festool skruemaskine
Diverse

Festool skruemaskine – Her finder du de bedste priser

0

En skruemaskine er noget, de fleste har brug for. Der er dog forskel på, hvad folk stiller af krav til maskinen. F.eks. er det ikke alle, der har behov for at kunne skrue i beton. Står du selv overfor at skulle købe en ny skruemaskine, skal det derfor ske med afsæt i dine egne behov.

Du kan finde rigtig mange skruemaskiner på det danske marked, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om du kan finde en ideel model. Vil du være sikker på, at du bruger dine penge på kvalitet, bør du vælge en af de mange maskiner fra tyske Festool.

GRATIS FRAGT
Festool Topnøglesæt 1/4''-CE RA-Set 37 (4-13mm)
Perfekt udstyret til utallige anvendelsesformål.Sæt i 37 dele med fleksible adaptere og kombinerbare forlængere til mange skrue- og monteringsopgaver. Ved hjælp af adapterne kan CENTROTEC-værktøjer, sekskant-holdere og 1/4 tomme-firkant-værktøjsindsatser
Pris fra 1.500,00
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine CXS 18-Basic
Helten blandt kompakte skruemaskiner. Powerfuld 18 VStyrker og fordeleImponerende ergonomi og lav vægt til let boring og skruningDen kompakte og handy C-konstruktion letter arbejdet på steder, hvor pladsen er trangDen ergonomiske C-form for direkte greb i
Pris fra 1.995,00
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine TXS 18-Basic
Helten blandt kompakte skruemaskiner. Powerfuld 18 VStyrker og fordeleImponerende ergonomi og lav vægt til let boring og skruningDen kompakte og handy C-konstruktion letter arbejdet på steder, hvor pladsen er trangHurtig og værktøjsfri omstilling til bori
Pris fra 1.995,00
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine TXS 2,6-Plus SYS³
Man behøver ikke at være stor for at levere store resultater Let, men alligevel imponerende stærk. 10,8 V akku bore-/skruemaskinen TXS i den ergonomiske T-form overbeviser med et betragteligt drejningsmoment, som også går hårdt til værks på svært tilgæng
Pris fra 2.118,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine CXS 2,6-Plus SYS³
Man behøver ikke at være stor for at levere store resultater Let, men alligevel imponerende stærk. 10,8 V akku bore-/skruemaskinen CXS i den ergonomiske C-form overbeviser med et betragteligt drejningsmoment, som også går hårdt til værks på svært tilgæng
Pris fra 2.118,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-skrue C 18-Basic
Form: Unik. Hoved: Udskifteligt For fuld fleksibilitet ved boring og skruning: Fuldelektronisk momentindstilling, CENTROTEC hurtigudskiftningssystem, vinkel- og excenterforsats samt dybdeanslag løser enhver bore- og skrueopgave. Kombinationen af Li-HighP
Pris fra 2.195,00
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-skrue TDC 18/4 I-Basic
Ren kraft, doseret i 4 gear Kraftfuld. Alsidig. Med 4 gear til enhver opgave. Med det bedste skiftekoncept, du nogensinde har betjent. Uanset om der arbejdes i træ eller metal, er TDC ekstremt robust og har med sin kulfrie EC-TEC-motor en enorm belastnin
Pris fra 2.618,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine TXS 2,6-Set SYS³
Man behøver ikke at være stor for at levere store resultater Let, men alligevel imponerende stærk. 10,8 V akku bore-/skruemaskinen TXS i den ergonomiske T-form overbeviser med et betragteligt drejningsmoment, som også går hårdt til værks på svært tilgæng
Pris fra 2.743,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine CXS 2,6-Set SYS³
Man behøver ikke at være stor for at levere store resultater Let, men alligevel imponerende stærk. 10,8 V akku bore-/skruemaskinen CXS i den ergonomiske C-form overbeviser med et betragteligt drejningsmoment, som også går hårdt til værks på svært tilgæng
Pris fra 2.743,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku slagboremaskine TPC 18/4 I-Basic
Ren kraft, doseret i 4 gear Kraftfuld. Alsidig. Med 4 gear til enhver opgave. Med det bedste skiftekoncept, du nogensinde har betjent. Uanset om du arbejder i træ, metal eller med det aktiverbare aksialslag også i murværk: TPC er ekstremt robust og har m
Pris fra 2.743,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18-Basic
Til uforgængelig drejeglæde Det kompakte muskelbundt overbeviser med en enorm levetid takket være det robuste slagværk. Det perfekte samspil mellem den kulfrie EC-TEC-motor i den nyeste generation og batteriet sørger for maksimal ydelse og udholdenhed.
Pris fra 2.868,75
GRATIS FRAGT
FESTOOL Akku bore-/skruemaskine CXS 18-Basic-Set
Helten blandt kompakte skruemaskiner. Powerfuld 18 VStyrker og fordeleImponerende ergonomi og lav vægt til let boring og skruningDen kompakte og handy C-konstruktion letter arbejdet på steder, hvor pladsen er trangDen ergonomiske C-form for direkte greb i
Pris fra 2.995,00

