elevationsseng på afbetaling
BoligElevationssengeSengeSoveværelse

Elevationsseng på afbetaling – uden renter og gebyrer

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

Guide: Sådan får du den billigste elevationsseng på afbetaling og uden renter.

Står du og skal ud og købe ny seng, kan det godt være en stor belastning for økonomien at skulle betale mange tusinde kroner på en gang. Især hvis der også skal være råd til at holde jul eller sommerferie. En god dobbelt elevationsseng koster typisk fra ca. kr. 10.000 og op. Kan du få fordelt betalingen ud i 10 eller 20 rater, så betyder det, at du har råd til noget andet. Og så slipper du ovenikøbet for dyre kviklån.

Elevationssenge på afbetaling.

Uanset om du har råd til at købe din nye seng kontakt eller ej, vil det i de fleste tilfælde kunne betale sig at købe en elevationsseng på afbetaling (det er faktisk dumt at lade være, vel at mærke hvis man ved, at man kan afdrage hver måned). Det er der en god grund til, som du kan læse mere om nede på siden.

Sengebutikker, som tilbyder elevationssenge på afbetaling med 0% renter og gebyrer:

Der findes en række webshops, som har specialiseret sig i at sælge kvalitetssenge. Jeg er i tvivl om det er muligt at købe en seng på afbetaling, hvis man står i RKI. Så derfor vil jeg anbefale dig at tage fat i webshoppen eller forsøge at gennemføre et køb. Hvis du bliver afvist pga. RKI, så sker der ikke yderligere med ordren og du kan evt. forsøge et andet sted.

Her finder du rentefri og gebyrfri lån til senge:

Derfor skal du købe ny elevationsseng på afbetaling:

Hvis du køber din nye elevationseng online på en af de bedre senge-webshops ( f.eks. hos Bedrenætter.dk eller lign. ), så er det sjældent man forhandler en yderligere rabat, udover den rabat der i forvejen er på sengen. Man lægger sin vare i kurven og betaler den pris sengen koster. Når du køber en seng på afbetaling, så betaler butikken faktisk for at du kan gøre det. Ellers koster det normalt penge at låne til en ny seng – f.eks. hvis du går i banken og skal låne 20.000,-
Så selvom du ikke får en direkte rabat på sengen, så slipper du for at betale de omkostninger der er ved at købe på kredit.

Og har du pengene til at købe sengen kontant, så står du pludselig med mulighed for både at have penge og en ny elevationsseng, hvis du køber den på afbetaling. Så kan du vælge at investere de penge eller spare op til dårlige tider.

Den lidt mere tekniske forklaring:

Rente- og gebyrfri finansiering af senge koster penge for sengebutikken, men det mærker du ikke noget til. Formidleren af lånet, typisk et finansieringsselskab, skal naturligvis have forrentet sine penge. Dvs. hvis finansieringsselskabet skal have en %-del for at finansiere lånet, så betaler sengebutikken for det, og du har i princippet fået en rabat på din nye seng. I praksis koster det dig derfor ikke noget at låne penge til din nye seng. Og

I øvrigt er det ikke kun senge du kan købe på afbetaling. Det kan også være andre produkter. Nogle opkræver dog et lille gebyr.

 

Giv denne post en karakter

Bahco topnøglesæt – gode råd til modeller

Tidligere artikel

160×200 cm senge. Find bedste priser lige nu!

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig