tilbud pris_80×200 Topmadras
BoligMadrasserSengeSoveværelse

80×200 Topmadras. Stor guide til bedste køb af topmadras

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

En topmadras kan gøre underværker for din komfort og søvnkvalitet. Topmadrassen er det øverste lag i din seng. Derfor er det også denne madras, du er i direkte kontakt med. Det medfører blot, at dit valg af denne madras er endnu vigtigere. En god topmadras kan være forskellen mellem god og dårlig nattesøvn.

Find online hos disse forhandlere:

Det er det øverste komfortlag, og er derfor ikke det lag, man vælger fasthed i. Derfor har alle topmadrasser den samme hårdhed, men det er dog muligt at vælge mellem forskellige kerner. Hver af disse kerner adskiller sig på flere punkter, da de har forskellige egenskaber. Det er kernen, der er den vigtigste del af dit valg.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at det kun er kernen, der er vigtig, når du skal vælge topmadras. Der er også flere andre faktorer, der er værd at tage stilling til. Eksempelvis findes der mange forskellige typer betræk, hvoraf mange af dem har god åndbarhed, svedtransport m.m. Betrækket er derfor også vigtigt.

Kernen skal diktere dit valg af topmadras

Som angivet herover, er der ikke forskel på hårdheden af topmadrasserne. Derfor er det ikke noget, der skal tages stilling til, når du skal købe en topmadras. Derimod skal du investere i en topmadras, der har den rette kerne for dit vedkommende. Ønsker du den bedste topmadras, bør du vælge mellem latex og memoryskum.

Topmadras med latex

Latex er et naturprodukt, der dog også fremstilles syntetisk. De fleste topmadrasser i latex er en blanding af naturlig og syntetisk latex. Det betyder bl.a., at de er meget allergivenlige. Dertil er det også et både åndbart og ventilerende materiale. Derfor henvender det sig især til dig, der ofte har det varmt om natten.

Desuden er det også en topmadras, der gør det ’normalt’ at ligge i sengen. Du får nemlig ikke følelsen af, at du synker ned i sengen, som det er tilfældet for en topmadras med memoryskum.

Topmadras med memoryskum

Memoryskum er en helt unik form for skum. Det gør brug af din kropsvarme til at forme sig efter. Det er dog ikke kun noget, der betyder, at du får en madras, der former sig efter dig. Det betyder også, at det kan være varmt at ligge i. Derfor er det ikke det rette valg, hvis du generel har det varmt om natten.

Dertil bør det gøres klart, at de er en skumtype, der giver en helt suveræn støtte. Det gør det, da det former sig efter din krop. Du får til sidst en følelse af, at du synker helt ned i madrassen. Det giver ikke blot komfort, men er også med til at gøre, at man ikke vender sig nær så tit om natten, da man er sunket ned i madrassen.

Billigere skumtopmadrasser er særligt pengene værd

Du kan sagtens finde en billig topmadras med en kerne af skum. Det er ganske vist ikke memoryskum, der er tale om her. Typisk er der tale om koldskum. Det er en skumtype, der hverken har lige så mange egenskaber, eller yder lige så god komfort, som memoryskum. Derfor er det også sjældent pengene værd.

De eneste tidspunkt, hvor det kan give mening at købe en sådan topmadras, er til en fritidsbolig. Hvis du ikke opholder sig specielt tit i din fritidsbolig, er det ikke sikkert, at du har lyst til at investere store summer penge i en topmadras. I et sådant tilfælde kan en topmadras med kerne af koldskum være et fint valg.

Hvad koster det at købe en god topmadras i størrelsen 80×200?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du skal være villig til at betale for kvalitet. Der er store forskellen på de mange topmadrasser, hvorfor du også vil opleve, at de gode modeller koster ekstra. Det er dog ikke noget, der betyder, at du kan forvente at skulle slå hul på sparegrisen – du kommer nemlig langt for 2-3.000 kr.

Hvis du gerne vil sikre, at det er en madras, der kan tilføre komfort og støtte til din seng, er du nødt til at betale for et. Det er ikke til at komme udenom, at kvalitet koster penge, og det er også noget, der gør sig gældende ved køb af en topmadras. Sæt derfor ikke et alt for lavt budget af til dette køb.

Aktuelle tilbud

Find den bedste pris lige nu. Klik på logoerne nedenunder og gå direkte til sengebutikkernes aktuelle tilbud.

Giv denne post en karakter

Anneks. Stor Guide med mest populære

Tidligere artikel

Motorcykellift. Gør arbejdet med motorcyklen meget nemmere!

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig