Dewalt græstrimmer
DeWaltHavemaskiner

DeWalt græstrimmer

0

Vil du være sikker på, at din græsplæne har et nydeligt udseende, er det vigtigt også at beskære kanterne. Det kan være hårdt arbejde at gøre dette på manuel vis. Derfor er det en god idé at investere i en effektiv og moderne græstrimmer. En sådan maskine er ikke blot mere effektiv, men giver også et bedre resultat.

Hvis du leder efter en ny græstrimmer, har du en lang række valgmuligheder. Derfor kan det være svært at finde frem til den helt rette model. En god idé er dog at holde dig til fabrikanter, der er kendt for at levere en høj kvalitet. Derfor kan du med fordel vælge en af græstrimmerne fra DeWalt herunder.

DKK 1.318,00
på lager
Proshop.dk

Hvordan finder du den rette græstrimmer?

Til trods for, at du har fundet ud af, at du får god kvalitet for pengene, ved at vælge DeWalt, er der dog stadig mange modeller at vælge mellem. Derfor skal du finde ud af, hvilken af de mange modeller fra DeWalt, der er den rette for dig. Heldigvis er der en række overvejelser, der kan hjælpe dig i den rette retning.

Du kan bruge en græstrimmer til en lang række forskellige opgaver. Det er dog især til de to følgende opgaver, at man tager en græstrimmer frem:

  • Trimme græs og anden bevoksning langs boligen, rundt om træet og buske, samt ved kanten af dine blomsterbede
  • Du kan dog også bruge den til at rydde op i et tilvokset område, der måske er kommet en smule ud af kontrol

Der skal ikke være nogen tvivl om, at begge disse opgaver er klart lettest at løse med en akku-trimmer. Hvis du skal rette kanterne langs plænen til, eller du skal klippe græs og ukrudt langs soklen, så er det et godt valg. Med en akku-model (batteri) skal du nemlig ikke bekymre dig om at have en ledning med på slæb.

Det er dog også værd at pointere, at du får et støjniveau, der er en del lavere. For mange er dette et meget væsentligt punkt, da de ikke ønsker, at støjen skal være til gene for dem eller deres naboer. Ikke nok med det, så er det også værd at pointere, at de batteridrevne modeller kræver en del mindre vedligeholdelse.

Har du en forventning om, at du skal bruge maskinen til at skære dig gennem tæt og høj bevoksning? Eller vil du på anden vis stå over for krævende opgaver? I så fald er det bedst at købe en benzindrevet model, da den har flere kræfter at gøre godt med. Ofte får du også en større klippebredde, end på en akku-model.

Mange fordele ved at købe en DeWalt græstrimmer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har rigtig mange muligheder, når du skal købe en græstrimmer. Af den grund kan det også være svært at finde den rette. For mange kan det også være svært at sætte sig fast på, hvorfor man skal vælge en græstrimmer fra DeWalt, fremfor fx Bosch eller Makita.

Der er dog mange fordele ved at investere i en græstrimmer fra DeWalt, i stedet for fra en af de to andre brands. Hvis du er relativt grøn, når det kommer til at købe græstrimmere, ved du dog sandsynligvis ikke hvilke græstrimmere, der er tale om. Heldigvis bliver op til flere af dem dog beskrevet herunder.

  • Flere hastigheder: At du kan justere på hastigheden medfører, at du selv kan styre, om du ønsker at forøge dens arbejdstid eller du vil forhøje dens effektivitet. Du kan nemlig arbejde mere effektivt, ved at skrue op for hastigheden, men til gengæld vil dette også køre batteriet hurtigere fladt.
  • Kulløs motor: En traditionel kulmotor skabes strøm ved, at kul har kontakt med rotoren. I en kulløs motor bliver den derimod skabt ved hjælp af elektronik, og dermed også friktion. Det er en fordel, da det medfører, at du får en mere energieffektiv model, hvis den har en motor, der er kulløs.
  • Professionel skærm: Maskinerne fra DeWalt kan bryste sig af at være forsynet med en skærm. Det er dog ikke en hvilken som helst skærm, der er tale om. Derimod er der tale om en skærm, der er i stand til at give dig et langt bedre overblik over opgaven, som du bruger den til at udføre.
  • Beklædt håndtag: DeWalt er godt klar over, at man ofte skal bruge en græstrimmer i relativt lang tid. Derfor er det vigtigt, at komforten er i top. Som følge af dette har de sørget for et både skridsikkert og komfortabelt håndtag, som du sagtens kan holde ved i lang tid, uden problemer.
  • Patenteret geardesign: Hvis du ikke skal bruge den i et professionelt regi, er det sandsynligvis ikke af interesse at vide, hvad der konkret er unik ved deres geardesign. Hvad du dog sikkert gerne vil vide er, at det sikrer, at du får optimale arbejdsforhold, uanset hvilken opgave du står overfor.

DeWalt har græstrimmere til både private og professionelle

Du skal ikke bekymre dig for, om du kan finde en ideel græstrimmer fra DeWalt. Deres udvalg er både stort og differentieret. Dette garanterer, at det har noget at byde på for enhver. Netop dette sikrer, at der er noget at finde, uanset om du skal bruge en ny græstrimmer i privat eller professionelt regi.

Derfor er det også en god idé at holde fokus på deres udvalg, hvis du har i sinde at købe en græstrimmer. Du kan nemlig være sikker på, at du kan finde en model, der både lever op til dine krav, er i høj kvalitet, og endda kan købes til en ganske retfærdig pris. Det sikrer selvfølgelig også, at du får god værdi for dine penge.

DeWalt er dog især kendt for deres akku-modeller. Derfor er det i høj grad også som følge af, at det er en af disse modeller, der har din interesse, at DeWalt er det rette valg for dig. Dertil bør det også nævnes, at du ofte kan være heldig at finde et godt DeWalt græstrimmer tilbud, der gør det muligt at spare penge.

5/5 - (2 votes)

Udhusdør. Find billig dør til skur eller udhus

Tidligere artikel

Træbeton. De bedste tilbud online

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om DeWalt