DeWaltElværktøjVærktøj

DeWalt skruemaskine. Guide til at finde den der passer dig

0

Du har mange muligheder, hvis du ønsker at købe en skruemaskine. Det skyldes ikke blot, at du kan finde en lang række producenter, der laver skruemaskiner. Det handler i lige så høj grad om, at hver af dem byder på et stort antal modeller. Derfor kan det også være svært at finde frem til den helt rette model.

Hvis du har i sinde at investere i en skruemaskine, kan det virke tiltalende at vælge en af de billige modeller. Det er dog vigtigt, at du ikke gør det, da du sjældent får specielt meget for dine penge. I stedet bør du finde en skruemaskine fra DeWalt, da du dermed er garanteret, at du får en effektiv og pålidelig maskine.

En skruemaskine fra DeWalt har meget at byde på

Hvis du vil være sikker på, at du ikke går ned på udstyr, er det en skruemaskine fra DeWalt, der er det rette valg. Det gør sig også gældende, hvis det er en kombineret bore-/skruemaskine, du er på jagt efter. Af denne grund er der ikke blot mange private, men også mange professionelle, der vælger el-værktøj fra DeWaklt.

Beslutter du dig for at købe en sådan maskine, får du en skruemaskine, der er både stabil og uhyre effektiv. Det skyldes, at den er forsynet med en lang række smarte funktioner. Det er blandt andet noget, der dækker over de følgende funktioner:

  • Nøglefri borepatroner, der gør det let at skifte bor – endda med én hånd
  • Justérbart drejningsmoment
  • LED-lys
  • Seneste nye Li-ion-batteriteknologi

Det er dog ikke det hele. Med en skruemaskine fra DeWalt kan du også være sikker på at få smarte detaljer såsom:

  • En kraftig magnetisk bitholder
  • En innovativ kulløs motorteknologi
  • En bæltekrog i stål

DeWalt går ikke på kompromis med kvaliteten

Ser du et stykke el-værktøj, der er sort og gult, er du næppe i tvivl om, at det er fra DeWalt. De har altid holdt sig til disse farver, og derfor har det udviklet sig til at være et af deres kendetegn. Med tiden er disse farver derfor også blevet kendetegnet ved høj kvalitet – og det er ikke uden grund, at det er noget, der er gældende.

Hvis du har i sinde at købe en skruemaskine fra DeWalt, skal du være klar over, at de findes i flere størrelser. Derfor er det også en nødvendighed, at du finder ud af, hvilken af disse størrelser, der passer bedst til netop dit behov. Fra DeWalt kan du nemlig finde skruemaskiner i de følgende størrelser: 10,8 V, 14,4 V og 18 V.

Dertil bør det også gøres klart, at der er forskel på, om de bliver leveret med kuffert, batterier og diverse former for ekstra tilbehør. Hvis du i forvejen har et andet stykke el-værktøj fra DeWalt, kan du nøjes med at købe selve maskinen. Du kan nemlig blot bruge det batteri, som du har fået med det andet el-værktøj.

Hvis du har planer om at købe en skruemaskine, kan det – som tidligere nævnt – være svært at vælge. Der er dog ikke noget at bekymre dig om, hvis du vælger en model fra DeWalt. Det er nemlig ikke uden grund, at det i dag er det bedst sælgende mærke til professionelle håndværkere i hele Nordamerika.

Laver skruemaskiner til både private og professionelle

Når du skal købe en skruemaskine, er der flere ting, der skal være i fokus. Det er dog særligt vigtigt at investere i en maskine, der passer til dine behov. Hvis den ikke gør det, så er den ikke meget værd for dig. Heldigvis er du sikker på, at DeWalt har en skruemaskine i deres sortiment, der passer perfekt til netop dine behov.

I løbet af de senere år er de blevet kendt for deres kraftfulde skruemaskiner. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at det er maskiner, der kan løse mange opgaver for dig. Har du brug for en kraftfuld skruemaskine, hvad enten det er til privat eller professionelt brug, kan du være sikker på, at DeWalt har en passende model.

Da de laver skruemaskiner i forskellige størrelser og med forskellig kraft, betyder det også, at DeWalt er en producent, der har noget at byde på for både private og professionelle. Det er naturligvis en klar fordel, at det gør sig gældende, da du derved kan være helt sikker på, at du også kan finde noget, der tiltaler dig.

I denne sammenhæng er det naturligvis vigtigt at pointere, at hvad enten du vælger en af deres topmodeller eller ej, er du garanteret, at kvaliteten er i top på en skruemaskine fra DeWalt.

Hvor ofte skal du bruge din skruemaskine?

Der er flere faktorer, der har betydning for dit valg af skruemaskine. Det er som følge af dette, er det vigtigt, at du sørger for at vælge med stor omhu. Uanset om du vil have en model fra DeWalt eller en helt anden fabrikant, er det vigtigt at tage højde for, hvor ofte du skal bruge den, og til hvilke opgaver.

Hvis du leder efter en maskine, der ikke skal bruges til andet, end det gængse husbehov, så er der ikke nogen grund til at købe en topmodel. Hvis du skal bruge den i et professionelt regi eller du ved, at du får brug for at kunne løse nogle mere krævende opgaver med den, er det vigtigt at vælge en model med den rette styrke.

Heldigvis kan du finde begge dele i udvalget hos DeWalt. Du kan derfor både finde en mindre model, der er egnet til husbehov, men også større modeller med mere kapacitet i forhold til styrke og udholdenhed. Det er sidstnævnte, der er det rette, hvis den skal bruges til større bor og til at skrue lange, kraftige skruer i væggen.

Dog bør det også nævnes, at det ofte kan være godt givet ud, at du ofre en smule mere på din skruemaskine. Hvis du gør det, kan du være sikker på, at du får flere funktioner. Dertil vil du også opleve, at der er en øget chance for, at du får brugt din skruemaskine, da den valgte model netop kan håndtere flere opgaver.

Metabo SkruemaskineBosch skruemaskineRyobi skruemaskine

4.2/5 - (5 votes)

Bajonetsav. De 20+ Bestsellere i Danmark

Tidligere artikel

DeWalt fugepistol. Mest solgte fugepistol

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om DeWalt