DeWaltElværktøjVærktøj

DeWalt Excentersliber. Guide til den rigtige Dewalt

0

En excentersliber er en slibemaskine, der kan bruges til et stort antal opgaver. Af denne grund giver det også god mening at have en excentersliber i sit arsenal. Det betyder også, at det er en sliber, du kan få brug for, uanset om du er privatperson eller professionel håndværker, da den netop kan tjene mange formål.

Hvis du vil være på den sikre side, så skal du blot købe en excentersliber fra DeWalt. Hvis du gør det, så er du sikret at få en excentersliber, der er både robust, pålidelig og i høj kvalitet. Med andre ord, så er du sikker på at gøre et godt køb. Heldigvis har vi gjort det let, ved at samle en række DeWalt-excenterslibere herunder.

Hvad er fordelen ved en excentersliber?

Der er mange gode grunde til at købe en excentersliber. Det er der, da du kan bruge den til mange opgaver. Hvis du gerne vil købe en slibemaskine, der kan tjene mange formål, er det derfor oplagt at erhverve dig en excentersliber. Det betyder dog ikke, at du blot skal vælge en hvilken som helst af de mange excenterslibere.

Ex-center betyder uden for centrum. Den klare fordel ved en sådan maskine er, at slibeskivens centrum ikke sidder fast på det samme sted. Derimod roterer den i en lille cirkel med en diameter på få millimeter. Har du brug for en slibemaskine, skal der derfor ikke være nogen tvivl om, at dette er det helt rette valg for dig.

I og med, at den fungerer via cirklende bevægelser, er den langt mere effektiv, end rystepudseren eller flere andre slibemaskiner. Desuden drejer den også rundt med henblik på at kunne slette de slibespor, som den ellers ville efterlade. Det er naturligvis også en fordel ved at gøre brug af en excentersliber.

Af den grund skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en yderst populær excentersliber. Det er noget, der gør sig gældende for både private og professionelle, da både håndværkere og gør det selv-folk kan bruge en excentersliber. Netop derfor er det også denne type slibemaskine, som mange vælger at investere i.

Hvad skal du bruge den til?

Hvis du er på jagt efter en maskine, som du kan bruge til en lang række slibeopgaver, skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en excentersliber, du er på jagt efter. Faktisk er den i stand til at hjælpe dig med stort set alle slibeopgaver, undtagen hvis der er behov for at komme helt ind i hjørnet, da den ikke kan dette.

Det betyder, at du får en slibemaskine, som du kan bruge til en lang række formål. En række af de ting, som du blandt andet kan bruge den til, er de følgende opgaver:

  • Grove slibninger af fx gulve eller havemøbler
  • Afslibning af lak og maling i vinduesrammer
  • Finpudsning af bl.a. bordplader
  • Polering, så du kan give en overflade den sidste finish

Som du kan se herover, så kan du bruge en excentersliber til en lang række formål. Det er næsten lige før, at du vil kunne bruge den til enhver form for slibeopgave. Som følge af dette, er det ikke blot de opgaver, der er at finde herover, som du kan bruge den til. Det er blot et lille udvalg af dens formål.

Det er dog en god idé, at du har en nogenlunde idé om, hvad du skal bruge den til, når du skal købe den. Har du ikke det, så kan det være svært at sikre, at du ender med at finde en model, der er ideel for dig. Du skal derfor heller ikke blot vælge en vilkårlig model, når du skal investere i en excentersliber.

Beslutter du dig for at investere i en excentersliber, er det en god idé, at du holder dig til fabrikanter, der er kendt for at levere høj kvalitet. Dem er der op til flere af, men det er dog langt fra dem alle, der er i stand til at konkurrere med DeWalt. Det er nemlig en fabrikant, der bruges af både private og professionel.

Dit formål dikterer dit valg af excentersliber

Du bør ikke være i tvivl om, at du har mange muligheder for at købe en excentersliber fra DeWalt, hvis du har et ønske om dette. Deres udvalg er nemlig stort, hvilket sikrer, at du også kan finde en eller flere modeller, der harmonerer med dine krav og behov – og det er nemlig vigtigt, at du vælger ud fra dette.

Excentersliberens formål og dine behov er – uden tvivl – det, der er vigtigst at have fokus på. Det er dog ikke det eneste, der er vigtigt at holde øje med. Der er nemlig flere andre faktorer, der også har betydning for dit valg. Eksempelvis er det også vigtigt, at du sørger for at tænke på nedenstående:

  • Jo større bevægelser maskinen har, desto mere effektive resultater får du. Det vil dog også blive et grovere ét af slagsen. Hvis den arbejder i mindre bevægelser, sliber den ikke nær så effektivt, men du får til gengæld et finere resultat. Der er enkelte modeller, der lader dig regulere på størrelsen.
  • Du skal også sørge for, at du får det rette tilbehør med. En excentersliber er ikke meget værd, hvis du ikke sørger for, at den er forsynet med slibepapir i høj kvalitet. Faktisk er det afgørende for, om du får et flot resultat eller ej. Af den grund er det ikke et punkt, du bør spare på.

DeWalt har excenterslibere til enhver

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de fører et stort udvalg af excenterslibere hos DeWalt. Det er dog kun en fordel, da dette garanterer, at du også kan finde en model, der lever op til dine krav. Netop på grund af dette, er der ikke nogen grund til at gå på kompromis med dit valg.

Hvad det også betyder er, at du kan være sikker på, at deres udvalg har noget at byde på, hvad enten du er privatperson eller professionel håndværker. Det er naturligvis en klar fordel, at det gør sig gældende.

Se flere slibemaskiner her: 

Makita excentersliber – Multisliber – Den alsidig slibemaskine – Bosch excentersliber

Giv denne post en karakter

Ryobi skruemaskine. Find laveste priser her

Tidligere artikel

Massageapparat

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om DeWalt