gardena robotplæneklipper
GardenaHavemaskinerRobotplæneklipper

Gardena Robotplæneklipper. Mest populære

0

Du har et stort udvalg at vælge mellem, hvis du har et ønske om at købe en robotplæneklipper. Det sikrer, at du kan finde en model, der egner sig til dine behov, men det betyder også, at det kan være svært at finde en ideel model. Desuden er det heller ikke alle fabrikanter og modeller, der er dine penge værd.

Vil du være sikker på, at du ikke spilder dine penge, er det oplagt at købe en robotplæneklipper fra Gardena. Gardena har udviklet haveredskaber og -maskiner siden 1961, hvorfor de er et af de mest erfarne brands på markedet, og det kommer bestemt også til udtryk i deres mange robotplæneklippere, som kan ses herunder.

Gardena sælger robotplæneklippere til enhver have

Du skal ikke bekymre dig for, om du kan finde en robotplæneklipper fra Gardena, der egner sig til din have. I og med, at de fører et stort og differentieret udvalg, er du garanteret, at det også indeholder noget, der egner sig til din have. Det er ensbetydende med, at alle kan finde en ideel fuldautomatisk robotplæneklipper.

Med en sådan maskine i haven, kan du se frem til en perfekt og grøn plæne – hele tiden. Ikke nok med det, så kan du også nyde, at du selv har mere fritid, da du ikke længere skal holde din plæne ved lige. Det er dog ikke alle, der ved, hvorfor det netop er Gardenas robotplæneklippere, der især er værd at holde øje med.

I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at der er forskel på folks behov, men generelt er der dog en række gode grunde til dette. Det er selvfølgelig også på baggrund af disse, at deres robotter er blevet yderst populære med tiden. Hver af de fire årsager kommer vi nærmere ind på i de efterfølgende afsnit.

1. Det er en støjsvag løsning

Gardena kan blandt andet bryste sig af at være blandt de bedste i klassen, når det kommer til støjniveau. De har formået at skabe en serie af robotplæneklippere, der kan bryste sig af at være så stille, at du end ikke vil vide, at de er der. Derfor er det et oplagt valg for dig, der virkelig vægter det højt, at robotten er støjsvag.

Det er naturligvis også derfor, at de har valgt at kalde deres serie af robotplæneklippere for Sileno. Dette har de gjort ene og alene, fordi de ved, at de er vinderne, når det kommer til støjsvaghed. Der er meget, meget få aktører på det danske marked, der er i stand til at konkurrere med dem, når det kommer til støjen.

Sammenlignelige robotplæneklippere har et støjniveau, der lyder på op til 68 db(A), mens deres Sileno City og Sileno Life har et støjniveau på blot 58 db(A). Derfor kan du være sikker på, at du får en robotplæneklipper, der kan holde din plæne ved lige, uden at du skal høre på en støjende robot hele dagen.

2. Kan navigere i enhver have

Det er ikke alle have, der er lige lette at komme rundt i. Som følge af dette, er der også mange robotter, der ikke kan navigere rundt i alle haver. Det er dog ikke noget problem, hvis du vælger en robotplæneklipper fra Gardena. Den er nemlig i stand til at klare både de smalleste passager og de strammeste hjørner.

Det handler selvfølgelig om, at den kan bryste sig af en meget pålidelig præcision. Det er ikke et problem at klippe vanskelige eller smalle passager fra 60 cm, uanset om du har valgt en Sileno City eller Sileno Life. Det er der flere årsager til, men det er dog primært som følge af den implementerede CorridorCut-funktion.

I og med, at den også arbejder med et unikt klippemønster, så bliver din græsplæne klippet jævnt. Dertil får du også et guidekabel med i prisen, som sikrer, at din Sileno altid er i stand til at finde den hurtigste og mest effektive rute – det er også gældende, selvom du har en af de mere komplicerede plæner at navigere på.

Ydermere er den selvfølgelig også selv i stand til at finde sin vej tilbage til ladestationen. Det medfører, at du kan være sikker på, at den altid har strøm på til at klippe din græsplæne.

3. Den fungerer i al slags vejr

Gardena har ikke udstyret deres robotplæneklippere med en regnsensor. Det er ikke noget, der handler om, at de ikke har haft kompetencerne til dette. Det handler derimod om, at der faktisk ikke er noget behov for dette. Det får dig sikker til at tænke på, hvad den så gør, når det regner? Den fortsætter bare sit arbejde.

De fleste andre robotplæneklippere søger blot mod deres ladestation, når deres sensor registrerer, at der er begyndt at falde regn fra himlen. Det gør en Sileno fra Gardena dog ikke. Den fortsætter blot sit arbejde, som om intet var hændt. Det er selvfølgelig noget, der kan vise sig at være guld værd i et land som Danmark.

Robotplæneklipperne fra Gardena kan bryste sig af at have et sofistikeret design, hvorfor hverken vådt græs, regnvejrsdage eller anden snavs vil resultere i problemer for dig. Derfor kan du også altid holde dig varm og tør, mens du lader din robotplæneklipper klare det hårde arbejde for dig – helt og aldeles automatisk.

4. Det er let at styre din robotplæneklipper

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er alle robotplæneklippere, der er lige lette at styre. Derfor er det også et aspekt, der er vigtigt at tage højde for, når du skal vælge din robot. Hele idéen med at investere i en robot er nemlig, at det skal være nemt – og det er de ganske udmærket klar over hos Gardena.

De har nemlig fået udviklet en app, der hedder Gardena Smart System. Hvad det betyder er, at du ikke blot kan bruge det intuitive display på robotten, når du skal styre den. Det er nemlig også muligt at gøre brug af en simpel og brugervenlig app. Af denne grund er det faktisk muligt at styre hele robotten fra din mobil.

En helt unik egenskab ved Sileno Smart-modellerne fra Gardena er, at det er nemt at integrere dem direkte i deres Gardena Smart-system. Det gør det muligt at koordinere mellem plænepleje, vandingskontrol m.m. Med andre ord, så er det faktisk muligt at automatisere hele havens pleje og vedligeholdelse på denne måde.

Gardena har robotplæneklippere til ethvert behov

Du skal ikke være i tvivl om, at du fra Gardena kan finde en robotplæneklipper, der passer til din have. Blandt deres udvalg er der ikke blot et stort udvalg af modeller, men også flere varianter af disse. De adskiller sig på flere punkter, hvilket selvfølgelig også inkludere deres klippekapacitet mv.

En stor del af deres modeller er udviklet til haver, der er mellem 500 og 1.000 m2. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der også er nogle af deres modeller, der har varianter, der kan klare helt op til 2.000 m2. Du skal derfor have en meget stor græsplæne, hvis en Gardena-robotplæneklipper ikke rækker.

Hvis du har en plæne, der er større end 2.000 m2, er det dog muligt at løse problemet med to robotter, der klipper afhængigt af hinanden. Omvendt bør du måske også overveje, om en robotplæneklipper overhovedet er den rette løsning for dit vedkommende.

Giv denne post en karakter

Gulvvaskemaskine. 10+bedste modeller

Tidligere artikel

Crossfit udstyr

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Gardena