blandt modeller, der kan klare fra 750 m2 til 1.250 m2. Fælles for dem alle er, at de også kan klare stigninger på helt op til 35 %.

Græsplæne til 1.250-2.000 m2

Det er ikke mange, der har så stor en græsplæne, men er du en af dem, der har, så er det en Sileno+, der er det rette valg for dig. Der findes flere modeller, men fælles for dem alle er, at de kan klare store plæner. Modellerne kan nemlig klare op til hhv. 1.600 m2 og 2.000 m2.

Hvis du har en græsplæne, der er større end dette, er du nødt til at investere i mere end én robotplæneklipper. Ligeledes bør du overveje, om en robotplæneklipper overhovedet er det rette valg for dig.

5/5 - (1 vote)

Senge 120×200. Få hjælp til at finde den seng, der passer dig

Tidligere artikel

Elektrodesvejser 2023. Stor Test med prissammenligning

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Gardena