Hvorfor bør man vælge en skruemaskine fra Festool?

Når man skal købe en skruemaskine, kan det være svært at finde hoved og hale i det store udvalg. Det er ikke alle, der føler, at det er let at skelne mellem de mange modeller, hvilket i mange tilfælde fører til, at de blot vælger en vilkårlig skruemaskine.

Det er vigtigt, at du ikke gør dette, da du risikerer at vælge en maskine, der er i dårlig kvalitet. I stedet bør du holde dig til at vælge fra udvalget hos Festool. Der kan du nemlig være sikker på, at uanset hvilken af deres modeller, du vælger, så er kvaliteten helt i top.

festool skruemaskine

I årtier har både håndværkere og gør-det-selv-folk været loyale over for Festool, når de skal købe nye skruemaskine. Det skyldes, at de har en lang batterilevetid, en kulfri motorteknologi samt en fire-trins gearkasse. Dette sikrer, at maskinerne kan klare de fleste opgaver.

Når du køber en skruemaskine fra Festool, er du sikker på at få en maskine, der har masser af kræfter, uden at den er for tung eller ikke byder på en ergonomisk konstruktion. Den tyske producent har nemlig formået at skabe skruemaskiner, hvor det hele går op i en højere enhed.

Har eksisteret siden 1925

Festool er bestemt ikke en ny producent. Derimod har de været på markedet siden 1925. Derfor er der tale om en producent med stor erfaring, som siden den spæde start har været garant for høj kvalitet – og det er bestemt ikke noget, der har ændret sig med tiden.

For næsten 100 år siden startede Festool med at lave håndværktøj, som gjorde med til en velkendt producent. Med tiden har de udvidet til el-værktøj, som de i dag er blandt markedslederne på. Derfor skal du ikke betvivle, om deres udvalg indeholder noget for dig.

Siden den spæde start har Festool haft et klart mål om at skabe praktiske produkter og systemer, der gør hverdagen lettere for både håndværkere og gør-det-selv-folk. Det har medført, at de i dag er synonym med både innovation, kvalitet og kompetence.

Ligeledes er det værd at fremhæve, at det er en klar blåstempling, at der er mange professionelle, der vælger Festool. Det vidner nemlig om, at deres produkter kan klare stort set alle opgaver. Som gør-det-selv-mand kan du derfor roligt vælge at købe deres produkter.

Hvad skal være i fokus, når man vælger en skruemaskine?

Der er rigtig mange ting, der skal være i fokus, når man køber en skruemaskine. Netop derfor er det vigtigt, at man vælger med omhu. Gør man ikke det, er der en risiko for, at man køber en maskine, der ikke lever op til de krav, man har til den.

Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med at vælge blandt det store udvalg. Er du en af dem, der ikke helt ved, hvordan du skal gøre dette, er det vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig skruemaskine fra Festool.

Derimod er der en lang række parametre, der skal tages højde for. Det betyder, at der også er behov for, at du gør dig en række overvejelser, inden du sætter jagten i gang. Når du skal købe en skruemaskine, uanset om den er fra Festool eller ej, er det især nedenstående, du skal have fokus på.

Batterilevetid

En af de faktorer, der skal være i fokus, når du skal købe skruemaskine, er batterilevetiden. Det er nemlig ikke alle skruemaskiner, der har en lige lang batterilevetid. Dette er især et vigtigt aspekt, hvis du ofte skal bruge maskinen – og måske endda også i lang tid ad gangen.

Vil du gerne undgå at skulle lade dit batteri op hele tiden, skal du derfor vælge en model med god batterilevetid. Det kan dog også være en fordel at købe en skruemaskine med to batterier. Dermed kan du hele tiden have et batteri, der er fuldt opladet.

