bedste hometrainer
Træning og fitnessTræningsmaskiner

De bedste hometrainere på det danske marked

0

Står du over for at skulle købe en ny hometrainer? I så fald er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er et helt let valgt, du står over for at skulle træffe. Du kan finde et hav af hometrainere på det danske marked, og det vil ikke være dem alle, der er noget for dig. Derfor er du også nødt til at vælge med størst mulig omhu.

Her på siden kan du finde et udpluk af de bedste hometrainere på det danske marked. Derfor er det også en oplagt idé, at du vælger med afsæt i det udvalg, der er at finde her på siden. Ved at gøre dette, er du sikret, at du får den kvalitet, som du betaler for. Husk dog fortsat at holde fokus på dine egne kriterier.

Hvorfor skal jeg købe en hometrainer?

En hometrainer er en anordning, som du kan montere din cykel på, så du kan cykle på stedet. Der er mange fordele ved at have en hometrainer derhjemme. Du slipper bl.a. for at købe en cykel til vintersæsonen, som blot vil ende med at blive slidt af vind og vejr. Dertil undgår du også at skulle udenfor i det kolde vejr.

En anden fordel er, i modsætning til en motionscykel, at du kan montere din egen cykel på din hometrianer. Du kan derfor få lov til at træne på en cykel, som du kender, og som du også kører på resten af tiden. Du undgår også at skulle købe et udvalg af vintergear, da du ikke har brug for cykellygter, reflekser, vintertøj osv., for at cykle på din hometrainer.

I og med, at du undgår at skulle skøre i både salt og sne, så undgår du også den slidsomme rengøring, der er nødvendig at foretage efter hver køretur, hvis du vil passe bedst muligt på din cykel. Som du kan se, så er der et hav af gode grunde til at investere i en hometrainer, hvis du vel at mærke ved, at du får den brugt.

Hvordan finder jeg den rette hometrainer?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde et stort udvalg af hometrainere på det danske marked. Det er selvfølgelig en fordel, da det medfører, at alle kan finde en ideel model. Det er dog også en ulempe, da det betyder, at det er svært at finde hoved og hale i det store udvalg – især hvis du er førstegangskøber.

Heldigvis er der en række faktorer, der er vigtigere, end andre. Derfor er det også disse, du skal tage stilling til og dernæst vælge med afsæt i. Det gør det betydeligt nemmere at finde den rette model for dig. Blandt de faktorer, der er vigtigst at holde fokus på, finder du de nedenstående.

Watt

Langt de fleste hometrainere i høj kvalitet, byder på minimum 800 watt og opefter. Jo højere watt, des mere realistisk følelse giver den af at cykle på landevejen. Derfor er det også vigtigt at gå efter. Skal du blot bruge den til opvarmning e.l., er det dog ikke helt så vigtigt, at du vælger en hometrainer med et højt watt-antal.

Hvis du har i sinde, at den både skal bruges ofte og længe er det vigtigt, at den har mange watt. Det er nemlig det, der især er med til at give dig så god en køreoplevelse, som overhovedet muligt.

Hjulstørrelse

Det er selvsagt også vigtigt, at du finder en hometrainer, der har en hjulstørrelse, der er indenfor rammerne af hjulstørrelsen på den cykel, som skal monteres på hometraineren. Det er sjældent noget, der lægges skjul på i produktbeskrivelser osv. Derfor er det også ganske nemt at finde ud af, hvad hjulstørrelsen lyder på.

Det bør også nævnes, at du faktisk kan få dæk, der er specifikt udviklet til brug på en hometrainer. De er lavet på en sådan vis, at de både er mere slidstærke og larmer mindre. Derfor er det også disse dæk, der bliver anbefalet af producenterne, men det er dog ikke noget, der stilles et direkte krav til, at du skal bruge.

Digital tilkobling

Det er også værd at tilføje, at der faktisk er op til flere hometrainere, der kan tilkobles enten en mobil, tablet eller en PC. Det kan være med til at gøre din træning en del sjovere. Det gør det nemlig muligt for dig via ANT+ eller Bluetooth at synkronisere dine data til et stykke software på din PC eller en app på din mobil.

Derved kan du holde øje med dine resultater, hvilket for de fleste er noget, der har en motiverende effekt. Der er også op til flere modeller, der kan kobles til software, som kan emulere din rute, så det faktisk virker som om, at du er ude at cykle en tur gennem gaderne i Paris, i bjergene i Østrig eller helt tredje sted i verden.

5/5 - (1 vote)

Brændeskur. Guide til at holde brænde tørt året rundt

Tidligere artikel

Ryobi fugerenser. Find bedste tilbud på fugerenser

Næste artikel

Du kan måske også lide