Bedste Elevationssenge 140x200
BoligElevationssengeSengeSoveværelse

Elevationssenge 140×200 – stort udvalg af tilbud

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

Har du igangsat jagten på en ny seng? I så fald er du sandsynligvis blevet overvældet af de mange muligheder. Det er der nemlig mange, der bliver. Til trods for, at det kan virke som en nem løsning, er det vigtigt ikke blot at vælge en vilkårlig model. Gør du det, risikerer du at købe en seng, der ikke harmonerer med dine ønsker.

Er sengen ikke i stand til at yde den rette støtte og komfort for dit vedkommende, er den ikke værd at bruge penge på. Derfor er der mange parametre, der skal inddrages i dine overvejelser, hvis du skal garantere det rette valg. Et af de parametre, der er essentielt for dit valg, er størrelsen på din nye elevationsseng.

Sover du alene, men ønsker du mere plads, end en enkeltseng kan give? Eller sover I to sammen, men har et soveværelset med begrænset plads? I begge scenarier er en elevationsseng i størrelsen 140 x 200 cm ideel. Desuden kaldes en sådan størrelse også for en trekvartseng, som er en meget populær størrelse.

Få en elevationsseng uden revne i midten

Størrelsen på 140 x 200 cm er ideel for mange, da der kan findes plads til den på de fleste steder. Det er dog ikke den eneste fordel ved størrelsen. De fleste elevationssenge i denne størrelse har nemlig ikke den kendte og irriterende revne i midten. Det kan være til stor irritation, hvis man sover alene i sengen.

Skal sengen bruges af to personer, er en størrelse på 160 x 200 cm eller 180 x 200 cm typisk bedre. På disse senge har hver halvdel en særskilt motor, hvorfor de kan justeres uafhængigt af den anden. Det er en fordel, hvis man sover to personer i sengen, da det ikke er sikkert, man har samme ønsker ift. indstilling af sengen.

Hvordan udvælger man den rette elevationsseng?

At vælge den rette elevationsseng er sjældent nemt. Der er et hav af faktorer, der bør have indflydelse på dit valg. Har du planer om at investere i en ny seng, er du nødt til at forberede dig grundigt. Hvis du ikke gør det, er det endnu sværere at finde en ideel seng. Du vil dermed ikke have et indblik i dine krav og behov.

I forbindelse med valget af en elevationsseng, er der en række faktorer, der skal prioriteres højere end andre. Derfor er det ikke alle faktorer, der skal prioriteres lige højt. Er du i tvivl om, hvad der skal prioriteres højest, kan du blive klogere herunder. Det er især følgende parametre, der er vigtige at have i fokus:

  • Motor: Hvis du har sat dig for, at din næste seng skal være en elevationsseng, er motoren en faktor, der er meget vigtigt. Der er stor forskel på kvaliteten af dem, hvorfor de ikke alle er lige intuitive. De har heller ikke alle en lige god levetid. Du skal derfor sikre, at du vælger en seng med en god motor.
  • Madrasser: Det er selvsagt madrasserne, der er afgørende for, om din seng kan yde en høj komfort. Derfor er det også et vitalt aspekt af dit valg. Det er vigtigt, at du vælger madrasser med afsæt i dine egne krav og ønsker. Der er nemlig stor forskel på folks præferencer i forhold til støtte, polstring mv.
  • Pris: Det er ikke til at komme udenom, at prisen også er vigtig. De fleste har et budget, når de går på jagt efter en ny seng. Derfor skal du også finde en model, der faktisk stemmer overens med dette. Prisen er dog ikke vigtigere end, at de førnævnte aspekter af sengen skal prioriteres højere.

Hvornår er en elevationsseng på 140 x 200 cm det rette valg?

Det er svært at give et konkret svar på dette, da det er en personlig vurdering, hvorvidt størrelsen er god for dig. Sover du alene, men har et ønske om yderligere plads, er det et passende valg. Sover i to sammen, men har brug for en seng, I kan finde plads til i soveværelset, er det også et godt valg.

Det bør dog understreges, at det – som udgangspunkt – er for lille en seng til to personer. Er det muligt, bør I derfor vælge en elevationsseng, der måler hhv. 160×200 eller 180×200.

Aktuelle tilbud

Find den bedste pris lige nu. Klik på logoerne nedenunder og gå direkte til sengebutikkernes aktuelle tilbud.

Giv denne post en karakter

Træbeton. De bedste tilbud online

Tidligere artikel

Bosch bajonetsav. Hvilken skal man købe? Find svar her!

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig