Dewalt fugepistol
DeWaltElværktøjVærktøj

DeWalt fugepistol. Mest solgte fugepistol

0

Du kan påføre fugemasse på flere måder. I de fleste tilfælde bruger man dog en fugepistol til det. Det er dog ikke alle, der ved, hvad man skal være opmærksom på, hvis man skal købe en fugepistol. Dertil er det heller ikke alle, der er klar over, at det faktisk er muligt at finde både hånd- og batteridrevne fugepistoler.

Hvis du er på udkig efter en fugepistol, har du et væld af forskellige muligheder. Det sikrer, at alle kan finde en model, der harmonerer med deres krav, men det betyder dog også, at det kan være svært at vælge den rette model. Et godt sted at starte, er blandt det store udvalg af fugepistoler fra DeWalt.

Populære alternativer

Hvorfor skal man købe en fugepistol?

Det giver selvfølgelig kun mening at købe en fugepistol, hvis du skal fuge. Hvis du ikke skal det, er det ikke et stykke værktøj, der giver meget mening at have. Hvis du står over for at skulle købe en fugepistol, skal du dog vide, at du på det danske marked kan finde fugepistoler i et hav af forskellige varianter og prisklasser.

Til trods for, at det sandsynligvis virker tiltalende, er det vigtigt, at du ikke blot går på jagt efter den billigste model på markedet. Du kan ganske vist spare lidt penge ved at gøre det, men du vil dog også opleve, at det kan være svært at få en jævnt flydende masse ud af nogle af de billigste fugepistoler på markedet.

Selvom der er tale om en solid kvalitet, stiger og falder trykket nemlig, alt efter, hvor hårdt du trykker. Som følge af dette, så kan fugen ende med at blive overfyldt nogle steder. Som regel kan man glatte det ud med en såkaldt fugepind, men er der blevet for overfyldt, er det svært at redde det med en fugepind.

Som følge af dette, er det en god idé, at du vælger at investere lidt mere. Enten bør du købe en professionel fugepistol eller en såkaldt akku-fugepistol – og det kunne meget vel være en DeWalt akku fugepistol. Hvis du gør det, så kan du være sikker på, at det bliver markant lettere for dig at styre mængden af fugemasse.

Hvad er formålet med fugepistolen?

Hvis du har i sinde at købe en fugepistol, er det selvfølgelig fordi du skal bruge den til at fuge. Der er dog stor forskel på, om du skal bruge den til at få en liste til at slutte helt tæt til væggen, eller du skal bruge den til at tætne klinkbrædder. Derfor skal du også tage højde for dette, når du skal vælge din fugepistol.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at fugemasse faktisk er tæt på at være et hemmeligt våben, der bruges af professionelle håndværkere, når de skal have noget til at slutte helt tæt. Dertil bliver det også brugt for at sikre et ensartet resultat af højeste kvalitet. Herunder kan du se en række af de formål, du derfor kan bruge en fugepistol til:

  • Til at skjule skæve samlinger
  • Til at sikre, at dørindfatninger bliver sat sammen uden sprækker
  • Når skurelisten skal slutte tæt til bordpladen
  • Når en liste skal slutte helt tæt til væggen
  • Til at tætne klinkbrædder

Hvad det betyder er, at du kan bruge den i en lang række situationer. Der er nemlig et hav af tilfælde, hvor en fugemasse kan komme dig til undsætning og redde dagen. For at det bliver aktuelt, kræver det dog, at du har en fugepistol, der leverer en jævn strøm, og som lader dig løsne trykket med det samme.

Det kan du sikre på flere måder. Du kan bl.a. sikre dig det ved at købe en fugepistol af høj kvalitet fra en af de prominente producenter, der er at finde på det danske marked – det inkluderer bl.a. DeWalt. Det bedste du kan gøre, er dog at investere i en akku-fugepistol fra DeWalt, da den klarer en del af arbejdet for dig.

Hvor ofte skal du bruge din fugepistol?

Du kan bruge en fugepistol til mange opgaver. Derfor er der forskel på, hvad folk skal bruge dem til. Der er dog også forskel på, hvor ofte folk skal bruge den. Som følge af dette, er det vigtigt, at du sørger for at tage dig tid til at vurdere, hvor meget du kommer til at bruge den fugepistol, som du gerne vil købe.

Hvis du ved, at du skal bruge den til et eller flere af de formål, der er nævnt herover, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du skal investere en kende mere. Hvis du gør det, så kan du være sikker på, at du får en ekstra god model. Som også er nævnt før, så er det klart mest ideelt at investere i en akku model.

Det er også noget, der er gældende, hvis du ønsker at sikre, at du får et professionelt resultat. Hvis du ikke forventer at skulle bruge den specielt ofte, og til opgaver, der ikke er helt så krævende, så kan du sagtens nøjes med en hånddrevet fugepistol. Det er fx gældende, hvis du skal bruge den til små tætningsopgaver.

Også vigtigt at have købe ordentlig fugemasse

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at det ikke giver nogen mening at købe en god fugepistol, hvis du ikke bruger ordentlig fugemasse. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe en ordentlig fugemasse. Det koster ganske vist en kende ekstra, men du bør dog ikke være et sekund i tvivl om, at det er hver en krone værd.

Til trods for, at du har købt en god fugepistol fra DeWalt, kan du ikke være sikker på et godt resultat, hvis ikke du sørger for at bruge en ordentlig fugemasse. Heldigvis er det ikke specielt svært at finde god fugemasse, hvis blot du er villig til at betale, hvad det koster.

Ved at købe en sådan fugemasse, er du sikker på, at du får en masse, der er nem at arbejde med, men som også nemt kan slibes og males over, hvis dette skulle være et ønske.

Giv denne post en karakter

DeWalt skruemaskine. Guide til at finde den der passer dig

Tidligere artikel

Overfræser. Find den bedste overfræser

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om DeWalt