Bolig

Sovesofa test: Se de fedeste sovesofaer på markedet lige nu

0

Det er (næsten) umuligt at undvære en sovesofa. Læs mere om hvorfor:

En sovesofa er en utrolig praktisk løsning, hvis du leder efter en fleksibel og pladsbesparende løsning. Der kan være flere grunde til at vælge en sovesofa, men faktum er, at de fleste kan have brug for den, uanset alder.

  • Til de unge / studerende: Du bor småt, f.eks. i en 1-værelses lejlighed, hvor stue og soveværelse er et og samme rum. Så har du brug for en fleksibel løsning, hvor sofaen hurtigt kan laves om til en seng og omvendt. Det kan også være fordel at kunne invitere venner på besøg og overnatning, hvis du bor i en større lejlighed eller parcelhus.
  • Til forældrene: I mange 70’er huse er værelserne meget småt. Og når børnene bliver større og får venner på besøg, kan det være rart at få ekstra siddeplads. Her er en sovesofa helt ideel.
  • Til bedsteforældrene: Når børnebørnene kommer på besøg, er det rart at have en ekstra soveplads, som kan anvendes til et andet formål i hverdagen – f.eks. TV-stue.

Som du kan se, er der utallige anvendelsesmuligheder. Uanset om du leder efter en dyr eller billig sovesofa, en stor eller lille sovesofa.

> Se sovesofaer på tilbud
> Se sovesofaer med chaiselong
> Se min oversigt over sovesofaer til under kr. 5.000,-

God lille sovesofa til under kr. 5.000,-

Innovation Zeal – lille sovesofa / daybed

Innovation Living Zeal sovesofa. Lille daybed

Se pris hos forhandler

Innovation Zeal er en stilren og moderne lille sovesofa, som både kan bruges som sovesofa og som daybed. Den er helt perfekt, hvis du skal have et lille hvil midt på dagen og samtidig skal bruge den som ekstra seng til overnattende gæster.

Madrassen er udstyret med 250 pocketfjedre pr. m2. Det betyder, at fjedrene ikke hænger sammen i ét, men hver fjeder er separat og syet ind i en pose. Herved kan man inddele madrassen i flere zoner, som er optimeret til kroppens belastning på madrassen.
Mange sovesofaer er udstyret med skum-madrasser, men her får du altså den helt rigtige liggekomfort – og det bliver du glad for i længden.

Det smarte med Zeal, udover designet, er at armlænene kan slås ned enkeltvis, så du får justere og få bedre nakkestøtte, hvis du ønsker det. Igen er det helt ideelt, hvis du skal have en lille lur.

Zeal fås i flere forskellige farver, herunder f.eks. lys grå og antracit, og med ben i både lyst og mørk træ.

Når sovesofaen er slået ud, måler den 70×200 cm, hvilket gør det til en af de mindste sovesofaer på markedet. Det betyder også, at du nemt kan have den til at stå på en børneværelse, hvor pladsen måske ikke er så stor.

Det lette og elegante design kommer desværre også med en lille ulempe, for der er nemlig ikke plads til dyne og pude i sengen. Men jeg synes abolut ikke det skal holde dig fra at kigge nærmere på dette produkt.

Innovation Zeal konklusion:

Fordele:

  • Moderne og stilrent design
  • Fleksibel til dag og nat
  • Fylder ikke meget

Ulemper:

  • Kan ikke rumme sengetøj

Se aktuel pris hos forhandler

Dobbelt sovesofa (140×200 cm) til ca. kr. 5.000,-

Innovation Living Recast – nordisk design, når det er bedst

Innovation Living Recast 140x200 cm sovesofa

Se pris hos forhandler

Her er der tale om en rigtig fornuftig sovesofa, som både er god at sidde i og sove i. Madrassen er udstyret med 250 pocketfjedre pr. m2. Det betyder at, hvis du sover med en anden person i sengen, så slipper du i højere grad for at for at mærke bevægelserne, når din sengepartner vender sig.

Er du i tvivl om Recast passer til dit hjem? Bare rolig. Du kan få Recast i utal af farver og overflader.

Den bedste billige sovesofa:

Som regel kan det ikke betale sig at købe den billigste sovesofa. Men hvis du ikke anvender den til hverdag, men kun har behov for sovepladsen engang imellem, så kan du roligt kigge dig om efter den billigste sovesofa. Vi har fundet nogle rigtig gode bud på billige sovesofaer, som både har et flot sofadesign, men også vil fungere godt som soveplads.

Sovesofaer på tilbud

Er der noget bedre end at finde et godt tilbud? Og når det så drejer sig om et produkt man kan bruge år efter år, så er det endnu bedre. Jeg har her fundet en række gode tilbud på sovesofaer, hvor du kan spare rigtig mange procenter.

Sovesofa med chaiselong

Det kan være rigtigt rart at have en funktionel sofa i stuen og så kunne lave den om til en seng. Med en sovesofa med chaiselong, kan man ikke se at der rent faktisk er tale om en sovesofa. Og bor du småt, hvor stue og soveværelse er et og samme rum, er en sovesofa med chaiselong helt uundværlig. Du kan også bruge sofaen, hvis du får besøg. Så er du sikker på at dine gæster får en god nattesøvn 

Jeg har samlet en lille liste med sovesofaer med chaiselong, så du selv slipper for at surfe rundt på nettet for at se udvalget. Håber du kan bruge det.

180×200 cm sovesofa

Desværre har vi ikke været i stand til at finde en sovesofa, der måler 180×200 cm, når den er slået ud. Det kunne ellers være lækkert, at kunne omdanne sin sofa til en helt almindelig dobbeltseng på få sekunder.
Det nærmeste vi er kommet, er 160×200 cm sovesofa, hvilket i praksis fungerer rigtig godt som dobbeltseng. Dog ligger man meget tæt, hvis der f.eks. også skal være et barn i sengen med forældrene.

Der skal løbende udvikling i produktprogrammerne hos de førende forhandlere af sovesofaer. Så prøv evt. at kigge på deres hjemmesider og se om de har fået en 180×200 cm sovesofa i sortimentet.

Bedste store sovesofa (160×200 cm)

Som du kan læse ovenfor, kan det være meget svært at finde en sovesofa i 180×200 cm. Heldigvis er det lykkes os at finde nogle rigtig gode modeller i lidt mindre størrelse, som fint fungerer som dobbeltseng.

Hvad synes du om denne artikel?

Klik på stjernerne for at give din stemme

Samlet vurdering 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen vurderinger endnu. Bliv den første til at vurdere artiklen.

Soundbar test – få den bedste lyd til dit TV

Previous article

Vådskærer

Next article

You may also like

More in Bolig