Black fredags

En gang om året afholdes der Black Fredag over hele verden. I år er det fredag den 27. november 2020. 

Black Fredags er gode tilbud og voldsomme rabatter i butikker og webshops. Så skal du handle stort ind til julegaver, finder du faktisk ikke en dag på året, som er bedre. Faktisk er Black Friday, som de fleste nok kalder det, et amerikansk fænomen, som altid er dagen efter Thanksgiving. 

Gode tips til Black Fredags Tilbud

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så skal du holde øjnene åbne. Selvom et tilbud kan virke fantastisk, så husk at tænke på, at de færreste butikker sælger varer med tab. Så det kan være en god idé at planlægge sit Black Fredags indkøb, ved at følge disse tips: 

  1. Planlæg, hvad du skal købe, i god tid.
    Hvis du f.eks. skal købe et nyt TV, så skriv i forvejen prisen ned på de modeller, som du går efter. Gerne et par uger før. Når det så bliver Black Friday, kan du hurtigt tjekke før-priser og se om der er fusk med i spillet. Nogle butikker ændrer nemlig før-prisen, så tilbuddet ser endnu bedre ud. Andre giver deres modeller andre navne, så man ikke direkte kan sammenligne dem med andre butikker. 
  2. Hav ønskesedlerne klar
    Black Fredag ligger tæt på jul og hvorfor ikke få hovedparten af dine julegaveindkøb overstået allerede i november, så du slipper for at stå i kø i december. Jeg bruger altid Black Fredag til julegaveindkøb og de fleste butikker tilbyder endda, at man kan bytte varer et stykke ind i det nye år. 
    Jeg kigger især efter webshops, som tilbyder gratis fragt, så jeg ikke skal betale f.eks. 49 kr. oveni for en julegave til 300 kr.