I denne forbindelse er det vigtigt at pointere, at det selvfølgelig koster en kende ekstra, hvis du vil have en lang batterilevetid. Langt de fleste finder dog hurtigt ud af, at det er værd at betale for. Dette gør sig især gældende, hvis du har planer om at bruge din skruemaskine professionelt.

Vægt og størrelse

Det er ikke alle skruemaskiner, der er lige små eller lette. Er det vigtig for dig, at din skruemaskine ikke er for tung, er dette noget du skal holde øje med. Rigtig mange foretrækker at vælge en maskine, der ikke er for tung, da det gør det meget komfortabelt at arbejde med den.

Når du vælger en lille og kompakt model, vil du dog ofte skulle give afkald på kraft. Om det giver mening for dig, er en personlig vurdering. Skal den blot bruges til at skrue i træ eller gips, er det dog næppe noget, der vil vise sig at være et problem.

Skal du ofte have den med dig rundt, er det også en fordel, at den ikke er for stor og tung. Her kan det også være en fordel at vælge en model, der leveres med en kuffert. Det vil nemlig sikre, at du har let ved at have din nye skruemaskine med dig rundt.

Motor og kraft

I og med, at det ikke er alle skruemaskiner, der er lige kraftfulde, er det også noget, du skal have fokus på. Det er dog ikke kun vigtigt, da du skal sikre, at du får fingrene i en maskine, der har kraft nok til at udføre de opgaver, du vil bruge den til.

På den anden side skal du nemlig også sikre, at den ikke er for kraftfuld. Ofte er det nemlig de mest kraftfulde modeller, der er dyrest. Skal du ikke bruge denne kraft, er der ikke nogen grund til at betale for det. Derfor er det vigtigt at have fokus på dette.

Netop derfor er det også vigtigt, at du på forhånd ved, hvad du skal bruge maskinen til. Ved du ikke det, er det nemlig svært at vurdere, hvor kraftfuld den skal være. Sørg derfor for at bruge fem minutter på at tænke over, hvad du egentlig skal bruge din skruemaskine til.

Bore-/skruemaskine eller skruemaskine?

Du er naturligvis også nødt til at overveje, om det egentlig er en skruemaskine, du er på jagt efter. I de fleste tilfælde vil det nemlig give bedre mening at købe en bore-/skruemaskine. Dermed vil du ikke blot kunne skrue, men også bore med samme maskine.

Det er dog ikke alle, der mener, at det giver mening for dem at have en maskine, der kan begge dele. Har du f.eks. behov for en kraftfuld boremaskine, fordi du ofte borer i beton, er det ikke sikkert, at du mener, at en bore-/skruemaskine er det rette valg for dig.

Langt de fleste vil dog mene, at det er en fordel at kunne begge dele med samme maskine. Derfor vil du også opleve, at en stor del af udvalget af skruemaskiner fra Festool, er bore-/skruemaskine. Det er nemlig, hvad der bliver efterspurgt af langt de fleste kunder.

Borepatron

Her er et punkt, der kun er relevant, hvis du beslutter dig for, at du vil købe en bore-/skruemaskine. I et sådant tilfælde skal du nemlig også tage højde for størrelsen på dens borepatron. Det er nemlig et punkt, hvor de forskellige modeller fra Festool adskiller sig.

De mindre modeller har som regel en borepatron på blot 10 mm. Hvis du vil bruge maskinen til at bore med større bor, er det nødvendigt at vælge en model med en diameter på mindst 13 mm. Heldigvis er der mange af Festool-maskinerne, der kan bryste sig af dette.

Pris

Hvis du gerne vil købe en skruemaskine, er det en god idé at finde ud af, hvad den må koste. Der er nemlig stor forskel på priserne på de mange skruemaskiner fra Festool. Det betyder, at der er en god chance for, at det ikke er dem alle, du er villig til at betale for.

Har du på forhånd gjort det klart, hvor meget du er villig til at spendere, vil du få betydeligt lettere ved at vælge. Det medfører nemlig, at du kan frasortere alle de modeller, der er for dyre.

Når du skal fastsætte dit budget, er det vigtigt, at det sker med afsæt i dine krav. Hvis du stiller høje og mange krav til din skruemaskine, vil du være tvunget til at betale en højere pris. Derfor skal du selvfølgelig være realistisk, når du vurderer, hvad du vil betale.

Giv denne post en karakter

Altanborde – nyd livet på altanen

Tidligere artikel

Slyngetræner – husk dette når du køber

Næste artikel

Du kan måske også lide