160x200 Springmadras
BoligMadrasserSengeSoveværelse

160×200 Springmadras – de bedste online

0

Fantastiske tilbud på senge lige nu!

Hvis du har i sinde at købe en ny springmadras, står du over for et både svært og vigtigt valg. Det er et vigtigt valg, da det kan have stor indflydelse på den komfort og støtte din seng giver. Det er et svært valg, da der er et væld af springmadrasser på markedet, hvorfor du nemt kan vælge en madras, der ikke tiltaler dig.

DKK 3.998,00
på lager
Bedrenaetter.dk

Har du i sinde at købe en springmadras, er det vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge. Hvis den ikke lever op til dine krav og ønsker, er den ikke meget værd. Der er mange, der har en tendens til at tro, at de blot skal vælge en dyr madras, da den derved er i høj kvalitet. Høj kvalitet er dog ikke det eneste vigtige aspekt.

Faktisk er det et hav af andre aspekter, der også er vigtige. Det er med til at understrege, hvor vigtigt det er, at du ikke blot vælger en vilkårlig springmadras. Hvis du gør det, kan du nemt ende med at fortryde det. Du får nemlig ikke den ønskede grad af støtte og komfort af en madras, der ikke lever op til dine krav og ønsker.

Sådan vælger du den rette springmadras

Som der også er givet udtryk for herover, er der et hav af faktorer, der er vigtige, når man skal købe sig en ny springmadras. Det er dog ikke alle faktorer, der er lige vigtige, hvorfor nogle af dem skal have en større del af dit fokus. Er du i tvivl om, hvad du skal have fokus på, når du køber springmadras, bør du læse med her.

En springmadras er ikke meget værd, hvis ikke den har et højt antal fjedre og komfortzoner. Den skal gerne have mellem fem og syv komfortzoner. Dertil skal disse zoner være fyldt ud med et stort antal fjedre pr. m2. Disse faktorer er nogle af de vigtigste, når du skal vælge din madras, da de har stor indflydelse på komforten.

Dertil er det også vigtigt, at du vælger en springmadras, der byder på den rette fasthed. Den rette fasthed er betinget af din kropsvægt. Her er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv, hvorfor du ikke må lyve dig lidt lettere end du er. Desuden er størrelsen også en faktor, der skal være med i dine overvejelser.

Hvordan vælger jeg den rette størrelse?

Størrelsen er for mange et aspekt, der gør valget svært. Hvis din nye springmadras ikke skal lægges ovenpå en boxmadras, der allerede står i dit soveværelse, har du frie hænder i forhold til valg af størrelse. Det er blot vigtigt, at du kan mærke på dig selv, at det er den rette størrelse. Heldigvis er der mange at vælge mellem.

En størrelse som 160×200 er ikke en af de mest populære størrelser. Der er mange, der betragter størrelsen som en såkaldt mellemstørrelse. Den befinder sig på et stadie mellem en trekvart- og en dobbeltseng. Derfor er der mange, der ender med at vælge en trekvartseng på 140×200 eller en dobbeltseng på 180×200.

Størrelsen er dog et aspekt, der bør overvejes nøje. Det er vigtigt, at du kan mærke på dig selv, at det er den rette størrelse, du har valgt. 160×200 kan være en god størrelse i flere sammenhænge. Det kan være et fint valg, hvis man gerne vil have en dobbeltseng, men ikke har plads til en ordinær dobbeltseng i soveværelset.

Gå ikke på kompromis med dine kriterier

Der er stor forskel på folks ønsker og kriterier i forhold til komfort og støtte. Derfor er der også stor forskel på, hvad de betragter som værende en god springmadras. Derfor er det vigtigt, at man har et godt kendskab til egne ønsker og kriterier. Det er dog mindst lige så vigtigt, at man ikke går på kompromis med dem.

Har du mange og høje krav, skal du dog være klar til at betale for dem. Det er ikke til at komme udenom, at kvalitet koster penge. Det er også noget, der er gældende, når der er tale om køb af en springmadras. Vil du sikre, at du får en god søvn i din nye seng eller på din madras, må du ikke gå på kompromis med dine krav.

Aktuelle tilbud

Find den bedste pris lige nu. Klik på logoerne nedenunder og gå direkte til sengebutikkernes aktuelle tilbud.

Giv denne post en karakter

Terrassebrædder. Find de bedste tilbud på brædder til terrassen

Tidligere artikel

Ryobi‌ ‌bajonetsav‌. De mest solgte modeller

Næste artikel

Du kan måske også lide

Mere om Bolig